Konstantin77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω 2 κρατημένους για τον φίλο που δεν επικοινώνησε. ΑΝ θέλει κάποιος 50 ευρώ/ κομμάτι να μου πει. Αθήνα μόνο, χέρι με χέρι κέντρο. EDIT: Τελείωσαν. Μακάρι να είχα και άλλους να δώσω. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2016 από Konstantin77
giopa62 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 και που το δηλώνω στο account μου; Πρέπει να πας στο My account Και θα δεις στα settings Manage VAT Registration Number Απο εκεί δηλώνεις το ΑΦΜ και περιμένεις να το ελέγξουν. Απο κει και πέρα φτηναίνει το amazon
Atakas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Στην εφορεία το χεις δηλώσει πως θα κάνεις ενδοκοινοτικές αγορές σαν επιχείρηση? Αυτό ρώτησα; Προφανώς και είμαι ΟΚ με αυτά για να με νοιάζει μόνο που το δηλώνω στο Amazon Πρέπει να πας στο My account Και θα δεις στα settings Manage VAT Registration Number Απο εκεί δηλώνεις το ΑΦΜ και περιμένεις να το ελέγξουν. Απο κει και πέρα φτηναίνει το amazon Ευχαριστώ @giopa62, το έκανα και περιμένω. (edit: το πήρε αμέσως) Αυτό σημαίνει ότι όλες οι αγορές από την έκγριση του ΑΦΜ και μετά θα είναι με τιμολόγιο; Ή αν πάρω κάτι τελείως εκτός δραστηριότητας έχω την επιλογή να μην κοπεί τιμολόγιο;
giopa62 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αυτό ρώτησα; Προφανώς και είμαι ΟΚ με αυτά για να με νοιάζει μόνο που το δηλώνω στο Amazon Ευχαριστώ @giopa62, το έκανα και περιμένω. (edit: το πήρε αμέσως) Αυτό σημαίνει ότι όλες οι αγορές από την έκγριση του ΑΦΜ και μετά θα είναι με τιμολόγιο; Ή αν πάρω κάτι τελείως εκτός δραστηριότητας έχω την επιλογή να μην κοπεί τιμολόγιο; Ξέρω να σου απαντήσω μόνο στο πρώτο. Ναι. Το ΦΠΑ μηδενίζεται. Δεν το πληρώνεις καν. Για αντικείμενα εκτός δραστηριότητας δε ξέρω τι γίνεται. Δεν έχει χρειαστεί να αγοράσω. Πρόσεχε γιατί πρέπει να κάνεις κάποια δήλωση στην εφορία για τις αγορές αυτές. (ρώτα λογιστή, δε ξέρω λεπτομέρειες)
Atakas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ξέρω να σου απαντήσω μόνο στο πρώτο. Ναι. Το ΦΠΑ μηδενίζεται. Δεν το πληρώνεις καν. Για αντικείμενα εκτός δραστηριότητας δε ξέρω τι γίνεται. Δεν έχει χρειαστεί να αγοράσω. Πρόσεχε γιατί πρέπει να κάνεις κάποια δήλωση στην εφορία για τις αγορές αυτές. (ρώτα λογιστή, δε ξέρω λεπτομέρειες) Γνωρίζω τη διαδικασία, απλά αν πρόκειται να πάρω πχ ρούχο από amazon, που κανονικά δεν θα έκοβα τιμολόγιο αν το έπαιρνα από Ελλάδα επειδή δεν σχετίζεται με τη δραστηριότητά μου, αντίστοιχα δεν θα πρέπει να κόψω τιμολόγιο και από amazon. Θα ψάξω κι άλλο το my account, εδώ μου ξέφυγε χθες το VAT Registration Κάπου θα υπάρχει η απάντηση
smerliao Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 1)83 χωρις μεταφορικα 2)δες τα profile settings σου thanks για το 2 ...
nek4d Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ανοιξε 2ο λογαριασμο με αλλο email στο αμαζον και κρατα τον εναν για τιμολογια και τον αλλον για αποδειξεις.
Atakas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ανοιξε 2ο λογαριασμο με αλλο email στο αμαζον και κρατα τον εναν για τιμολογια και τον αλλον για αποδειξεις. thanks
kostakiss Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 θελω να μου πειτε οταν το παραλαβετε αν σας ηρθε σαν απλο γραμμα σπιτι..
kostakiss Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Απο το γερμανικο αμαζον; Εισαι σιγουρος;;
andreasece Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ναι, πήρα τον 500άρη πριν κανα δίμηνο.
Thrylos7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειναι στανταρ ο τροπος με τον οποιο στελνει το amazon. Αναλογα με το μεγεθος του πακετου,το κοστος των αντικειμενων και την τυχη μπορει να ερθει απο απλο γραμμα η συστημενο η κουριερ χωρις να το ξερεις... Το αν ερχεται σαν απλο πακετο μπορεις να το καταλαβεις αφου φυγει η παραγγελια απο αυτους, απο το αν εχει tracking οταν πας να δεις τιςβπαραγγελιες σου. Αν δεν εχει ειναι απλο.
kostakiss Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ναι, πήρα τον 500άρη πριν κανα δίμηνο.κι εγω τον 500αρη ειχα παρει κ ηρθε με απλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα