Swimmer21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Πλακα εκανα προφανως για το α πα το. Χρησιμοποιω και τους 2 browser.. Γνωμη μου, πριν 3-4 χρονια ο firefox ηταν καλυτερος απο τον chrome.. Τωρα με εξαιρεση καταναλωση ram, ο chrome ειναι η 1η μου επιλογη
drdedus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 καλός ήρθε αλλά εδώ και 3 μήνες δεν μπορώ με την καμία σε 2 κινητά να βρω τους σελιδοδείκτες απο το desktop. Ούτε μετα απι hard reset.
loukas77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά, έχει βάλει κανένας τον x64 (Windows)? Έχει εμφανή διαφορά στην απόδοση με τον 32? Εγώ που κατέβασα τον installer, πάει να εγκατασταθεί στο Program Filex (x86) και λέω κάτι δεν πάει καλά και δεν τον εγκατέστησα. Ή το κάνουν για να κάνει replace τον 32 και να μην χρειαστεί να ρυθμίζω προφιλ κλπ?
patrickdrd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 λοιπον, εγω πιστευω πως δεν δουλευουν ακομα οι ειδοποιησεις και κατι πρεπει να κανουν τα sites για να τις παιρνουμε, τις εχω ενεργοποιησει σε ενα σωρο sites (ευκολο ειναι πατε πανω αριστερα στο εικονιδιο του site, ανοιγει ενα παραθυρακι, μετα πατατε το δεξι βελακι στην 1η γραμμη, μετα "more information" και μετα permissions και βαζετε allow εκει που λεει "show notifications"), εντουτοις λοιπον δεν μου εχει ερθει κατι για την ωρα, ενω σε κατι δοκιμαστικα που εχουν βγαλει μου εχει παιξει, το "κακο" για μενα, ειναι οτι δεν παραμενουν οι ειδοποιησεις παρα μονο 18 δευτερα και μετα σβηνουν, πιστευω να βαλουν επιλογη και για αυτο αργοτερα, ακομα ειναι σε πρωιμο σταδιο γενικως το θεμα, αυτο καταλαβα Ρε παιδιά, έχει βάλει κανένας τον x64 (Windows)? Έχει εμφανή διαφορά στην απόδοση με τον 32? Εγώ που κατέβασα τον installer, πάει να εγκατασταθεί στο Program Filex (x86) και λέω κάτι δεν πάει καλά και δεν τον εγκατέστησα. Ή το κάνουν για να κάνει replace τον 32 και να μην χρειαστεί να ρυθμίζω προφιλ κλπ? τον ειχα βαλει εγω, σε portable που χρησιμοποιω, αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος και ξαναγυρισα στον 32bit, η καταναλωση μνημης, οπως μπορεις να βρεις και να διαβασεις και μονος σου ειναι μεγαλυτερη, ενω δεν παιζουν και διαφορα plugins, λογω του οτι χρειαζεσαι την 64bit εκδοση τους 1
buffos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 λοιπον, εγω πιστευω πως δεν δουλευουν ακομα οι ειδοποιησεις και κατι πρεπει να κανουν τα sites για να τις παιρνουμε, Όπως έγραψα παραπάνω, είναι Web API standard. Φυσικά και πρέπει η σελίδα να χρησιμοποιεί το standard για να στέλνει ειδοποιήσεις. Δεν γίνετε κάτι μαγικό. Κάποιες σελίδες έχουν κώδικα που εκμεταλλεύεται το φρέσκο API Το facebook ας πούμε το χρησιμοποιεί. 1
patrickdrd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 α, οκ, μαλλον δεν ειχα ειδοποιηση στο fb για να μου ερθει στο fx, πρεπει να υπαρχει σελιδα να βλεπουμε ποιες το χρησιμοποιουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα