leokoudo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σας, μόλις παρέλαβα το νέο υπολογιστή μου και δυστυχώς αντιμετωπίζω πρόβλημα. Τη συναρμολόγηση δεν την έκανα εγώ. Την εγκατάσταση των windows 10 έκανα (αυθεντικά). Τελευταία drivers εγκατεστημένα (Crimson Edition 15.12) Specs i7 6700k Asus Z170 Pro Gaming MSI Radeon r9 390 KINGSTON DDR4 2400MHz XMP HYPERX SAVAGE 2x8GB Πρώτο σύμπτωμα, καθώς ήμουν στο chrome και κατέβαζα steam κλπ. η οθόνη χάνει σήμα, αλλά ο υπολογιστής συνεχίζει να είναι αναμένος. Ctrl-Alt-Del δεν κάνει τίποτα. Κάνω reset από το κουμπί. Μετά από 20 λεπτά περίπου πάλι τα ίδια. Η οθόνη no signal, ο υπολογιστής ανοιχτός. Δοκιμάζω πριν κάνω reset το dvi μήπως δεν το έχω βάλει καλά, τίποτα. Δοκιμάζω hdmi πάλι τίποτα. Δοκιμάζω στην onboard τίποτα. Κάνω reset και format. Κατεβάζω ξανά τελευταία drivers και κάνω αναβάθμιση και bios. Δεύτερο σύμπτωμα το βράδυ εκεί που έγραφα σταματάει να λειτουργεί το πληκτρολόγιο. Μόνο αυτό. Δοκιμάζω σε άλλη θύρα usb τίποτα. Πατάω shut down, κάνουν shut down τα windows, ο υπολογιστής όμως δεν έκλεισε. Κάνω reset και φτιάχνει. Τρίτο σύμπτωμα σήμερα, είπα να δοκιμάσω να δω τις επιδόσεις του και βάζω διάφορα games. Στο dota 2 επαναλαμβάνεται το πρώτο σύμπτωμα στα 5 λεπτά. Χάνει σήμα η οθόνη, ο υπολογιστής ανοιχτός. Κάνω reset, ξαναβάζω dota ξανά τα ίδια στα σχεδόν αμέσως. Ξανά reset, ξανά dota το δοκιμάζω κανένα 20λεπτο, δεν κλείνει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή κάπως να ελέγξω τι μπορεί να δημιουργεί το πρόβλημα πριν το στείλω στο service; Η ξενέρα είναι μεγάλη... TLDR: Η οθόνη χάνει σήμα, ο υπολογιστής παραμένει ανοιχτός και δεν ανταποκρίνεται. Ευχαριστώ πολύ
benign Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Απο οτι φαινεται υπαρχει προβλημα με την καρτα γραφικων σου. Απο που το πηρες το PC? Το πηγαινεις εκει που το πηρες για service. Μηπως εχει καποιος γνωστος σου μια καρτα γραφικων σχετικα προσφατη να δοκιμασεις αν φταιει η δικη σου?
iVentz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 παιζει να ειναι τροφοδοτικο , πες μας τι εχεις
leokoudo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχώς όχι δεν έχω κανέναν. Από το eshop το πήρα. Μου κάνει εντύπωση γιατί του έκαναν τεστ΄. Επειδή είμαι σε νησί και με τις απεργίες θα κάνει πολλές μέρες για να πάει ξέρεις τώρα, προσεύχεσαι να αυτοϊαθεί. Τρία χρόνια περίμενα να το φτιάξω. Το τροφοδοτικό δηλαδή προβληματικό; Πάντως η ισχύ του φτάνει. Το EVGA Supernova 750 G2 750W είναι.
iVentz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 νομιζω ειναι αρκετο 750W ... (check mia edw http://outervision.com/power-supply-calculator ) απλα οποτε εχω συναντισει τετοια κουλα .. (πχ να χανει το σημα η οθονη.. η start up και να μην δινει σημα στην οθονη) ηταν faulty PSU.. Δοκιμασε να βγαλεις την GPU απο το build και παιξε με onboard (ετσι νομιζω μπορεις να αποκλεισεις την MoBo). ακομη δοκιμασε windows 8.1 ..σε ενα skylake pc που εφτιαξα γα$@#$ταν ο διας με win 10 clean install και οταν εβαλα 8.1 εστρωσε (WTF).
leokoudo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 δυστυχώς 8.1 δεν έχω... Τα diagnostics προγράμματα μπορούν να βρουν το πρόβλημα;
LouCi4er Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σας, μόλις παρέλαβα το νέο υπολογιστή μου και δυστυχώς αντιμετωπίζω πρόβλημα. Τη συναρμολόγηση δεν την έκανα εγώ. Την εγκατάσταση των windows 10 έκανα (αυθεντικά). Τελευταία drivers εγκατεστημένα (Crimson Edition 15.12) Specs i7 6700k Asus Z170 Pro Gaming MSI Radeon r9 390 KINGSTON DDR4 2400MHz XMP HYPERX SAVAGE 2x8GB Πρώτο σύμπτωμα, καθώς ήμουν στο chrome και κατέβαζα steam κλπ. η οθόνη χάνει σήμα, αλλά ο υπολογιστής συνεχίζει να είναι αναμένος. Ctrl-Alt-Del δεν κάνει τίποτα. Κάνω reset από το κουμπί. Μετά από 20 λεπτά περίπου πάλι τα ίδια. Η οθόνη no signal, ο υπολογιστής ανοιχτός. Δοκιμάζω πριν κάνω reset το dvi μήπως δεν το έχω βάλει καλά, τίποτα. Δοκιμάζω hdmi πάλι τίποτα. Δοκιμάζω στην onboard τίποτα. Κάνω reset και format. Κατεβάζω ξανά τελευταία drivers και κάνω αναβάθμιση και bios. Δεύτερο σύμπτωμα το βράδυ εκεί που έγραφα σταματάει να λειτουργεί το πληκτρολόγιο. Μόνο αυτό. Δοκιμάζω σε άλλη θύρα usb τίποτα. Πατάω shut down, κάνουν shut down τα windows, ο υπολογιστής όμως δεν έκλεισε. Κάνω reset και φτιάχνει. Τρίτο σύμπτωμα σήμερα, είπα να δοκιμάσω να δω τις επιδόσεις του και βάζω διάφορα games. Στο dota 2 επαναλαμβάνεται το πρώτο σύμπτωμα στα 5 λεπτά. Χάνει σήμα η οθόνη, ο υπολογιστής ανοιχτός. Κάνω reset, ξαναβάζω dota ξανά τα ίδια στα σχεδόν αμέσως. Ξανά reset, ξανά dota το δοκιμάζω κανένα 20λεπτο, δεν κλείνει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή κάπως να ελέγξω τι μπορεί να δημιουργεί το πρόβλημα πριν το στείλω στο service; Η ξενέρα είναι μεγάλη... TLDR: Η οθόνη χάνει σήμα, ο υπολογιστής παραμένει ανοιχτός και δεν ανταποκρίνεται. Ευχαριστώ πολύ Το προβλημα το εχουν οι drivers της καρτας γραφικων,οι 15.12 δλδ.Δοκιμασε να απεγκαταστησεις τους drivers,κανε καθαρισμο με DDU και βαλε τους 15.11.1,κατα 99% θα εξαφανιστει το προβλημα της οθονης που χανει το σημα.Για το πληκτρολογιο μπορει να ηταν τυχαιο,μπορει να εχει θεμα και το ιδιο το πληκτρολογιο. Drivers 15.11.1 beta: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx 1
leokoudo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και πάλι, LouCi4er ακολούθησα τις οδηγίες σου και ως τώρα μια χαρά. Δεν μου το εμφάνισε ξανά, αλλά θα συνεχίσω το Σ/Κ για να σιγουρευτώ. Στην αρχή δοκίμασα το 16.1 hotfix αλλά πάλι έκανε πρόβλημα. Έβαλα τους 15.11.1 και όλα ok προς το παρόν. Αν όντως ο λόγος είναι οι drivers θα δοκιμάζω κάθε φορά αν βγουν καινούριοι αν δουλεύουν στο σύστημά μου κι αν όχι πάλι πίσω;
LouCi4er Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Κοιτα,οι drivers απο τους 15.11.1 και μετα,ειναι λιγο πολυ γνωστο οτι εχουν ψιλοθεματακια σε μερικους χρηστες.Πριν βαλεις νεοτερη εκδοση οδηγων,να παρακολουθεις το feedback χρηστων στο αντιστοιχο topic των Radeon drivers.
leokoudo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχώς μου το ξανάκανε , οπότε τον στέλνω πίσω στο service. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Όταν θα έχω νέα θα σας ενημερώσω.
chicco Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εχω εναν επεξεργαστη 8350 amd και ανεβασε ξαφνικα θερμοκρασια ανοιγει κανονικα αλλα νεκρωσαν ολα ποντικι πλικτρολογειο και δεν δειχνει τιποτα στιν οθονη και και πολυ ....εχει τρια χρονια εγγυηση λετε να ειναι επεξεργαστης.. Πεζει να καικε ρε πεδια βοηθιστε ενας
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εχω εναν επεξεργαστη 8350 amd και ανεβασε ξαφνικα θερμοκρασια ανοιγει κανονικα αλλα νεκρωσαν ολα ποντικι πλικτρολογειο και δεν δειχνει τιποτα στιν οθονη και και πολυ ....εχει τρια χρονια εγγυηση λετε να ειναι επεξεργαστης.. Πεζει να καικε ρε πεδια βοηθιστε ενας1ον κάνε νέο θέμα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό τι θέμα η απορία σου 2ον στο νέο θέμα κοίτα να βάλεις όλες της πληροφορίες για το σύστημα σου μήπως και μπορέσουμε να βοηθήσουμε 2
leokoudo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ξαναέκανα format και έβαλα πάλις τους crimson 16.1. Τώρα αντί να κολλάει το pc και να χάνει σήμα η οθόνη, μου κολλάει το παιχνίδι και μου βγάζει display driver stopped responding and has successfully recovered. Είναι μια πρόοδος έτσι; Τείνω πιο πολύ προς προβληματικό τροφοδοτικό. Αυτό που με προβληματίζει τώρα είναι μην τον στείλω για service και μου τον στείλουν πίσω και μου πουν ότι δεν έχει κάτι. Βασικά κατηγορήθηκα ότι φταίω εγώ και δεν έχω κάνει σωστή εγκατάσταση των windows 10. Βέβαια με ρώτησαν αν είναι αυθεντικά και μόλις είπα ναι γύρισαν και είπαν "παράξενο μου φαίνεται". Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
LouCi4er Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ξαναέκανα format και έβαλα πάλις τους crimson 16.1. Τώρα αντί να κολλάει το pc και να χάνει σήμα η οθόνη, μου κολλάει το παιχνίδι και μου βγάζει display driver stopped responding and has successfully recovered. Είναι μια πρόοδος έτσι; Τείνω πιο πολύ προς προβληματικό τροφοδοτικό. Αυτό που με προβληματίζει τώρα είναι μην τον στείλω για service και μου τον στείλουν πίσω και μου πουν ότι δεν έχει κάτι. Βασικά κατηγορήθηκα ότι φταίω εγώ και δεν έχω κάνει σωστή εγκατάσταση των windows 10. Βέβαια με ρώτησαν αν είναι αυθεντικά και μόλις είπα ναι γύρισαν και είπαν "παράξενο μου φαίνεται". Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Προβληματικο το EVGA δυσκολο,ποτε δεν ξερεις βεβαια.Το μυνημα που σου πεταξε για τον driver,συνηθως δειχνει ελλατωματικη καρτα.Μπορεις να δοκιμασεις την καρτα σε καποιο Pc φιλου σου,αν δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα,τοτε το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το στειλεις για ελεγχο στο καταστημα που αγοραστηκε. 1
leokoudo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ LouCi4er. Λογικά σε καμια εβδομάδα θα μάθω τι παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα