chris_g92 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς και οι γνώσεις μου στο θέμα ειναι καφενείου γιαυτο και ζητάω γνώμες απο άτομα που ξέρουν καλύτερα ή έχουν κάποια απο αυτες τις συσκεύες.Το οτι ειναι διαφορετικής κλίμακας συσκευές το γνωρίζω αλλα απο την αρχή είπα οτι δεν με ενδιαφέρει να πάρω το πιο καινούριο κινητό αφου δεν μπορώ να δώσω 700 και 800 ευρω..Προσπαθώ να βρω ενα κινητό σε αυτα τα χρήματα που θα μου κρατήσει και που εχει αποδειχθει καλο και ας ειναι και παλιό.. Αφου δίνεις τα 400+ πάρε το s6 να είσαι άνετος. Ούτε πολύ μεγάλο με τέλεια οθόνη κάμερα καλό cpu, υποστήριξη θα πάρει ακόμη και android 7. Αποψή μου πάντα
StigmaX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς και οι γνώσεις μου στο θέμα ειναι καφενείου γιαυτο και ζητάω γνώμες απο άτομα που ξέρουν καλύτερα ή έχουν κάποια απο αυτες τις συσκεύες.Το οτι ειναι διαφορετικής κλίμακας συσκευές το γνωρίζω αλλα απο την αρχή είπα οτι δεν με ενδιαφέρει να πάρω το πιο καινούριο κινητό αφου δεν μπορώ να δώσω 700 και 800 ευρω..Προσπαθώ να βρω ενα κινητό σε αυτα τα χρήματα που θα μου κρατήσει και που εχει αποδειχθει καλο και ας ειναι και παλιό.. Και για αυτόν τον λόγο ακριβώς μπήκα και στον κόπο να σου αναλύσω τα + και - της κάθε πλατφόρμας. Όταν αγοράζεις galaxy s6 32gb με 430,και το αντίστοιχης χωρητικότητας 5s τριετίας κοστίζει 20€ πάνω, προφανώς και το 5s αποτελεί πολύ κακή αγορά. Στα ίδια ακριβώς λεφτά με το s6, θα βρεις και το HTC m9, το οποίο παρότι δεν έγινε συσκευή της χρόνια όπως ο προκατοχος του, αποτελεί επίσης μια εξαιρετική συσκευή με μια άρτια, αντίστοιχη της μαμισιας έκδοση του Android. 100€ κάτω, βρίσκεις την πρόταση της LG. To g4 στα 350€ με 32gb μνήμης αποτελεί ίσως το καλύτερο value for money της κατηγορίας. Φεύγεις βέβαια από το αλουμινένιο πλαίσιο, αλλά έχεις την επιλογή της αποσπομενης μπαταρίας, +αληθινό δέρμα για back cover αν το επιθυμείς. Όπως βλέπεις, οι επιλογές στα 350-450€ από τους μεγάλους κατασκευαστες είναι πολλές, και το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι όλες είναι κατά πολύ καλύτερες του iPhone 5s στα ίδια η και λιγότερα χρήματα. Μιλάμε για συσκευές οι οποίες είναι του 2015 και κοντραρουν άνετα και στα ίσια το iPhone 6s σε εμπειρία χρήσης. Σε κάποιους τομείς κάποιος θα βγει μπροστά, σε κάποιον άλλον άλλος. Οπότε μόνο κρίμα είναι να δώσεις τα λεφτά σου σε μια συσκευή τριών ετών, όταν μπορείς να πάρεις κάτι πολύ ανώτερο στα ίδια η και λιγότερα λεφτά. Κάθε συσκευή έχει μια διάρκεια ζωής. Η συσκευές που σου ανέφερα, είναι ακόμα στην αρχή τους, έχουν άνετα δύο και τρία χρόνια μπροστά τους πριν αρχίσεις να βλέπεις προβλήματα. Το 5s ναι μεν κρατάει ακόμα, αλλά με την έλευση του επόμενου iPhone είναι έτοιμο για τι νεκροταφείο όπως και οι συσκευές πριν από αυτό.
bella11311 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και για αυτόν τον λόγο ακριβώς μπήκα και στον κόπο να σου αναλύσω τα + και - της κάθε πλατφόρμας. Όταν αγοράζεις galaxy s6 32gb με 430,και το αντίστοιχης χωρητικότητας 5s τριετίας κοστίζει 20€ πάνω, προφανώς και το 5s αποτελεί πολύ κακή αγορά. Στα ίδια ακριβώς λεφτά με το s6, θα βρεις και το HTC m9, το οποίο παρότι δεν έγινε συσκευή της χρόνια όπως ο προκατοχος του, αποτελεί επίσης μια εξαιρετική συσκευή με μια άρτια, αντίστοιχη της μαμισιας έκδοση του Android. 100€ κάτω, βρίσκεις την πρόταση της LG. To g4 στα 350€ με 32gb μνήμης αποτελεί ίσως το καλύτερο value for money της κατηγορίας. Φεύγεις βέβαια από το αλουμινένιο πλαίσιο, αλλά έχεις την επιλογή της αποσπομενης μπαταρίας, +αληθινό δέρμα για back cover αν το επιθυμείς. Όπως βλέπεις, οι επιλογές στα 350-450€ από τους μεγάλους κατασκευαστες είναι πολλές, και το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι όλες είναι κατά πολύ καλύτερες του iPhone 5s στα ίδια η και λιγότερα χρήματα. Μιλάμε για συσκευές οι οποίες είναι του 2015 και κοντραρουν άνετα και στα ίσια το iPhone 6s σε εμπειρία χρήσης. Σε κάποιους τομείς κάποιος θα βγει μπροστά, σε κάποιον άλλον άλλος. Οπότε μόνο κρίμα είναι να δώσεις τα λεφτά σου σε μια συσκευή τριών ετών, όταν μπορείς να πάρεις κάτι πολύ ανώτερο στα ίδια η και λιγότερα λεφτά. Κάθε συσκευή έχει μια διάρκεια ζωής. Η συσκευές που σου ανέφερα, είναι ακόμα στην αρχή τους, έχουν άνετα δύο και τρία χρόνια μπροστά τους πριν αρχίσεις να βλέπεις προβλήματα. Το 5s ναι μεν κρατάει ακόμα, αλλά με την έλευση του επόμενου iPhone είναι έτοιμο για τι νεκροταφείο όπως και οι συσκευές πριν από αυτό. Μάλλον θα είναι πιο δύσκολο να αποφασίσω ποιο να πάρω απο οτι νόμιζα..Λογικά τα επιχειρήματα σου για το 5s...απο htc μου αρέσει λιγο περισσότερο το α9..Ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Αφου δίνεις τα 400+ πάρε το s6 να είσαι άνετος. Ούτε πολύ μεγάλο με τέλεια οθόνη κάμερα καλό cpu, υποστήριξη θα πάρει ακόμη και android 7. Αποψή μου πάντα Ωραίο το s6 αλλα δεν νομίζω να μου αρέσει γιατι πιο πριν είχα το xperia z και αυτο το πράγμα με τα αποτυπώματα πισω δεν παλεύοταν
petran91 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Συνήθως είμαι της άποψης ότι και iOS και android έχουν τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και ο καθένας παίρνει ότι βολεύει τον ίδιο κτλ.Ε στην συγκεκριμένη περίπτωση ρε παιδιά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Να ήταν iPhone 6 και πάνω να πω ναι, είναι δίλημμα αλλά όχι τώρα.Το Note 4 είναι ένα ανώτερο τηλέφωνο, ΣΕ ΟΛΑ. Αυτονομία, οθόνη, μπαταρία (διάρκεια μπαταρίας έστω), κάμερα.Ναι ίσως το 5s είναι πιο snapy λόγω iOS αλλά μόνο αυτό. Δεν κολλάει ούτε το Note ούτε οι περισσότερες android ναυαρχίδες των τελευταίων χρόνων!Όσο για το μέγεθος του, είμαι της άποψης ότι συνηθίζεται. Είχα τον ίδιο προβληματισμό όταν πήγα από iphone 5c σε Νοτε 3 αλλά σε 2 μέρες το είχα συνηθίσει και το υπερευχαριστιόμουν. Αλλά δεν εγγυώμαι το ίδιο για όλους σαφώς, αυτά είναι γούστα του καθενός. Εν κατακλείδι, αν πρόκειται για σύγκριση αποκλειστικά και μόνο των 2 συσκευών του τίτλου, τότε δεν το συζητάμε καν. Νοte 4.
chris_g92 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Συνήθως είμαι της άποψης ότι και iOS και android έχουν τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και ο καθένας παίρνει ότι βολεύει τον ίδιο κτλ. Ε στην συγκεκριμένη περίπτωση ρε παιδιά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Να ήταν iPhone 6 και πάνω να πω ναι, είναι δίλημμα αλλά όχι τώρα. Το Note 4 είναι ένα ανώτερο τηλέφωνο, ΣΕ ΟΛΑ. Αυτονομία, οθόνη, μπαταρία (διάρκεια μπαταρίας έστω), κάμερα.Ναι ίσως το 5s είναι πιο snapy λόγω iOS αλλά μόνο αυτό. Δεν κολλάει ούτε το Note ούτε οι περισσότερες android ναυαρχίδες των τελευταίων χρόνων! Όσο για το μέγεθος του, είμαι της άποψης ότι συνηθίζεται. Είχα τον ίδιο προβληματισμό όταν πήγα από iphone 5c σε Νοτε 3 αλλά σε 2 μέρες το είχα συνηθίσει και το υπερευχαριστιόμουν. Αλλά δεν εγγυώμαι το ίδιο για όλους σαφώς, αυτά είναι γούστα του καθενός. Εν κατακλείδι, αν πρόκειται για σύγκριση αποκλειστικά και μόνο των 2 συσκευών του τίτλου, τότε δεν το συζητάμε καν. Νοte 4. Πλάκα κάνεις...βρήκα άνθρωπο που είχε 5c wow...
petran91 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πλάκα κάνεις...βρήκα άνθρωπο που είχε 5c wow... 3 μήνες το είχα δεν άντεξα παραπάνω.. Μετά πήγε δώρο στην αδερφή 1
Fronimitis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ολα ειναι καλυτερα στο note 4 σε σχεση με ενα 5s. Οθονη, ηχεια, καμερα, αυτονομια κτλ. Αν σε ενοχλει το μεγεθος χτυπα ενα galaxy s6.Θα την βγαλεις ανετα 2 χρονια με αυτο.Αν θες οπωσδηποτε iphone κοιτα το 6 οπως σου ειπαν. Το 5s πια δεν αξιζει,ειδικα για τα χρηματα που κοστιζει.
ziaba Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 3 μήνες το είχα δεν άντεξα παραπάνω.. Μετά πήγε δώρο στην αδερφή βλεπω μαζευτήκαμε πρωην κατοχοι 5c χεχε
mahone1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 2 παλαια κινητα παρε κατι πιο καινουριο παρε το g4 που ειναι πιο φθηνο απο ποτε η το s6 η το z5
BACK12345 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 2 παλαια κινητα παρε κατι πιο καινουριο παρε το g4 που ειναι πιο φθηνο απο ποτε η το s6 η το z5 Μολις ειδα το g4 επεσε στα 360 Οποτε παρα πολυ καλη επιλογη
mahone1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μολις ειδα το g4 επεσε στα 360 Οποτε παρα πολυ καλη επιλογη Ναι γιαυτο σου ειπα το μονο μειον ειναι η μπαταρια αμα την παλεψεις αλλιως για τα λεφτα του πολυ καλο
leo06 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ο 801 είναι πολύ καλύτερος από τον 617 του Α9,και στην gpu η 330 είναι Ferrari και η 405 zastava Ρε παιδία μην τρελαθούμε,σήμερα καμία συσκευή δεν κολλάει.Εδώ πάει ρολόι το z2 μου με τον αρχαίο πλέον sd801 και ΄λέμε αν θα κολλάει το note4 και το a9?. Επίσης αυτά περι cache κάθε φορά που σβήνω την cache στο δικό μου κινητό πιο αργό γίνεται γιατί του σβήνω αρχεία που τα έχει για να κάνει πράγματα πιο γρήγορα. Εγώ θα σου πω όχι στο 5s γιατί είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά σήμερα σε συσκεύη 4 ιντσών με κακή οθόνη και κακή κάμερα σε σχέση πχ με το note 4. Αν έλεγες ότι θα πάρεις το 6s εκεί αλλάζει το πράγμα. Ακόμη και ένας i-phone user πιστεύω δεν θα σου έλεγε σήμερα να πάρεις 5s. Πίστεψε με καμία συσκεύη δεν κολλάει, απλά υπάρχουν κάποια άτομη που βάζουν βλακειές μέσα του τύπου battery doctor και clean master αυτά
Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς και οι γνώσεις μου στο θέμα ειναι καφενείου γιαυτο και ζητάω γνώμες απο άτομα που ξέρουν καλύτερα ή έχουν κάποια απο αυτες τις συσκεύες.Το οτι ειναι διαφορετικής κλίμακας συσκευές το γνωρίζω αλλα απο την αρχή είπα οτι δεν με ενδιαφέρει να πάρω το πιο καινούριο κινητό αφου δεν μπορώ να δώσω 700 και 800 ευρω..Προσπαθώ να βρω ενα κινητό σε αυτα τα χρήματα που θα μου κρατήσει και που εχει αποδειχθει καλο και ας ειναι και παλιό.. Συγνωμη αλλα εκτως του Nexus 6p ποια αλλα android πιο καινουργια ειδες να κοστιζουν 700 και 800ευρω??? Συνήθως είμαι της άποψης ότι και iOS και android έχουν τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και ο καθένας παίρνει ότι βολεύει τον ίδιο κτλ. Ε στην συγκεκριμένη περίπτωση ρε παιδιά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Να ήταν iPhone 6 και πάνω να πω ναι, είναι δίλημμα αλλά όχι τώρα. Το Note 4 είναι ένα ανώτερο τηλέφωνο, ΣΕ ΟΛΑ. Αυτονομία, οθόνη, μπαταρία (διάρκεια μπαταρίας έστω), κάμερα.Ναι ίσως το 5s είναι πιο snapy λόγω iOS αλλά μόνο αυτό. Δεν κολλάει ούτε το Note ούτε οι περισσότερες android ναυαρχίδες των τελευταίων χρόνων! Όσο για το μέγεθος του, είμαι της άποψης ότι συνηθίζεται. Είχα τον ίδιο προβληματισμό όταν πήγα από iphone 5c σε Νοτε 3 αλλά σε 2 μέρες το είχα συνηθίσει και το υπερευχαριστιόμουν. Αλλά δεν εγγυώμαι το ίδιο για όλους σαφώς, αυτά είναι γούστα του καθενός. Εν κατακλείδι, αν πρόκειται για σύγκριση αποκλειστικά και μόνο των 2 συσκευών του τίτλου, τότε δεν το συζητάμε καν. Νοte 4. Αυτο καποια στιγμη πρεπει να σταματησει ομως. Μιλαμε παντα για Ελλαδα με οικονομικη κριση,capital control κλπ. Γινεται μεχρι και σημερα να συνεχιζει ο κοσμος να αναφερει iphone(16gb τις περισσοτερες φορες)που τα αρνητικα τους ειναι περισσοτερα απο τα θετικα τους??Τι να βαλει κατω ο καθενας και να δει τι τον συμφερει ποιον κοροιδευουμε τωρα?? Υπαρχει περιπτωση ο μεσος χρηστης να προτιμησει το φτωχο Iphone 6 και 6s 16Gb απο τον ανταγωνισμο???Εκτως του θεματος με την εγγυηση προσφερει τοσα λιγα και σε χρεωνει για παρα πολλα...... Ακομα και μακροπροθεσμα να το παρεις απο το να αγορασει ενας το Iphone 6s 64gb(μιας και δεν υπαρχει 32gb εκδοση)αγοραζει τωρα ενα S6,G4,One Plus 2,M9 κλπ και σε 2-3χρονια με τα ρεστα απο το Iphone 6s ξανααγοραζει την αντιστοιχη τοτε ναυαρχιδα. Και παλι σε βαθος χρονου κερδισμενος ειναι τι να λεμε τωρα. Το οτι στην Ελλαδα βλεπουμε πολλα Iphone ειναι καθαρα κομπλεξ οπως και ακριβα gaming pc των 1200+ευρω και παιχνιδια απο τον Θειο.... 1
petran91 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Συγνωμη αλλα εκτως του Nexus 6p ποια αλλα android πιο καινουργια ειδες να κοστιζουν 700 και 800ευρω??? Αυτο καποια στιγμη πρεπει να σταματησει ομως. Μιλαμε παντα για Ελλαδα με οικονομικη κριση,capital control κλπ. Γινεται μεχρι και σημερα να συνεχιζει ο κοσμος να αναφερει iphone(16gb τις περισσοτερες φορες)που τα αρνητικα τους ειναι περισσοτερα απο τα θετικα τους??Τι να βαλει κατω ο καθενας και να δει τι τον συμφερει ποιον κοροιδευουμε τωρα?? Υπαρχει περιπτωση ο μεσος χρηστης να προτιμησει το φτωχο Iphone 6 και 6s 16Gb απο τον ανταγωνισμο???Εκτως του θεματος με την εγγυηση προσφερει τοσα λιγα και σε χρεωνει για παρα πολλα...... Ακομα και μακροπροθεσμα να το παρεις απο το να αγορασει ενας το Iphone 6s 64gb(μιας και δεν υπαρχει 32gb εκδοση)αγοραζει τωρα ενα S6,G4,One Plus 2,M9 κλπ και σε 2-3χρονια με τα ρεστα απο το Iphone 6s ξανααγοραζει την αντιστοιχη τοτε ναυαρχιδα. Και παλι σε βαθος χρονου κερδισμενος ειναι τι να λεμε τωρα. Το οτι στην Ελλαδα βλεπουμε πολλα Iphone ειναι καθαρα κομπλεξ οπως και ακριβα gaming pc των 1200+ευρω και παιχνιδια απο τον Θειο.... Δεν τα λες λάθος. Σε αυτό φταίει η νοοτροπία και μόνο καθαρά. Για κάποιο λόγο έχει μείνει από παλιά, ότι τα iPhone είναι τα καλύτερα, ό,τι πληρώνεις παίρνεις και τέτοια που οδηγούν αυτούς που δεν ασχολούνται και πολύ με το αντικείμενο ή που δεν θέλουν να ασχοληθουν, να ζοριστούν οικονομικά και να πάρουν το "καλύτερο". Βέβαια αν τους ρωτήσεις γιατί είναι το "καλύτερο" μάλλον θα σου απαντήσουν αρλούμπες του στιλ "κάμερα" "δεν κολλάει". Ένας μέσος Έλληνας χρήστης που ψάχνεται για νέα συσκευή οφείλει να το ψάξει. Και χρησιμοποιώ τη λέξη "οφείλει" λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Τώρα θα μου πείτε δικά του λεφτά είναι τι σε νοιάζει εσένα. Και απαντώ ότι θέλοντας και μη, όταν αυτός που βγαζει 700 το μήνα (ο τυχερός) στην Ελλάδα του σήμερα πάει και δωσει 869 για να πάρει iPhone 6s 16gb θα φάει κράξιμο από τον περίγυρο του. Το προκαλεί. Ευτυχώς όμως η όλη οικονομική κατάσταση έχει οδηγήσει και πολύ κόσμο να ψάχνεται και να βλέπει και τις εναλλακτικές. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Μας παίρνει καιρό να βάλουμε μυαλό αλλά θα βάλουμε στο τέλος. Για να μην ξεφύγω πολύ από το θέμα, αν ο άνθρωπος σε ρωτήσει ποιο από τα 2 να πάρω πρέπει να του τα πεις όλα. Θετικά αρνητικά. Ένα μεγάλο αρνητικό που από μόνο του θα έπρεπε να παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση είναι η σχέση απόδοσης-τιμής του iPhone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα