Dtsal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά!, Πριν 2 μέρες ξέθαψα από το πατάρι μία οθόνη 10ετων περίπου(δεν είμαι και σίγουρος) που από ότι βλέπω είναι σε κατάσταση να δουλέψει ξανά..Ύστερα από 30 λεπτά ξεσκώνισμα και καθάρισμα!.. Θέλω να μου πείτε τις γνώμες σας για αυτήν καθώς και αν μπορώ να την χρεισιμοποιήσω ξανά και σε τι απαιτήσεις!.. Η οθόνη είναι αυτή εδώ:http://www.e-shop.gr/viewsonic-va1912w-p-PER.150508
XMorsX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. Θα την συνδεσεις με DVI στον υπολογιστη. Μπορεις να ψαξεις και για drivers αλλα αμφιβαλλω αν θα βρεις κατι. Δε ξερω τι γνωμη θελεις να ακουσεις, αλλα σαφως και ειναι ξεπερασμενη σε σχεση με τις συγχρονες.
Andreasgarb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 έχει καλύτερη ανάλυση απο πολλές σημερινές 19αρες με 1366χ768. Για 2η οθόνη, κομπλέ είναι.
Dtsal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. Θα την συνδεσεις με DVI στον υπολογιστη. Μπορεις να ψαξεις και για drivers αλλα αμφιβαλλω αν θα βρεις κατι. Δε ξερω τι γνωμη θελεις να ακουσεις, αλλα σαφως και ειναι ξεπερασμενη σε σχεση με τις συγχρονες. Και βέβαια δεν περιμένω να μου πείτε καλές γνώμες..! Απλά θέλω να δω αν μπορώ να την χρεισιμοποιήσω έστω και για μία επιπλέον οθόνη..να μην κάνει κανα μπαμ δηλαδή!..χαχαχα έχει καλύτερη ανάλυση απο πολλές σημερινές 19αρες με 1366χ768. Για 2η οθόνη, κομπλέ είναι. Κοίταξε έχω ένα συστηματάκι (midi tower) που δεν το χρεισιμοποιώ καθόλου..λέω να την βάλω εκεί.. Το κύριο pc σαφώς και έχει οθόνη,και όπως είπες για μία δεύτερη έλεγα και εγώ αλλά σε άλλο σύστημα.. Λέτε να μπορεί να παίξει κανα παιχνιδάκι?(πχ.counter strike,lol,dota)?? To pc που θα την βάλω τα παίζει όλα αυτά..απλά θέλω να μάθω αν θα αργεί να δίνει δεδομένα γιατί 8ms μου φένονται κάπως πολλά.. Τι λέτε?
bazzil Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά είναι. Και παιχνιδάκια παίζει και όλα τα κάνεις. Εγώ είχα 2 οθόνες ίδιας ηλικίας με την δικιά σου ως βοηθητικές. Τις άλλαξα λόγο παλαιότητας αλλά και λόγο του ότι ήταν πολύ κουραστικές. Για ολιγόωρη χρήση καλή είναι.
XMorsX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Και βέβαια δεν περιμένω να μου πείτε καλές γνώμες..! Απλά θέλω να δω αν μπορώ να την χρεισιμοποιήσω έστω και για μία επιπλέον οθόνη..να μην κάνει κανα μπαμ δηλαδή!..χαχαχα Κοίταξε έχω ένα συστηματάκι (midi tower) που δεν το χρεισιμοποιώ καθόλου..λέω να την βάλω εκεί.. Το κύριο pc σαφώς και έχει οθόνη,και όπως είπες για μία δεύτερη έλεγα και εγώ αλλά σε άλλο σύστημα.. Λέτε να μπορεί να παίξει κανα παιχνιδάκι?(πχ.counter strike,lol,dota)?? To pc που θα την βάλω τα παίζει όλα αυτά..απλά θέλω να μάθω αν θα αργεί να δίνει δεδομένα γιατί 8ms μου φένονται κάπως πολλά.. Τι λέτε? Δε θα ξερεις ποσο καλη ειναι για gaming πριν την δοκιμασεις και μετα συγκρινεις με μια εγγυημενα καλη βεβαια. Τα 8ms δεν λενε κατι. Μην εχεις απαιτησεις απλως. Counter strike δε θα επαιζα σε τετοια οθονη. Τα αλλα θα παιζονται.
Dtsal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δε θα ξερεις ποσο καλη ειναι για gaming πριν την δοκιμασεις και μετα συγκρινεις με μια εγγυημενα καλη βεβαια. Τα 8ms δεν λενε κατι. Μην εχεις απαιτησεις απλως. Counter strike δε θα επαιζα σε τετοια οθονη. Τα αλλα θα παιζονται. Θα γίνει δοκιμή. Γιατί δεν θα έπαιζες counter?
XMorsX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Θα γίνει δοκιμή. Γιατί δεν θα έπαιζες counter? Γιατι ειναι σχεδον βεβαιο οτι μια παλια TN οθονη θα εχει αρκετα μεγαλο input lag και αρκετο ghosting για να το ευχαριστηθω. Ισως ομως το input lag της να μην ειναι τοσο κακο. Οπως και να εχει, απο τη στιγμη που την εχεις δοκιμασε την και αποφασισε εσυ.
Dtsal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Σε 2 μέρες θα ενημερώσω.. Προς το παρών ψάχνω drivers.(βρήκα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα