Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το tracking number κανει 1-2 μερες να φανει στο site (να γινει update δηλαδη) απο τη στιγμη που στο στειλουν

δηλαδη μπορει να μου το εχουν στειλει ηδη?ποτε θα ξερω ποτε θα παραλαβω?ειναι με express αποστολη

Δημοσ.

δηλαδη μπορει να μου το εχουν στειλει ηδη?ποτε θα ξερω ποτε θα παραλαβω?ειναι με express αποστολη

βασικα μεχρι να φανει το τρακινγκ μπορει και να φτασει (επειδη ειναι express)

τα express θελουν μαξ 5 εργασιμες (1 βδομαδα) για αυτο και κοστιζουν παραπανω το tracking εμφανιζεται μετα απο 2 μερες περιπου τουλαχιστον ετσι ξερω για αγορες απο εξω.

Δημοσ.

βασικα μεχρι να φανει το τρακινγκ μπορει και να φτασει (επειδη ειναι express)

τα express θελουν μαξ 5 εργασιμες (1 βδομαδα) για αυτο και κοστιζουν παραπανω το tracking εμφανιζεται μετα απο 2 μερες περιπου τουλαχιστον ετσι ξερω για αγορες απο εξω.

σημερα μου στειλανε εμαιλ οτι ετοιμαζουν την παραγγελια δηλαδη μπορει να εχει φυγει ηδη κ να παραλαβω και αυριο?ειναι στην ιταλια η αποθηκη τους

Δημοσ.

ειναι στην ιταλια η αποθηκη τους

Το ξερω οτι ειναι Ιταλια αφου τα παρακολουθω τα ξενα eshops.

Μαξ 5 εργασιμες δηλ. 1 εβδομαδα αν ειναι express κουριερ 3 εργασιμες (στο σιτε λεει 48-72 ωρες αρα καλα στα ειπα 3 μερες) λογικα μεχρι Παρ 5/2 αρα μπορει και να μην χρειαστεις tracking number. .

Δημοσ.

Το ξερω οτι ειναι Ιταλια αφου τα παρακολουθω τα ξενα eshops.

Μαξ 5 εργασιμες δηλ. 1 εβδομαδα αν ειναι express κουριερ 3 εργασιμες (στο σιτε λεει 48-72 ωρες αρα καλα στα ειπα 3 μερες) λογικα μεχρι Παρ 5/2 αρα μπορει και να μην χρειαστεις tracking number. 

μου δωσανε απο το πρωι tracking number φιλε..σημερα μεσημερι εφτασε αθηνα και αυριο πρωι παραλαμβανω..2,5 μερες σχεδον εκανε

Δημοσ.

μου δωσανε απο το πρωι tracking number φιλε..σημερα μεσημερι εφτασε αθηνα και αυριο πρωι παραλαμβανω..2,5 μερες σχεδον εκανε

κομπλε γρηγοροι (μεσα στο οριο 48-72)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...