Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα πριν 3 μερες μου εβαλα vdsl 50 forthnet και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μενω Αγια Παρασκευη απο την στιγμη της αιτησης με πηρε 4 μερες δειτε και τις μετρησεις ευχαριστω

post-154505-0-77307900-1453971850_thumb.jpg

post-154505-0-61719800-1453971868_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια χαρά φαινεται η γραμμή. Εάν σε ενδιφέρει να πεσει και άλλο το ping μπορεις να ζητήσεις fast path. Από όσο ξέρω δεν έχει χρέωση και θα πέσεις περίπου άλλα 10ms.

Δημοσ.

Μακρυα απο forthnet, στα ευκολα ειναι οκ αλλα αν εχεις προβλημα στα παλια τους τα παπουτσια.Ειμουν στη χολ 2 χρονια κ αλλαξα για την προσφορα της νοβα μαζι με forthnet και ακομα το μετανιωνω.Απλα απαραδεκτοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μακρυα απο forthnet, στα ευκολα ειναι οκ αλλα αν εχεις προβλημα στα παλια τους τα παπουτσια.Ειμουν στη χολ 2 χρονια κ αλλαξα για την προσφορα της νοβα μαζι με forthnet και ακομα το μετανιωνω.Απλα απαραδεκτοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω απο την αλλη ειμαι 2 χρονια και κατι στη forthnet οσες φορες ειχα θεμα μεσα σε 1-2 εργασιμες λυθηκε (3ις φορες καναμε αλλαγη ζευγους λογο προβληματων στην περιοχη)

Αλλα δεν νομιζω να κερδιζουμε τιποτα αν βγαινουμε σε καθε τοπικ που βλεπουμε για καποιον παροχο και κραζουμε η υποστιριζουμε καποιον παροχο

• Like 2
Δημοσ.

και εγω forthnet εχω εδω και εναν χρονο, αλλα δεν ειχα ακομα κανενα προβλημα. 

σκεφτομαι για vdsl. σου δινουν αλλο ρουτερ σε αυτη την περιπτωση?

ναι θα σου δωσουν technicolor 788v2

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα guys, γραφω εδω για να μην ανοίξω άλλο thread. Επιστρέψαμε και εμεις στο σπίτι στη Forthnet/Nova (θελαμε και τα κινηματογραφικά εν όψει των Οσκαρ) που είμασταν παλιότερα με την καινούρια προσφορά που τα είχε όλα πακέτο. 

Απλά μια και κάναμε την επένδυση για το ιντερνετ θέλω να βάλω ένα καλύτερο μόντεμ ωστε να τρέχει οσο πιο καλά γίνεται, τί θα προτείνατε?

Δημοσ.

Καλησπέρα guys, γραφω εδω για να μην ανοίξω άλλο thread. Επιστρέψαμε και εμεις στο σπίτι στη Forthnet/Nova (θελαμε και τα κινηματογραφικά εν όψει των Οσκαρ) που είμασταν παλιότερα με την καινούρια προσφορά που τα είχε όλα πακέτο. 

Απλά μια και κάναμε την επένδυση για το ιντερνετ θέλω να βάλω ένα καλύτερο μόντεμ ωστε να τρέχει οσο πιο καλά γίνεται, τί θα προτείνατε?

http://www.insomnia.gr/topic/569213-για-αγορα-adslvdsl-router-post-hereγράψτε-εδώ/

sticky topic για αγορα adsl /vdsl router που εχουν γραφτει μεσα αναλογως τα λεφτα και τι ρουτερ μπορεις να παρεις.

σε φτηνο ειναι το tp link 8970 σε λιγο πιο ακριβο το 8980 πχ που εχει dual band και μετα υπαρχει και το 9980 που ειναι vdsl.

υπαρχει το vr200 που ειναι adsl/vdsl  και ac wireless και το vr900 που ειναι vdsl με ακομα πιο γρηγορο ac wireless.

μετα υπαρχου και draytek οπως το 2760 που ειναι αρκετα ακριβα αλλα εχουν αρκετα feautures.value for money ειναι τα tp link.εχει και καποια μοντελα archer πχ d2.

αν εβαλες vdsl θα σου δωσουν το 589 ή το 788 το οποιο ειναι αρκετα καλο απλα δεν εχει και το καλυτερο wifi .

αν εβαλες vdsl διαβασε αυτο επισης https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf διοτι ειναι Must να φτιαχτει σωστα η καλωδιωση

Δημοσ.

Μαζι σου φιλε....ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ

Δημοσ.

Επιστρεφω για να ενημερώσω πως μου στειλανε το 589 (εβαλα super play με vdsl, nova κτλ) και είμαι πλήρως ικανοποιημένος, η συνδεση εγινε γρηγορα και απο ταχύτητα ολα κομπλέ. Το "μακρια τους" δεν το καταλαβαινω παιδια, επειδη καποιος μπορει να ειχε ασχημη εμπειρία.. 

Δημοσ.

καλημερα πριν 3 μερες μου εβαλα vdsl 50 forthnet και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μενω Αγια Παρασκευη απο την στιγμη της αιτησης με πηρε 4 μερες δειτε και τις μετρησεις ευχαριστω

Πες μου λίγο . Παίρνεις ίντερνετ από κάποιο κουτί του ΟΤΕ ή από κεντρικά της forthnet επειδή ενδιαφέρομαι να βάλω κι εγώ vdsl .

Ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπερα, πρωην τεχνικος της forthnet , απλα θα ηθελα να ενημερωσω δυστυχως για vdsl δεν δινουν επιλογη fast path.

δικες μου μετρησεις :)

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:4.996 / 49.999

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...