Dorian Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 φαίνεται πανέμορφο το game αλλά και τα 30 ευρώ είναι πολλά για ea παρόλα αυτά είμαι έτοιμος να πατήσω το μαγικό κουμπί το μόνο που με κρατάει είναι τα μικροπροβληματα στο multi αν κάποιος έχει το game ας γράψει εντυπώσεις από το multi ακόμα κλαίω το 50ρικο στο age of conan. περίμενε μήνα και βάλε μετά την full έκδοση. Έχει καταλάβει κανείς αν θα είναι με συνδρομή ή όχι; 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Απορώ μετά από όλα αυτά τα scams που έχουν γίνει με τα EA games που πολλοί ακόμα αγοράζουν, λες και δεν υπάρχουν αλλα games. Μονο το "unlimited" refund μπορεί να σώσει την κατάσταση & μακάρι να το κάνει το steam. 3
mike299 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Απορώ μετά από όλα αυτά τα scams που έχουν γίνει με τα EA games που πολλοί ακόμα αγοράζουν, λες και δεν υπάρχουν αλλα games. Μονο το "unlimited" refund μπορεί να σώσει την κατάσταση & μακάρι να το κάνει το steam. Μια πρακτική λύση θα ήταν η δυνατότητα refund καθ'όλη την διάρκεια που ένας τίτλος είναι σε ΕΑ. Αυτό θα υποχρεώνει τους developers να είναι συνεπής στις υποσχέσεις τους, να έχουν ξεκάθαρα χρονοδιαγράμματα και κυρίως να μην μπορούν να σηκωθούν ξαφνικά και να εξαφανιστούν. Πάντως συμφωνώ Και εγώ μαζί σου διαφωνώντας με την αγορά ΕΑ την στιγμή που υπάρχουν τόσα καλά ολοκληρωμένα παιχνίδια εκεί έξω. Για κάθε darkest dungeon & sunless sea, υπάρχουν πολλά πολλαπλάσια ΕΑ που ήταν αποτυχίες 2
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 γιαυτό πολύ απλά μποϊκοταζ τα ΕΑ,μπας σταματήσει να τα σαπορτάρει το steam.Ας βάζουν μεγαλύτερο χρηματικό στόχο σε kickstarter κτλ..για να μη περιμένουν χρηματικό σαπορτ από καταναλωτές. Έχω κόψει εδώ και κάνα χρόνο να αγοράζω ΕΑ.Το dayz SA,πάει να γίνει η μεγαλύτερη φόλα εβερ πχ! Εδώ στο ARK σε ΕΑ φάση,και πάνε και βγάζουν πληρωτό DLC...Οι τυπάδες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο,σε μη τελειωμένο παιχνίδι έβγαλαν dlc,που το πληρώνεις κιόλας.. Αν κάνας φίλος μου κάνει δώρο τίποτα,το αφήνω στο library και το πουλάω με trade αργότερα.Εκτός και αν μου το πάρει για να παίξουμε παρέα,τότε το βάζω :/ .. 1
seithan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Διάβαζα σε reviews χρηστών οτι πέρα από το λάγκ των σέρβερς και την αστάθεια των, παίζει μεγάλο ανισορροπία μεταξύ νέων και πιο παλιών χρηστών. Με λίγα λόγια, χτίζεις μια βάση όπου έρχεται παλιότερος, δυνατότερος παίχτης/παίχτες και σε μερικά δευτερόλεπτα σου καταστρέφουν οτι έχτιζες ώρες.
Atallos1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Διάβαζα σε reviews χρηστών οτι πέρα από το λάγκ των σέρβερς και την αστάθεια των, παίζει μεγάλο ανισορροπία μεταξύ νέων και πιο παλιών χρηστών. Με λίγα λόγια, χτίζεις μια βάση όπου έρχεται παλιότερος, δυνατότερος παίχτης/παίχτες και σε μερικά δευτερόλεπτα σου καταστρέφουν οτι έχτιζες ώρες. Καλως ηρθες στα survival games
seithan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Καλως ηρθες στα survival games Έκανα το λάθος πρίν έναν μήνα και αγόρασα το Astroneer. Κλαίω.
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Έκανα το λάθος πρίν έναν μήνα και αγόρασα το Astroneer. Κλαίω. αμ,στα έλεγα!
kiria1978kos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 εχθες αγορασα το παιχνιδι απο το steam αλλα απογοητευτηκα απο το survival σκελος του παιχνιδιου που εχει τοσο βαθος που σου αποροφα ολλο το χρονο.. προσπαθωντας να επιβιωσεις κατα την γνωμη μου ειναι στα αρνητικα του παιχνιδιου,..ψαχνω συμπαικτη για οποιον ενδιαφερεται! δεν μπορω να καταλαβω γιατι φτιαχνουν παιχνιδια τοσο δυσκολα στο ξεκινημα τους χανεται το fun gaming νομιζω ιδιαιτερα για players σαν εμενα που δεν ειμαι hardcore..παρολαυτα εχει ωραια γραφικα ειναι open world χανεσαι πραγματικα μεσα..αλλα κυλαει...δυσκολα το παιχνιδι μακαρι να κανω λαθος αφου δεν προλαβα να παιξω πολλες ωρες.
jodi Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας μας. Σκόπευα να ανοίξω νέο θέμα για το συγκεκριμένο game, αλλά έπειτα από μια αναζήτηση είδα ότι υπάρχει ήδη ενοτητα, άρα συνεχίζω το νήμα. Σε πρώτο χρόνο θα ήθελα να δω αν υπάρχουν μέλη από το ινσομνια, που να ασχολούνται ενεργά με το παιχνίδι (ανάλογα με τον διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο). Εάν δω με σχόλια από κάτω, ότι υπάρχει κοινό θα ξεκινήσω σιγά σιγά να γράφω κάποιες ερωτήσεις/απορίες που έχω. Υποθέτω ότι με παρέα το game έχει ενδιαφέρον, αν λάβουμε σοβαρά υπόψη για το τι παιχνίδι μιλάμε…. Survival κτλ. Αναμένω κάποια σχόλια απο παιδιά που ασχολούνται.
antisudias Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Όποιος θέλει να ξεκινήσει το Game ας με κάνει add στο steam (antisudias). Ωραίο survival game και στις 6 Μαίου βγαίνει και απο early access κάνει release!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Holy shit legit είναι το trailer...νόμιζα ήταν fan made. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Ναι, το ξεκίνημα ήταν...κάπως.
Damachi Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 κάπως το καρκινο εβγαζες και σκουπιδια Ακομα early access ειναι που πληρωνεις . fan made θα ταν καπως Fun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα