Gaming_alone Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δε μου δουλεύει αυτή η επιλογή, μολις το ρυθμίσω στο ultra fast boot, με βγάζει στο insert bootable device. Χρειάζομαι να κάνω αναβάθμιση στο bios μήπως;
arrows Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Για να κανεις χρήση του ultra fast boot θα πρεπει να κανεις φορματ και εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού under uefi mode όλες οι συσκευές πρεπει να υποστηρίζουν uefi mode να κανεις bootable USB drive με το λειτουργικό και απο το bios disable to cam, Μπουταρεις απο το φλας σκι και αν ολα πάνε καλα θα μπορεσεις να κανεις την εγκατάσταση σου ΤΟ γράφω έτσι γιατι στην δική μου περίπτωση είχα ανοίξει και thread σχετικό στο site ενώ έκανα σωστά ολα τα βήματα όσο έψαξα στο ΝΕΤ και ρώτησα και εδώ δεν απάντησε κανένας έφαγα δυο μέρες πειραματιζόμενα με 3 φλας αξία απο διαφορετικούς κατασκευαστές αλλα τελικά τα παράτησα δεν Μπουταρεις τα σύστημα μου απο το φλας σκι απλα μπαίνει ξανά στο uefi bios έστειλα και mail στην εταιρεία asrock αλλα άκρη δεν έβγαλα τι να. Πω τόσο δύσκολο,,, δε θυμάμαι 20 χρονια τωρα αλλα ηταν η πρώτη φορα που παράτησα κατι
Gaming_alone Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δε σε κατάλαβα, δηλαδή το απλό φορματ πως το έκανα; Γιατί να ξανακάνω; το uefi είναι ενεργοποιημένο και uefi mode όλες οι συσκευες εννοεις;
arrows Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 πρεπει να προετοιμάσεις το φλαςακι σου π.χ με το Rufus για εγκατάσταση σε uefi και να κανει φορματ και εγκατάσταση λειτουργικού ξανά σε uefi mode την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση την ξεχνάς δεν γινεται αλλιώς μονο ετσι επίσης το φλαςακι σου πρεπει να ειναι μεχρι 16 γιγα το ανώτερο και στο bios να εχεις απενεργοποιημενο το GMT και ο δίσκος να ειναι σε ahci Αυτά χονδρικά δες κάποιον αναλυτικό οδηγό άπο το Google αναζητώντας "windows installation under uefi mode" αν σου φαίνεται δύσκολο βρες κάποιον να σε βοηθήσει φίλο σου που ξέρει δεν ειναι τόσο απλό ώστε να το κανεις σε 2 βήματα δυστυχως
Gaming_alone Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 uefi έτσι τα έχω εγκαταστήσει, με το rufus το bootable o δισκος ειναι σε ahci, το gmt, μένει μόνο να κοιτάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα