vaskous Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα παιδιά, ελπίζω να μην έχω αναρτήσει το θέμα σε λάθος σημείο. Έχω ένα HTC one M7 το οποίο μετά από δικιά μου απροσεξία κατά το άνοιγμα του για αντικατάσταση της μπαταρίας, έσπασα ένα κλιπάκι που κρατάει την καλωδιοταινία της οθόνης. Αποτέλεσμα το κινητο να δουλεύει χωρίς να δείχνει κάτι η οθόνη. Έχει κάποιος υπόψη του κάποιον εξπερτ που μπορει να φτιάξει κάτι τέτοιο,ή να το δώσω για ανταλακτικά? Ευχαριστω. 1
soteras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Η πανω ταινι παντως δεν εχει μπει καλα ειναι στραβη Βλεπω ομως τα σιδερακι δεν εχουν σπασει πιεσε τα με μια ταινια να ακουμπανε
coolerman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ίσως και με μισή σταγόνα θερμοσιλικόνης,θα κάνεις δουλειά νομίζω.
vaskous Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά ψάχνω για κάτι ποιο συγκεκριμένω κάποιον που να μπορεί να το φτιάξει σωστά, καθώς έχω δοκιμάσει να κουνήσω τα δοντάκια και δεν είδα κάποιο αποτέλσμα οπότε το να κολήσω με θερμοσιλικόνη δεν θα μου κάνει δουλειά φαντάζομαι. Το κλιπάκι έχει δόντάκια και στο bottom και στο top και από οτι φαινεται έχουν στραβώσει, χαλάσει και τα 2. Γιαυτό το λόγο ψάχνω κάποιον ειδικό να μου κάνει την δουλειά σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα