Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

καλησπερα, πρωην τεχνικος της forthnet , απλα θα ηθελα να ενημερωσω δυστυχως για vdsl δεν δινουν επιλογη fast path.

δικες μου μετρησεις :)

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:4.996 / 49.999

Από την στιγμή που άρχισε να παρέχει vdsl μέσω των KV του ΟΤΕ γιατί να μην δίνει fast path? Όλοι οι υπόλοιποι δίνουν...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους εδώ και καλό μήνα.Είμαι στη WIND εδώ και δύο χρόνια αφού πρώτα ήμουν στον ΟΤΕ και πρίν στην ΤΕΛΛΑΣ κι πρίν στον ΟΤΕ  και (το πήρα ανάποδα χαχαχαχα).Λήγει το 24μηνο συμβολαιό μου στην WIND στις 10 Απριλίου και ψάχνομαι να αναβαθμιστώ (όσο μπορώ μέσα στην οικονομική αυτή δύσκολη κατάσταση (για όλους μας).Έχω ADSL έως 24 [(δηλαδή 5,75 downloading) (το ίδιο είχα πάντα ακόμη και στον ΟΤΕ παλαιότερα.Ίσως φταίει η περιοχή μου,μιας και διαμένω στην Ουγκάντα του Χαλανδρίου κοντά στο μετρό)].Σκέφτομαι να βάλω VDSL-50. Για ΟΤΕ δεν το συζητώ μιας και φοιτητικό να το πάρω καθότι και τα δύο μου παιδιά είναι φοιτητές είναι πολύ ακριβό,(μιάς και χρειάζομαι και κινητά).Η WIND θα μου δώσει προσφορά στις 11 Απριλίου όπως μου είπαν.(Με στράβωσε το γεγονός ότι θα με κουμπώσουν (μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών)(με εφάπαξ χρέωση) όχι στο καφάο απέναντι απο το σπίτι αλλά στο αστικό κέντρο που είμαι λέει και τώρα δηλαδή στο χιλιόμετρο από το σπίτι, με ταχύτητα (άκουσον-άκουσον απο 30 έως 50).(τρείς λαλλούν και δυό χορεύουν δηλαδή).Για την CYTA δεν το συζητώ μιας και γειτονάς μου, τρέχει και δεν φτάνει,οπότε σκεφτόμουν την FORTHNET.Σήμερα μίλησα μαζί τους και μου δίνουν 50άρι vdsl (κουμπωμένο μου είπαν στο καφάο απέναντι από το σπίτι) με ταχύτητα σίγουρα από 45 έως 50 δωρεάν αστικές-υπεραστικές-κινητά (12ώρες) και NOVA με δωρεάν δέκτη-πιάτο-εγκατάσταση, με 39,90 τον μήνα.Το συμβόλαιο που πληρώνω τώρα είναι στά 26 ευρώ τον μήνα περίπου.(Λέω περίπου γιατί και στην wind χρεώνονται όλα αυτά που σχολιάζουν διάφοροι φίλοι εδώ μέσα.Για να είμαι τίμιος πρέπει να πώ ότι στην WIND δεν σου κόβουν το τηλέφωνο ακόμη και εάν το αφήσεις απλήρωτο για τον δεύτερο μήνα.Επίσης είναι όλοι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ και όχι όπως στην VODAFON  που προχθές μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών ότι δεν μπορώ να μιλήσω με τεχνικό διότι ήταν λέει Κυριακή και αργία.Τελειώνοντας και ελπίζω να μην σας κούρασα εδώ μέσα και λίγο πιό πίσω είδα το κράξιμο της αρκούδας για την FORTHNET και τα χρειάστηκα πρέπει να πώ.

Θα ήταν χαρά μου να με συμβουλέψετε μιας και νοιώθω αρκετά μπερδεμένος.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

forthnet ειχε ο πατερας μου 611 μετρα απο το αστικο κέντρο οταν συνδεοταν επιανε 17

αλλα λο κοβοταν ειχε 10 μς 15 αποσυνδεσεις ανα μερα και κρατουσαν απο 1 εως 2 ωρες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας και παλι, απλα να διορθωσω οτι υπαρχει επιλογη fast path απλα δεν το ονομαζουν ετσι στην forthnet , αν το ζητησετε θα σας πουν οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο για vdsl μονο για adsl, απλα καντε παραπονα για το Ping και μην τους αφησετε να κατηγορησουν δευτερευοντα πραγματα(πχ antivirus k.a) και θα το στειλουν στο αναλογο τμημα και θα δειτε αρκετη βελτιωση στο ping.

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας και παλι, απλα να διορθωσω οτι υπαρχει επιλογη fast path απλα δεν το ονομαζουν ετσι στην forthnet , αν το ζητησετε θα σας πουν οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο για vdsl μονο για adsl, απλα καντε παραπονα για το Ping και μην τους αφησετε να κατηγορησουν δευτερευοντα πραγματα(πχ antivirus k.a) και θα το στειλουν στο αναλογο τμημα και θα δειτε αρκετη βελτιωση στο ping.

Kαλα τα λες ,αλλα γιατι να πρεπει σε μια εταιρια που της δινεις τα ωραια σου ευρω να κανεις σεναρια για ιστοριες και αλλα τετοια για να σου ριξουν το ping..??

Δεν ξερω τι γινετε στην forthnet και αν πρεπει να κανεις τα αναλογα σεναρια,αλλα για την hol που ειμαι,πηρα τηλ,το εδωσα σαν αιτημα και το εκαναν ,χωρις να ρωτησουν τον λογο,χωρις να μου πουν για προβληματα σε γραμμης κτλ,κτλ κτλ....

Απλα και ομορφα...

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνω τι λες φίλε μου αλλά όλες οι εταιρείες έχουν τα θέματα τους, πλέον απλά διαλέγεις την καλύτερη προσφορά που σου κανουν και κανείς τον σταυρό σου στην περιοχη που βρίσκεσε ο provider να έχει καλό και σταθερό συγχρονισμό που αυτό πιστεύω είναι και το πιο σημαντικό.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνω τι λες φίλε μου αλλά όλες οι εταιρείες έχουν τα θέματα τους, πλέον απλά διαλέγεις την καλύτερη προσφορά που σου κανουν και κανείς τον σταυρό σου στην περιοχη που βρίσκεσε ο provider να έχει καλό και σταθερό συγχρονισμό που αυτό πιστεύω είναι και το πιο σημαντικό.

Πιστευω οτι πλεον ο πιο πολυς κοσμος εχει μαθει το τι γινετε με τις εταιριες και με θεματα που εχουν...

Μια μικρη ερευνα στην καθε γειτονια ,μια ματια σε νεες καμπινες η γενικα σε καμπινες,μπορει να δει,να μαθει πανω κατω τι και ποσο μπορει να παιξει,πανω κατω υπολογιζοντας τις αποστασεις του..

Σε περιοχες σαν και την δικη μου,ειναι πιο δυσκολα,αλλα και παλι οι νεες καμπινες κανουν (μπαμ)..

Προσωπικη μου γνωμη και μετα απο αρκετο διαβασμα και εδω και σε αλλα site ,βλεπω μια σημαντικη πτωση σε ταχυτητες adsl ,χωρις λογο,χωρις να εχει πειραξει κατι ο πελατης η κατι που να εχει εξωτερικους παραγοντες(βλαβες)...Απλα συμβαινουν,ετσι..τυχαια ,,δεν νομιζω.

Πιστευω οτι οι εταιριες,πλεον εχουν ριξει το Βαρος στο vdsl2 και με τον τροπο τους(γιατι εχουν) σε οδηγουν σε αυτη την επιλογη(οπως εμενα).

Μακαρι να εχω λαθος,αλλα κατι δεν παει καλα..Δεν γινετε σε 10 ποστ,τα 8 να εχουν θεμα ,παραξενη πτωση ταχυτητας,χωρις να εχουν πειραξει τιποτα..

Δημοσ.

Αλεξανδρε μπορει πλεον να το εχουν αλλαξει γιατι εγω το εχω βαλει καιρο τωρα και οταν το ειχα ζητησει μου το επαιζαν χαζοι και οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο αλλα μπορει πλεον να το εμαθαν γιατι δυστυχως ειναι και σε ποιον θα πεσεις καθε φορα στην τεχνικη υποστηριξη.

dbconan , παιζει να ισχυει και αυτο αλλα μακαρι κιολας για να πανε λιγο πιο γρηγορα τα πραγματα με το vdsl σε θεμα καλυψης ,να πεσουν οι τιμες αλλα και βασικοτερο να αρχισουμε λιγο εδω στην ελλαδα να πλησιαζουμε ταχυτητες εξωτερικου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν είναι VDSL από υπαίθρια καμπίνα κι όχι από Α/Κ λογικό να του έβαλαν fastpath, το κάνουν εδώ και χρόνια όλοι οι εναλλακτικοί κι ο ΟΤΕ που παίζουν μέσω FTTC...

Δημοσ.

Με τόσες εταιρίες που έχω αλλάξει και εγώ πλέον είμαι πεπεισμένος ότι είναι που θα πέσει κανένας, επίσης τις περισσότερες φορές πρόκειται για κακή κτιριακή υποδομή όταν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Εγω επέστρεψα στη Forthnet πρόσφατα με το super play που είχαν βγάλει, και μαλλον δεν επρεπε να είχα φύγει για απλα πιο οικονομική προσφορά.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...