dieccast Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά επειδή και ενασ φίλος ψάχνει εγω του πρότεινα καρφί να πάει για mot x 2nd gen! Μηδέν λαγκ καλή κατασκευή ενημερώσεις και γενικά πολυ δυνατό για τα λεφτά του! Από κάμερα είναι μέτριο σωστά?
heavyrain Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά επειδή και ενασ φίλος ψάχνει εγω του πρότεινα καρφί να πάει για mot x 2nd gen! Μηδέν λαγκ καλή κατασκευή ενημερώσεις και γενικά πολυ δυνατό για τα λεφτά του! Από κάμερα είναι μέτριο σωστά? Να παρει το Α5 σ αυτα τα λεφτα ειναι καλυτερο σε ολα.
haHa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Να παρει το Α5 σ αυτα τα λεφτα ειναι καλυτερο σε ολα. Kαλυτερο σε ολα δεν ειναι. Πχ σε cpu και gpu και οθονη (απο τα πιο βασικα στοιχεια σε ενα smartphone) ειναι αισθητα χειροτερο το samsung Α5 σε σχεση με το moto x 2nd. Το ιδιο οσον αφορα κ το software, οπου το moto x τρεχει ηδη android 6.0 με σχεδον stock android και τις πολυ χρησιμες προσθηκες της Μοτορολα. Το samsung a5 πρεπει να υπερτερει σε καμερα. Παιδιά επειδή και ενασ φίλος ψάχνει εγω του πρότεινα καρφί να πάει για mot x 2nd gen! Μηδέν λαγκ καλή κατασκευή ενημερώσεις και γενικά πολυ δυνατό για τα λεφτά του! Από κάμερα είναι μέτριο σωστά? Nα το παρει με τα χιλια, ειναι εξαιρετικο κινητο. Μονο σε καμερα υστερει ουσιαστικα που εχει μετρια οπως λες. Εδω ενδεικτικα ποσο πιο γρηγορο ειναι σε πραγματικη χρηση ακομα και απο το galaxy s6:
dieccast Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Να παρει το Α5 σ αυτα τα λεφτα ειναι καλυτερο σε ολα. Σε κάμερα σίγουρα αλλά και σε ταχύτητα?
PetrisMpekris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Σε κάμερα σίγουρα αλλά και σε ταχύτητα? Με τιποτα..το moto x ειναι καλυτερο σε ΟΛΑ εκτος απο την καμερα..αναμεσα αππ αυτα τα δυο γενικα...moto x δαγκωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα