saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Τιποτα Πιστευω αυτα που σου ειπα να ειναι αρκετα απο 2-3
heavyrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Από αυτά τα 2 ποιο πιστεύεις πως αξίζει και είναι καλύτερο;; Γιατί σκέφτομαι την αγορά ενός από τα 2.... Το g4 γιατι ειναι καλυτερο σε ΟΛΑ.
Thanos233 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έχει 4gb ram και η έκδοση των 16 και των 64gb Οθόνη FHD διότι η QHD τρώει την μπαταρία υπερβολικά γρήγορα. 13MP κάμερα είναι υπεραρκετά και η συγκεκριμένη κάμερα απο άποψη χαρακτηριστικών είναι εξαιρετική. USB type-c… Ακόμα καμία «γνωστή» εταιρία δεν το έχει χρησιμοποιήσει. Φοράει τον Snapdragon 810. Εχει 4K video και 720p slow-motion στα 120fps. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων του OnePlus 2 λέγεται ότι είναι πιο γρήγορος από του iPhone 6. Η τιμή είναι παραπάνω απο ικανοποιητική για αυτά που προσφέρει(προσωπική μου άποψη πάντα). Καλά όλα αυτά, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα one plus και ειδικά από το oficiall site της εταιρείας είναι λίγο υπέρ κοστολογημένα.. Διορθώστε με αν είμαι λάθος.
heavyrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν εισαι καθολου λαθος. Το 1+2 ειναι απλα ενα ανουσιο κινητο στη τιμη που ζηταει, στα λεφτα του παιρνεις τα κατα πολυ καλυτερα g4 και s6.
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλά όλα αυτά, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα one plus και ειδικά από το oficiall site της εταιρείας είναι λίγο υπέρ κοστολογημένα.. Διορθώστε με αν είμαι λάθος.Ναι ενταξει αλλα ειπα ομως οτι απο εξω μπορεις να το παρεις με 350€ περιπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα