Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσσους στο μανίκι; Lol.

Πήγα και είδα το 950XL από κοντά και μιας και δεν έχουν βγει τα 10 θυμήθηκα τον Παΐσιο: Θα έχουν βγει τα 10 και θα είναι σαν να μην έχουν βγει.

Υ.Γ. Το ότι δεν θα ξαναπάρω WM συσκευή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σχολιάζω στο φόρουμ, όσο και να σε χαλάει απ' ό,τι είδα και από προηγούμενες απαντήσεις σου.

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Άσσους στο μανίκι; Lol.

Πήγα και είδα το 950XL από κοντά και μιας και δεν έχουν βγει τα 10 θυμήθηκα τον Παΐσιο: Θα έχουν βγει τα 10 και θα είναι σαν να μην έχουν βγει.

Ακόμα δεν εχεις καταλάβει τι σου έχω πει και δεν αξίζει κιολας.

iOS μόνο αδερφέ να βρούμε την υγεια μας.

M$ sux! F*** the green robot.

Only apple, vinyls and ray ban

Δημοσ.

Προς "Καρκινος"..

1 930

2. Ναι με clean install και ενα hard reset αναμεσα στην .0 και στην .36

3. Δεν ειπα οτι με υποχρεωσε κανεις.. Εγω γουσταρα και την εβαλα..

4. Ας το πουμε αλλιως λοιπον.. Μεσα απο φημες παει απο αναβολη σε αναβολη.τελος νοεμβρη τελος δεκεμβρη μεσα γεναρη κλπ κλπ.

Τελος παντων επειδη και γω μεχρι πριν κανα μηνα τα υποστηριζα οσο δεν παει και ξερω να ειμαι φαν μποι, Απλα αναφερω οτι θα δωσω λιγο καιρο ακομα περιυωριο να με ενθουσιασει με κατι.

Αυτα.

Δημοσ.

Έλεος! η Microsoft θα σου φτιάξει εφαρμογές για τα Windows Phone? δηλαδή όλες οι εφαρμογές που είναι σε Android και iPhone τα έχουν φτιάξει Google και Apple?

Οι χρήστες είναι αυτοί που βγάζουν εφαρμογές... οπότε, αντί να κλαίγεσαι, τράβα φτιάξε καμιά εφαρμογή να συνεισφέρεις.

φιλαράκι, εννοεί ότι αφού η ms δεν έχει καταφέρει να τραβήξει developers,ας το κάνει αυτή τουλάχιστον και όχι να δίνει εφαρμογές για άλλα οικοσυστήματα πρωτίστως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...