Perambulator Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Η Mozilla κυκλοφόρησε νέα αναβάθμιση για τον Firefox στις πλατφόρμες των Windows, OS X, Linux και Android. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης αναβάθμισης είναι η προσθήκη ειδοποιήσεων push, που είναι web-based, για τη desktop έκδοση του περιηγητή. Ο Firefox διέθετε ήδη ένα διαφορετικό είδος ειδοποιήσεων, όμως, προκειμένου να εμφανίζονται, ο χρήστης έπρεπε να έχει συνεχώς ανοιχτή την εκάστοτε ιστοσελίδα. Οι νέες ειδοποιήσεις, οι οποίες θα συμπεριφέρονται σαν native ειδοποιήσεις, θυμίζουν το είδος των ειδοποιήσεων που συναντούμε σε mobile συσκευές. Η διαχείρισή τους θα γίνεται από το κέντρο ελέγχου του Firefox και φυσικά, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει εάν θέλει να τις ενεργοποιήσει ή όχι. Η ίδια η Mozilla επισημαίνει ότι το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για ιστοσελίδες που αφορούν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καιρό, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αγορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Google έχει επίσης ενσωματώσει τέτοιου είδους γνωστοποιήσεις στον Chrome και ιστοσελίδες όπως το Facebook τις έχουν ήδη υιοθετήσει. Φυσικά, η Mozilla έχει δημοσιεύσει οδηγίες για developers αναφορικά με τον τρόπο που μπορούν να αξιοποιήσουν τις νέες ειδοποιήσεις push του Firefox. Φυσικά, οι ειδοποιήσεις αποτελούν το κυριότερο, αλλά όχι και το μοναδικό χαρακτηριστικό της νέας αναβάθμισης του Firefox. Παραδείγματος χάρη, η Mozilla πραγματοποίησε και μια σειρά από αλλαγές στα προεγκατεστημένα εργαλεία για developers. Download: Firefox 44 Site: TechCrunch Site: Android Release Notes
Swimmer21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Απατοοοοοο Chrome 4 everrr ! <3edit: Εγραψα "α π α τ ο" χωρις τα κενα και τα πολλα οοοοο, και μου το εκανε το ινσομνια ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ χαχαχααχχαα, well played. 1
Kostasspil Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Πρωινή γκρίνια... Αν λες για μενα, δεν εχω πιει καφε 2
hakunamatata Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 αν και χρησιμοποιω firefox πανω απο 10ετια...στις συσκευες chrome...ενω θα ηθελα να δουλευα και εκει τον firefox, για καποιο λογο φαινεται αρκετα πιο βαρυς, και αργος... 1
jmirko15 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Απατοοοοοο Chrome 4 everrr ! <3 edit: Εγραψα "α π α τ ο" χωρις τα κενα και τα πολλα οοοοο, και μου το εκανε το ινσομνια ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ χαχαχααχχαα, well played. Χρήσιμη πληροφορία.. 5yo; 3
Apostol. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Απατοοοοοο Chrome 4 everrr ! <3 edit: Εγραψα "α π α τ ο" χωρις τα κενα και τα πολλα οοοοο, και μου το εκανε το ινσομνια ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ χαχαχααχχαα, well played. Ναι και εμενα μου ετυχε προχθες, μας τρολλαρουν οι Mods χαχα
andreas443 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 εγώ δεν μπορώ να το βρω αυτό πουθενά πως το ενεργοποιείς ξέρετε?
apollotonkosmo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχως δεν έχει ακόμα νομίζω το multi process ενεργοποιημένο. Θα έρθει σε δυο εκδόσεις λογικά αλλά βρισκεται τόσο στην Beta όσο και στην Aurora(Developer edition). Ενδιαφέρουσα και αυτή βεβαια η αλλαγή! Καλοδεχούμενη. Όσο γιαυτους που λενε chrome for ever δεν εχουνε άδικο μιας ο chrome ειναι αρκετα καλυτερο απο θεμα επιδόσεων, αλλά για όσους αρέσει ο fierfox τότε κάθε νέα αλλαγή είναι καλοδεχούμενη!
panagiotis1988 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 επειδη ειμαι λιγο αχρηστος σε αυτα...λεει οτι θα ερχονται ειδοποιησεις απο ιστοσελιδες που μπορει να ειναι κ κλειστες...πως θα γινεται αυτο? πως γινεται να υλοπιηθει κατι τετοιο? παντως σαν ιδεα ειναι καταπληκτικη γιατι δεν θα χρειαζεται να ανοιγεις καθε φορα πχ τα μειλ σου για να δεις αν θα εχεις κατι αλλα μονο οταν σου ερχεται μειλ...ευγε
Lomar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 επειδη ειμαι λιγο αχρηστος σε αυτα...λεει οτι θα ερχονται ειδοποιησεις απο ιστοσελιδες που μπορει να ειναι κ κλειστες...πως θα γινεται αυτο? πως γινεται να υλοπιηθει κατι τετοιο? παντως σαν ιδεα ειναι καταπληκτικη γιατι δεν θα χρειαζεται να ανοιγεις καθε φορα πχ τα μειλ σου για να δεις αν θα εχεις κατι αλλα μονο οταν σου ερχεται μειλ...ευγε όπως γίνεται στα κινητά. https://en.wikipedia.org/wiki/Push_technology
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Σε μενα ειναι απενεργοποιημένη αυτη η διαδικασία σε ολα τα σιτε, θελει κατι πρόσθετο?
buffos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Για την ακρίβεια είναι υλοποίηση web standard Θα υλοποιηθεί σε όλους τους σοβαρούς browsers 1
Alexandros74 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Αν λες για μενα, δεν εχω πιει καφε Για εσένα λέω.. χαχα!! Πάντα με διάθεση χιούμορ, που όπως κατάλαβα διαθέτεις... !! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα