Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόλις τους πήρα τηλ και η υπαναχώρηση έχει δωρεάν ισχύ από χθες που βγήκε η ανακοίνωση μου είπε και για ένα μήνα.

στην ουσία μου ανεβάζουν το πάγιο από 22,74€ σε 23,49€ μέχρι μάιο του 2017 που λήγει το συμβολαιο.

αν περάσει το περιθώριο στάζω 120€.

για να το κάνω πρέπει να τους ξαναπάρω τηλ για να κανονίσουμε χαρτιά στοιχεία κτλ.

τι λέτε αξίζει η αλλαγή;

η wind έχει στείλει το πακέτο στην κούριερ και με έχουν ζαλίσει να πάω να το πάρω.

Γιατί 120?  :huh:  Ίσως γιατι η λήξη του συμβολαίου σου είναι άνω των 12 μηνών...??? Τέλος πάντων λίγο σε ενδιαφέρει. Ακριβώς την ίδια προσφορά με σένα έκανε η wind στον αδερφό μου με την μόνη διαφορά αντί για κινητό του έστειλαν tablet. Της π@υτσας βέβαια -ένα turboX- αλλά την δουλειά του την κάνει. Η γραμμή και η σύνδεση μέχρι στιγμής είναι χωρίς πρόβλημα (πριν ειχε Forthnet) απλά ο υπόλοιπος εξοπλισμός (τα δώρα δηλ. table,mobile intneret κλπ) άργησαν κάνα μήνα να του τα στείλουν. 

Εγώ να σου πω την αλήθεια (επειδή και γω HOL είμαι) δεν ξέρω τι θα κάνω.........και μένα η διαφορά στο πάγιο δεν είναι μεγάλη -περίπου 0,90 λεπτά- και είμαι ήδη 5 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα αλλά έτσι για το γαμώτο σκέφτομαι να την κάνω. Πόσο σκατά να είναι η Wind δηλαδή?? Έχει καταντήσει στη HOL οι νέοι πελάτες να έχουν καλύτερες προσφορές σε πάγια κλπ από τους παλιούς. 

Δεν ξέρω τι να σου πω ρε φίλε........... :unsure:

Edit:  Επειδή στο site της Wind αναφέρει ότι η τιμή για 24 μήνες είναι 20,99 αλλά για τον 1ο χρόνο, μετά το πάγιο πάει στα 26, έχεις διευκρινίσει αν ισχύει αυτό και για εσένα ή είναι 21 ευρώ για όλη την διάρκεια?

Δημοσ.

Τις ιδιες ανοησιες μου ελεγαν και μενα http://www.insomnia.gr/topic/589820-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%AE%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85/?do=findComment&comment=54433018

Εντωμεταξύ οι γονεις μου που εχουν βαλει wind ειναι τερμα χαλια το τηλέφωνο μετριο σε ποιότητα και το ίντερνετ κανει συνεχεια αποσυνδεσεις μόνο του.

Δημοσ.

Τις ιδιες ανοησιες μου ελεγαν και μενα http://www.insomnia.gr/topic/589820-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%AE%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85/?do=findComment&comment=54433018

Εντωμεταξύ οι γονεις μου που εχουν βαλει wind ειναι τερμα χαλια το τηλέφωνο μετριο σε ποιότητα και το ίντερνετ κανει συνεχεια αποσυνδεσεις μόνο του.

Μωρέ έτσι είναι όπως τα λες απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση κάθεται κουτί σε όσους ψάχνονται η αλλαγή τιμών που κάνει η HOL και σου δίνει την επιλογή από μόνη της να φύγεις αλλιώς βράστα!

Δημοσ.

η wind μου προσφέρει με 21€.....

απεριόριστο ίντερνετ εως 24mbps,

απεριοριστα σταθερά,

10ώρες προς κινητά,

1κάρτα f2go με ανανέωση κάθε μήνα,

1κάρτα με 1gb ιντερνετ με ανανέωση κάθε μήνα, 

1συσκευή τηλεφώνου turbox 2sim με κουμπιά &

όλα αυτά αν πληρώσω 15€ για αλλαγή φορητότητας + 5€ την αντικαταβολή για τον εξοπλισμό των παραπάνω.

για σπάσιμο συμβολαίου που ισχύει για άλλο 1χρόνο μου λέει δεν χρεώνομαι τίποτα και ουτε η hol θα μου ζητήσει λογαριασμό.

ισχύει αυτό;

τώρα έχω hol με ~24€ αλλα με

απεριόριστο ίντερνετ εως 24mbps (η download ταχύτητά μου είναι 7mbps το πολύ!!!)

απεριοριστα σταθερά &

με 3ώρες προς κινητά

ακούω για τη wind προβλήματα με παράσητα σε κλήσεις και χαμηλές ταχύτητες σε ιντερνετ.

ξέρει κανείς απο wind στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και αν ισχύουν τα παραπάνω;

αξίζει να αλλάξω πάροχο;

εχεις το τηλεφωνο που σε καλεσαν μπας και παρω και εγω αυτην την προσφορα;

edit νομιζω φιλε τον δευτερο χρονο αλλαζει η τιμη ,τον πρωτο χρονο 21 και μετα καπου στα 25, κοιταξε το αυτο

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ταχύτητες έχει στο Γαρδίκι , αλλά φίλος που μένει στην Μπάρα και έχει wind ,πιάνει κοντά στα 11mbps, και το τηλέφωνο έχει καλή ποιότητα ηχου.

Πρόσφατα όμως είχε πρόβλημα η περιοχή και για μια εβδομάδα δεν λειτουργούσε το τηλέφωνο .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν την πήρα την προσφορά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Την καλύτερη επιλογή έκανες γλίτωσες  τα μπλεξίματα 

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...