Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης κοιταω και για το meizu pro 5 που ειναι τουμπανο σε χαρακτηριστικα..αλλα εχω μπερδευτει!

ειναι "δυνατη" επιλογη εφοσον οι απαιτησεις σου ειναι υψηλες ή ειναι βαριες (hard user) γιατι ειναι ακριβη συσκευη γενικα

δες εδω ποσο ψηλα εχει περασει τα τεστ (ή 1ο ή 2ο ερχεται)

http://www.gsmarena.com/meizu_pro_5-review-1336p5.php

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι "δυνατη" επιλογη εφοσον οι απαιτησεις σου ειναι υψηλες ή ειναι βαριες (hard user) γιατι ειναι ακριβη συσκευη γενικα

δες εδω ποσο ψηλα εχει περασει τα τεστ (ή 1ο ή 2ο ερχεται)

http://www.gsmarena.com/meizu_pro_5-review-1336p5.php

σε σχεση με το xiaomi mi note pro?με τις αναβαθμισεις με τα meizu τι παιζει?
Δημοσ.

Δεν ξερω και πολλα για τις αναβαθμισεις αλλα εχω ακουσει απο κατοχο του m2 note πως η meizu εβγαζε συχνα αναβαθμισεις για διαφορα προβληματα του λειτουργικου, δεν ξερω αν συνεχιζει ακομα

Δημοσ.

κι εγω πηγαινα για mi note τλκ το εψαξα στα xda, myphone, 4pda και λογω χαλια μπαταριας, πολυ μεγαλου μεγεθους, τιμης και του επεξεργαστη πηγα σε mx5 (το περιμενω ακομα) βεβαια και το xiaomi ειναι τουμπανο αλλα....! 

απο αναβαθμησεις τα meizu παν καλα το mx2 συσκευη 2012 πηρε lollipop

Δημοσ.

Με global θα χεις ελληνικά και αναβαθμίσεις ΟΤΑ κανονικά και με τον νόμο μετατροπείς πανευκολα την συσκευή σε international σαν αυτή που πουλάνε στα public χεχε

Δημοσ.

Με global θα χεις ελληνικά και αναβαθμίσεις ΟΤΑ κανονικά και με τον νόμο μετατροπείς πανευκολα την συσκευή σε international σαν αυτή που πουλάνε στα public χεχε

πως την μετατρεπω σε international φιλε μου?
Δημοσ.

επισης το xiaomi εχει 4gb ram και 64gb rom ενω αν παρω το meizu θα παω στην εκδοση με τα 3gb ram και 32gb rom.παιζει ρολο σε σχεση με το xiaomi?θα ειναι πιο δυνατο?

Δημοσ.

επισης το xiaomi εχει 4gb ram και 64gb rom ενω αν παρω το meizu θα παω στην εκδοση με τα 3gb ram και 32gb rom.παιζει ρολο σε σχεση με το xiaomi?θα ειναι πιο δυνατο?

πρακτικα δεν θα εχει διαφορα εκτος αν κανεις εργασιες-δουλειες στο smartphone ή αλλες "βαριες" εφαρμογες εξω απο τα συνηθισμενα. Τα 32gb θεωρουνται αρκετα εκτος απο λιγες εξαιρεσεις.

• Like 1
Δημοσ.

δεν γινετε να συγκρινεις το mi note pro με το απλο mx5 θα το συγκρινεις με meizu 5 pro οπως το απλο mi note θα το συγκρινεις με το mx5 και οχι με το 5 pro

Δημοσ.

δεν γινετε να συγκρινεις το mi note pro με το απλο mx5 θα το συγκρινεις με meizu 5 pro οπως το απλο mi note θα το συγκρινεις με το mx5 και οχι με το 5 pro

μα το mx5 δεν το εχω αναφερει καν φιλε..μονο για το meizu pro 5 μιλαω

Δημοσ.

μηπως ειναι λιγο μπερδεμα?και αν περασω την international rom μετα θα κανω κανονικα updates μεσω OTA?πως γινεται?εισαι σιγουρος?

τι μπερδεμενα???? κανεις root περνας το chid.sh και το update.zip τελος εννοειται πως εχει οτα μετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...