giorgos673 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 LG G4 or Samsung galaxy s6?? Και γιατί ?
Ergalis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 μεγαλο διλημα πραγματικα μικροδιαφορες εχουν αν θες καλυτερη μπαταρια, νομιζω g4 αν θες ξεκλειδωμα με δακτυλο πας s6
Thanos233 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 LG G4 or Samsung galaxy s6?? Και γιατί ? Καλή φάση το g4 και φημίζεται για την κάμερά του, αλλά και το s6 έχει και πολύ ωραία κάμερα! Ισάξιες είναι θα έλεγα. Τώρα τι να σου πω, το g4 δεν μου άρεσε και τόσο εμφανισιακά.. Πάντα ήμουν κατά της samsung σε όλη τη σειρά των galaxy κινητών της, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι τα s6, s6 edge ήταν ότι καλύτερο είχα δει ποτέ σε κινητό και τότε η samsung με κέρδισε! Εγώ θα πήγαινα για το s6 φίλε μου.. Επίσης το s6 έχει τρομερή ποιότητα κατασκευής! Επιπλέον λένε ότι είναι προστατευμένο από σκόνες(σημαντικό) και νερό(προσοχή, όχι αδιάβροχο!).
7nisiotis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά αμα ημουν στη θεση σου θα πήγαινα για g4. Γιατι για μένα, στα δικά μου κριτήρια μαρεσουν τα εξης: Ραδιόφωνο, micro sd, αποσπωμενη μπαταρία, και μεγαλο support από xda developers (με ενδιαφέρει το rootαρσιμα , custom roms, mods κλπ). Περίμενε ομως γιατι νομιζω σε 1 με εναμιση μηνα ανακοινώνεται το LG G5 1
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 LG G4 Θετικά: Εξαιρετική οθόνη με ανάλυση 2K 3 GB RAM Καλή αυτονομία Επεκτάσιμη μνήμη Εξαιρετική κάμερα με Laser Autofocus Πολλές δυνατότητες Multitasking Αρνητικά Πλαστική κατασκευή Δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση Το UI της LG είναι αρκετά βαρύ. Samsung Galaxy S6 Θετικά: Εντυπωσιακή οθόνη Εξαιρετικές επιδόσεις του Exynos Βελτιωμένος αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων Πολύ καλές επιδόσεις της κάμερας Αρνητικά Υπερθερμαίνεται εύκολα Δεν είναι πλέον αδιάβροχο Μη επεκτάσιμη μνήμη Μέτρια αυτονομία Διαλεγεις και περνεις Καλο θα ηταν να τα δεις και απο κοντα απο κανενα Public
aces Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 S6 αλλα καλυτερα δες τα απο κοντα κ τα 2 για την τελικη αποφαση
heavyrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Saruman μηπως πρεπει να διορθωσεις αυτα που κανεις copy paste σε καθε ποστ; γραφεις στα συν του g4 οτι εχει 3 γιγα ραμ, το s6 δηλαδη ποσο εχει; το s6 ναι δεν ειναι αδιαδροχο αλλα το g4 δεν ειναι επισης... επισης η μπαταρια του s6 ειναι καλυτερη και αλλα πολλα...σταματα να παραπληροφορεις πια ... Στο θεμα μας: αν θες μεγαλυτερη οθονη sd card και αποσπωμενη μπαταρια και πιο οικονομικο πας στο G4. Για ολα τα αλλα στο s6. Οποιο και να παρεις παντως θα εισαι πληρως ευχαριστημενος. Αλλα δες τα απο κοντα πρωτα το g4 εχει εναν ιδιαιτερο σχεδιασμο που μπορει να μην αρεσει σε ολους.
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Saruman μηπως πρεπει να διορθωσεις αυτα που κανεις copy paste σε καθε ποστ; γραφεις στα συν του g4 οτι εχει 3 γιγα ραμ, το s6 δηλαδη ποσο εχει; το s6 ναι δεν ειναι αδιαδροχο αλλα το g4 δεν ειναι επισης... επισης η μπαταρια του s6 ειναι καλυτερη και αλλα πολλα...σταματα να παραπληροφορεις πια ... Στο θεμα μας: αν θες μεγαλυτερη οθονη sd card και αποσπωμενη μπαταρια και πιο οικονομικο πας στο G4. Για ολα τα αλλα στο s6. Οποιο και να παρεις παντως θα εισαι πληρως ευχαριστημενος. Αλλα δες τα απο κοντα πρωτα το g4 εχει εναν ιδιαιτερο σχεδιασμο που μπορει να μην αρεσει σε ολους. Δεν πειραζει εχουμε εσενα για να μας διορθωνεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα