Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η wind μου προσφέρει με 21€.....

απεριόριστο ίντερνετ εως 24mbps,

απεριοριστα σταθερά,

10ώρες προς κινητά,

1κάρτα f2go με ανανέωση κάθε μήνα,

1κάρτα με 1gb ιντερνετ με ανανέωση κάθε μήνα, 

1συσκευή τηλεφώνου turbox 2sim με κουμπιά &

όλα αυτά αν πληρώσω 15€ για αλλαγή φορητότητας + 5€ την αντικαταβολή για τον εξοπλισμό των παραπάνω.

για σπάσιμο συμβολαίου που ισχύει για άλλο 1χρόνο μου λέει δεν χρεώνομαι τίποτα και ουτε η hol θα μου ζητήσει λογαριασμό.

ισχύει αυτό;

τώρα έχω hol με ~24€ αλλα με

απεριόριστο ίντερνετ εως 24mbps (η download ταχύτητά μου είναι 7mbps το πολύ!!!)

απεριοριστα σταθερά &

με 3ώρες προς κινητά

ακούω για τη wind προβλήματα με παράσητα σε κλήσεις και χαμηλές ταχύτητες σε ιντερνετ.

ξέρει κανείς απο wind στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και αν ισχύουν τα παραπάνω;

αξίζει να αλλάξω πάροχο;

Δημοσ.

Πάνω κάτω ίδια ταχύτητα θα έχεις με όλους τους παρόχους.

Αν έχεις συμβόλαιο στη hol θα πληρώσεις πρόστιμο αν το σπάσεις.Μην ακούς τις παπάτζες των μεταπωλητών.

• Like 1
Δημοσ.

η wind μου προσφέρει με 21€.....

απεριόριστο ίντερνετ εως 24mbps,

απεριοριστα σταθερά,

10ώρες προς κινητά,

1κάρτα f2go με ανανέωση κάθε μήνα,

1κάρτα με 1gb ιντερνετ με ανανέωση κάθε μήνα, 

1συσκευή τηλεφώνου turbox 2sim με κουμπιά &

όλα αυτά αν πληρώσω 15€ για αλλαγή φορητότητας + 5€ την αντικαταβολή για τον εξοπλισμό των παραπάνω.

αξίζει να αλλάξω πάροχο;

Διαφορά όπως σου είπανε παραπάνω στην ταχύτητα  δεν θα δεις όπως επίσης απέφυγε την συμφωνία να την κάνεις δια τηλεφώνου από μεταπωλητές της wind μόνο σε επίσημο κατάστημα άμα αποφασίσεις να αλλάξεις δίκτυο.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

για το σπάσιμο συμβολαίου επειδή το επισήμανα ήταν κατηγορηματικός.... δεν ισχύουν πλέον μου έλεγε!!!

μήπως παίζει κάτι εκεί στην τιμή της αλλαγής φορητότητας; 

Δημοσ.

Αν σπάσεις το συμβόλαιο θα πληρώσεις... Μην τους ακούς, λενε ψέματα για να κλέψουν πελάτες! Αν τελικά δεχτεις την προσφορά αν υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησε και εσύ τι συνομιλία να σου τα λέει όλα αυτά και αν σου φέρουν χαρτιά να υπογράψεις να τα διαβάσεις πριν τα υπογράψεις γιατί κατα 99% θα λενε άλλα! Λογικά δεν γίνεται να γίνει απο κατάστημα γιατί είναι τηλεφωνική προσφορά!

• Like 1
Δημοσ.

για το σπάσιμο συμβολαίου επειδή το επισήμανα ήταν κατηγορηματικός.... δεν ισχύουν πλέον μου έλεγε!!!

μήπως παίζει κάτι εκεί στην τιμή της αλλαγής φορητότητας; 

Σε δουλεύει και δεν λες να το καταλάβεις.

Θα πληρώσεις κανονικότατα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρει κανεις το προστιμο για να φύγεις απο ενα παροχο σε άλλο;

αξίζει το πακέτο αν χρεωθώ to πρόστιμο στη hol ???

Δημοσ.

Σε δουλεύει και δεν λες να το καταλάβεις.

Θα πληρώσεις κανονικότατα.

δεν ξέρει κανεις το προστιμο για να φύγεις απο ενα παροχο σε άλλο;

αξίζει το πακέτο αν χρεωθώ to πρόστιμο στη hol ???

Επειδή η HOL εξαγοράστηκε απο την Vodafone (πλέον οι υπηρεσίες σταθερής ονομάζονται Vodafone Home), η Vodafone προχωράει σε αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής. Κοινώς ΟΛΑ πάνε από πολύ έως ελάχιστα προς τα πάνω (ανάλογα τι συμβόλαιο υπάρχει ήδη). Με βάση αυτό είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν ΟΛΟΥΣ τους υφιστάμενους πελάτες για τις αλλαγές που θα γίνουν μέσω της σελίδας της στο νετ και στους λογαριασμούς που θα εκδοθούν τον Φλεβάρη/Μάρτη. Απο την ημερομηνια εκδοσεως του λογαριασμου και για 1 μηνα, ο πελατης εχει το δικαιωμα υπαναχωρησης χωρις να πληρωσει το παραμικρο ποσο. 

Απλά οι υπόλοιπες εταιρίες το ξέρουν αυτό και φυσικά τρέχουν να προλάβουν το χρονικό περιθώριο και να εκμεταλλευτούν την περίπτωση. 

Εδώ και η επίσημη ανακοίνωση της Vodafone

https://statheri.vodafone.gr/company-news/271898/anakoinosi-timologiakon-emporikon-allagon

Δημοσ.

Νομίζω είναι 73 ευρώ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Για πιο σίγουρα κανε ένα τηλέφωνο στη Vodafone Home (13844) και ρώτα απλά χωρίς να μπεις σε λεπτομέρειες του στυλ θα φύγω/δεν θα φύγω, προσφορές κτλ. Εκτός βέβαια -αν έχεις όρεξη- αν της ζητήσεις να σου επιβεβαιώσει αυτά που έγραψα πιο πάνω οπότε έτσι θα μάθεις και πόσο συγκεκριμένα θα σου πάει εσένα το πάγιο αν αποφασίσεις να παραμείνεις στη HOL.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω είναι 73 ευρώ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Για πιο σίγουρα κανε ένα τηλέφωνο στη Vodafone Home (13844) και ρώτα απλά χωρίς να μπεις σε λεπτομέρειες του στυλ θα φύγω/δεν θα φύγω, προσφορές κτλ. Εκτός βέβαια -αν έχεις όρεξη- αν της ζητήσεις να σου επιβεβαιώσει αυτά που έγραψα πιο πάνω οπότε έτσι θα μάθεις και πόσο συγκεκριμένα θα σου πάει εσένα το πάγιο αν αποφασίσεις να παραμείνεις στη HOL.

μόλις τους πήρα τηλ και η υπαναχώρηση έχει δωρεάν ισχύ από χθες που βγήκε η ανακοίνωση μου είπε και για ένα μήνα.

στην ουσία μου ανεβάζουν το πάγιο από 22,74€ σε 23,49€ μέχρι μάιο του 2017 που λήγει το συμβολαιο.

αν περάσει το περιθώριο στάζω 120€.

για να το κάνω πρέπει να τους ξαναπάρω τηλ για να κανονίσουμε χαρτιά στοιχεία κτλ.

τι λέτε αξίζει η αλλαγή;

η wind έχει στείλει το πακέτο στην κούριερ και με έχουν ζαλίσει να πάω να το πάρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...