Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ξέρει κανείς τρόπο να δημιουργήσω ένα bat αρχείο για αυτόματη διαγραφή αρχείων από ένα δίσκο των Windows;

Δημοσ.

Το παρακάτω κάνει delete από ένα folder όλα τα αρχεία και τα subfolders όπως και το ίδιο το folder.

set folder="C:\preferredfolder"
cd /d %folder%
for /F "delims=" %%i in ('dir /b') do (rmdir "%%i" /s/q || del "%%i" /s/q)
Δημοσ.

Καλημέρα,

Ξέρει κανείς τρόπο να δημιουργήσω ένα bat αρχείο για αυτόματη διαγραφή αρχείων από ένα δίσκο των Windows;

Μπορείς να γίνεις ποιο συγκεκριμένος;

Πες μας τι αρχεία είναι αυτά, αν είναι με συγκεκριμένη κατάληξη ή έχουν στάνταρ μορφή ονόματος, αν είναι σε έναν απλό φάκελο και δημιουργούνται από κάποιο πρόγραμμα (π.χ. log αρχεία) ή αν είναι αρχεία του συστήματος και εάν θέλεις να σβήνουν με δικιά σου παρέμβαση, βάση κάποιου χρονοδιαγράμματος ή αυτόματα μόλις δημιουργηθούν τα αρχεία.

@ tmark...

Η rd /s /q δεν θα βόλευε;

EDIT:

Υπάρχουν και κάποια προγράμματα που παρακολουθούν real time φακέλους.

https://www.raymond.cc/blog/3-portable-tools-monitor-files-folders-changes/

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας βρήκα αυτό και μου κάνει μια χαρά:

format {volume}: /fs:NTFS /Q /Y

Κάνει φορματ το δίσκο σε ntfs και τον αδειάζει από ότι και αν έχει.

Ουσιαστικά έχω βάλει μια σειρά από εργασίες μέσω task sceduler και κάνει μεταφορά τα backup από PC αυτόματα, απλά ήθελα να δημιουργήσω ένα script για να διαγράφει αυτόματα τα παλιά για να περνιούνται τα καινούρια.

Δημοσ.

Μας μπέρδεψες στην αρχή γιατί είπες ότι θέλεις να διαγραφούν αυτόματα αρχεία από δίσκο. Αν έλεγες ότι θέλεις να διαγραφεί τελείως ένας δίσκος θα σου προτείναμε την εντολή format από την αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι ασχετο και συγνωμη αν χαλαω το νημα. Συγκεκριμενα στον μορτ. Πως το κανεις αυτο στην υπογραφη να φαινεται η ip μου και ο παροχος? Το εχω δει και σε αλλον :P

Δημοσ.

Αν δεις κάτω δεξιά από το banner έχει ένα όνομα από site.

http://www.danasoft.com/
Πας και παίρνεις τη διεύθυνση εικόνας από το applet (δεξί κλικ->αντιγραφή διεύθυνση εικόνας) και το κάνεις επικόλληση στην υπογραφή σου πατώντας στο κουμπάκι "Εικόνα".
π.χ.

vipersig.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...