ZELDA Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Γειά σας έχω ενα σύστημα i7 με τα εξής parts LOGITECH M705 MARATHON MOUSE ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS Z170-A RETAILCPU INTEL CORE I7-6700K 4.00GHZ LGA1151 - BOXCASE COOLERMASTER NSE-500-KKN2 N500 MIDI TOWER BLACK RAM KINGSTON HX421C14FBK4/16 16GB (4X4GB) DDR4 2133MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES QUAD CHANNEL KIT HDD WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 ΟΘΟΝΗ DELL P2714H 27'' LED FULL HD BLACK SATA DVD-RECORDER BULK BLACK To πρόβλημα που αντιμετωπίζω οχι πάντα είναι το εξής (να σημειώσω οτι δεν εχω κάρτα γραφικών άλλα χρησιμοποιώ της cpu ) ορισμένες φορές μαυρίζει η οθόνη και επανερχετε άμεσα , εχθές το πάθαινε όταν προσπαθούσα να σκρολάρω με την ροδέλα του ποντικιού μου έσβηνε η οθόνη και ξανα επανερχοταν αλλα τυχαίνει και καμια φορά να δουλευει σωστά η να το κάνει 1-2 φορές την μέρα , τι μπορεί να συμβαίνει , είναι κάποια ασυμβατότητα , η μηπως φταίει ο flash player, ποιά είναι η άποψη σας ? Πολλές φορές κρασάρει και ο broswer .
giorgosathens Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έχεις κάνει εγκατάσταση τους drivers της μητρικής και της onboard gpu?
looneygeorge Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 γραφικών δεν εχει το συστημα? χρησιμοποιεί την onboard?
ZELDA Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ναι εχω εγκαταστησει τους onboard οδηγούς , κάρτα όχι δεν εχω.
looneygeorge Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 μλάμε για flickering δλδ σαν να ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου ή σβήνει για ενα sec και παραπάνω ας πούμε?
ZELDA Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 1, 1,5 δευτερόλεπτο , υπάρχει περίπτωση να φταίει το οτι εκείνη την μέρα εκανα random video chat? π.χ σήμερα δεν μου δημιουργησε πρόβλημα , τσέκαρα και της μνήμες εκανα και update στον firefox 32b το flash player .
ZELDA Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 είμαι σίγουρος οτι σκαλώνει καπου με το flash πχ στο youtube με το που σκρολαρω με την ροδέλα σβήνει για 1-2 sec.. μολις κλείσω τον broswer στρώνει συνηθως σκαλωνει στον firefox, υπάρχει θεμα ασυμβατότητας και στα win με το flash σε 64b όπως στο linux ? edit μολις εκλεισα τον firefox χτυπησε ο i.e.. με άλλο error που το βγαζει συχνα και αυτό.. παραθέτω screen, αν βάλω καμια κάρτα γραφικών θα λυθεί λέτε το πρόβλημα?
ZELDA Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 υπαρχει περίπτωση να φταίει το display port που την εχω συνδεμένη ?
looneygeorge Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 προβλημα στην γραφικών μυρίζομαι. και επειδη δεν εχεις γραφικών τοτε μάλλον της motherboard... κανε ενα update τους drivers της Intel, αν συνεχίζει κανε uninstall και reinstall μπας και...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα