mike0402 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 θελω να αγορασω ενα κινητο απο την εωρωπαικη αποθηκη του καταστηματος.επιρεαζει καθολου οτι στις 8 φεβρουαριου ειναι αργια για τους κινεζους?μεχρι ποτε μπορω να κανω την παραγγελια για να λαβω συντομα?θα δηλωσω να ερθει με dhl για να αποφυγω καθηστερησεις.
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Και τωρα αν την κανεις να περιμενεις τελος Φεβρουαριου και αμα....μην το δεσεις.
leo06 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 μπορείς να τους ρωτήσεις αλλά κατα 99% η αργία επηρεάζει μόνο την κινεζική αποθήκη όχι την ευρωπαϊκή που αν δεν κάνω λάθος είναι στην Ιταλία θελω να αγορασω ενα κινητο απο την εωρωπαικη αποθηκη του καταστηματος.επιρεαζει καθολου οτι στις 8 φεβρουαριου ειναι αργια για τους κινεζους?μεχρι ποτε μπορω να κανω την παραγγελια για να λαβω συντομα?θα δηλωσω να ερθει με dhl για να αποφυγω καθηστερησεις.
mike0402 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Και τωρα αν την κανεις να περιμενεις τελος Φεβρουαριου και αμα....μην το δεσεις.εισαι σιγουρος απο ευρωπαικη αποθηκη?
aces Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομιζω να επηρεαζει οπως ειπαν κ τα παιδια παραπανω μιας και το stock το EU ειναι στην Ιταλια. Στειλε ενα εμαιλ κ ρωτα για ETA (Estimated Time of Arrival) παραδοσης απο την ευρωπαικη αποθηκη για να σου πουν σιγουρα.
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 εισαι σιγουρος απο ευρωπαικη αποθηκη?Ειπα μην το δεσεις κιολας....στειλε email
mike0402 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 δεν μου εχουν απαντησει ακομα!ασχετο αλλα επειδη θα παραγγειλω το xiaomi mi note pro ξερει κανεις τι παιζει με το κλειδωμα του bootloader?αν περασω ελληνικη rom θα εχω θεμα?
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πιο το Xiaomi redmi note 3 ή το pro? Το ξεκλειδωμα του pro δεν το εχουν ακομα. Του κανονικου υπαρχει,αλλα υπαρχουν θεματα γενικος... Για μενα μην κανεις τιποτα δεν αξιζει. Καλυτερα να το παραγγειλεις και να τους πεις να τα βαλουν εκεινοι αν μπορουν βεβαια. Εχω που εχω το note 3 μεσα σε 25 μερες εχω παρει 3 αναβαθμισεις και πλεον εχω και την Miui 7.1
mike0402 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πιο το Xiaomi redmi note 3 ή το pro? Το ξεκλειδωμα του pro δεν το εχουν ακομα. Του κανονικου υπαρχει,αλλα υπαρχουν θεματα γενικος... Για μενα μην κανεις τιποτα δεν αξιζει. Καλυτερα να το παραγγειλεις και να τους πεις να τα βαλουν εκεινοι αν μπορουν βεβαια. Εχω που εχω το note 3 μεσα σε 25 μερες εχω παρει 3 αναβαθμισεις και πλεον εχω και την Miui 7.1 κανενα απο τα 2 το xiaomi mi note pro σκετο θελω!
mike0402 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 edit:μου απαντησαν και μου ειπαν οτι η ευρωπαικη αποθηκη θα λειτουργει κανονικα και θα παραλαβω σε 2 με 5 εργασιμες με την express αποστολη!
ziaba Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 δεν υπαρχει θεμα με τον bootloader στο mi note η xiaomi θα τον κλειδωσει στα επομενα mi + το pro εχει τον σναπ 810 θα σκεφτόμουνα αρκετα πριν το παρω ειδα στο xda οτι ζεσταίνετε και εχουν βγαλει και fix
aces Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 edit:μου απαντησαν και μου ειπαν οτι η ευρωπαικη αποθηκη θα λειτουργει κανονικα και θα παραλαβω σε 2 με 5 εργασιμες με την express αποστολη! ωραιος φαινονται κ αυτοι οργανωμενοι τελικα (honorbuy) αν κ απο τιμες ειναι ψηλα το μαγαζι.....αρα δεν σε επηρεαζουν οι εορτες στην Κίνα. (σημαντικο) για την παραδοση της συσκευης 1
mike0402 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 δεν υπαρχει θεμα με τον bootloader στο mi note η xiaomi θα τον κλειδωσει στα επομενα mi + το pro εχει τον σναπ 810 θα σκεφτόμουνα αρκετα πριν το παρω ειδα στο xda οτι ζεσταίνετε και εχουν βγαλει και fix εχω μιλησει με ατομα σε forum που ειναι πολυ ευχαριστημενοι με τη συσκευη και οτι δεν ζεστενεται καθολου..τωρα τι να σου πω δεν ξερω!
mike0402 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 δεν υπαρχει θεμα με τον bootloader στο mi note η xiaomi θα τον κλειδωσει στα επομενα mi + το pro εχει τον σναπ 810 θα σκεφτόμουνα αρκετα πριν το παρω ειδα στο xda οτι ζεσταίνετε και εχουν βγαλει και fix επισης κοιταω και για το meizu pro 5 που ειναι τουμπανο σε χαρακτηριστικα..αλλα εχω μπερδευτει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα