Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Ports ZXHN H108N V2.3 & Wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, εχω αλλάξει τη γραμμή μου σε Wind εδώ και 5-6 μήνες, προσπάθησα να ανοίξω κάποια πορτς αλλά δεν άνοιξαν ποτέ, τόσο όσο με το παλιό μου ρουτερ (που ήξερα πως ανοίγει στα σίγουρα) όσο και με ένα άλλο ρουτερ που έβαλα πάνω γιατί κάηκε το παλιό απο φίλο και τυχαίνει να είναι της χολ το "ZXHN H108N V2.3", έχοντας ανοίξει τα πάντα μέσα απο το ρουτερ κλειστα ολα τα Firewall απο παντού και τα πορτς παραμένουν κλειδωμένα... Ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει; το Support της wind αφήστε το καλύτερα, τα παιδιά δεν κάνουν!

Δημοσ.

Enable Anti-Hacking Protection Firewall Level(IPv4)  High Middle Low      Instruction of firewall level(IPv4): High: Allow legal WAN side access, but prohibit Ping from WAN side. Middle: Allow legal WAN side access and resist certain types of dangerous data travelling over the Internet. Low: Allow legal WAN side access and Ping from WAN side.

είναι unable το firewall απο εδω...... δεν παίζει ρόλο;

Δημοσ.

Στο security> ip filter και application>port dorwarding.... και στα 2 μενου εκει θα δηλωσεις τα destination ip's-ports. Οτι βαλεις δλδ στο port forward, θα βαλεις και στο ip filter.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, εχω αλλάξει τη γραμμή μου σε Wind εδώ και 5-6 μήνες, προσπάθησα να ανοίξω κάποια πορτς αλλά δεν άνοιξαν ποτέ, τόσο όσο με το παλιό μου ρουτερ (που ήξερα πως ανοίγει στα σίγουρα) όσο και με ένα άλλο ρουτερ που έβαλα πάνω γιατί κάηκε το παλιό απο φίλο και τυχαίνει να είναι της χολ το "ZXHN H108N V2.3", έχοντας ανοίξει τα πάντα μέσα απο το ρουτερ κλειστα ολα τα Firewall απο παντού και τα πορτς παραμένουν κλειδωμένα... Ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει; το Support της wind αφήστε το καλύτερα, τα παιδιά δεν κάνουν!

α.μπορεις να κανεις και dmz που ανοιγει ολα τα Ports για δοκιμη.

β.για να δοκιμασεις αν ενα port εχει ανοιξει κανε το παρακατω

ανοιξε πχ στο ρουτερ το port 44444 και βαλτο στην ip που εχει το Pc σου πχ 192.168.1.4.καλο θα ηταν η Ip αυτη να ειναι Καρφωτα στην καρτα δικτυου για να μην υπαρχει περιπτωση να αλλαξει αλλιως πρεπει να ορισεις μεσα στο ρουτερ οτι η ταδε mac address θα παιρνει παντα την ταδε ip/την τρεχων Ip. στην ουσια κανει bind την ip με την Mac address οποτε να παιρνεις παντα την ιδια απο τον Dhcp.εφοσον κανεις το Port forward βαλε το Port Που θες πχ 44444 στο Mtorrent και κλεισε και ανοιξε το Mtorrent.εφοσον τρεχει το Mtorrent τοτε πηγαινε στο www.canyouseeme.org και δες αν παιζει το Port.

το λεω διοτι μου φαινεται παραξενο να φταινε 2-3 ρουτερ και ναμην παιζει σε κανενα Port forward.εκτος αν ειναι αυτο που παραθετω στην απαντηση πιο κατω.***

Enable Anti-Hacking Protection Firewall Level(IPv4)  High Middle Low      Instruction of firewall level(IPv4): High: Allow legal WAN side access, but prohibit Ping from WAN side. Middle: Allow legal WAN side access and resist certain types of dangerous data travelling over the Internet. Low: Allow legal WAN side access and Ping from WAN side.

είναι unable το firewall απο εδω...... δεν παίζει ρόλο;

το firewall μπορεις να το κλεισεις κιολας αν και πολλα ρουτερ ακομα και με ανοιχτο το Firewall αφηνουν τα port forward να περασουν αναλογως σε ποιο επιπεδο τα εχεις ρυθμισει.

Στο security> ip filter και application>port dorwarding.... και στα 2 μενου εκει θα δηλωσεις τα destination ip's-ports. Οτι βαλεις δλδ στο port forward, θα βαλεις και στο ip filter.

εφοσον δεν εχει παιξει σε 2-3 ρουτερ ως τωρα ή κανει κατι λαθος στις ρυθμισεις που δυσκολο αφου λεει οτι επαιζε εκτος αν 

**** τον βγαζει απο proxy η wind.αν δει μεσα στο ρουτερ Ip 10.χ.χ.χ και στο whatismyip.com βλεπει αλλη τοτε παιζει να τον βγαζει απο Proxy για αυτο να μην παιζει καθολου το Port forward.εκει πρεπει να μιλησει με τον παροχο για να μην τον βαλουν απο proxy.Καπου πριν καμια βδομαδα ειχε ανοιχτει παρομοιο θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...