Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα προτιμουσα την απλη hero νομιζω. Η alpha κατα την αποψη μου δν δικαιολογει τη διαφορα τιμης σε σχεση με αυτο που προσφερει.

Γνωριζει κανεις αν η επομενη γενια intel extreme θα υποστηριζεται απο τις τωρινες x99 μητρικες?

Δημοσ.

Αν εννοείς τον broadwell-e θα υποστηρίζεται προφανως αφού είναι και η μόνη συμβατή πλατφόρμα, Το επόμενο βήμα που λογικά είναι ο skylake-e (χωρίς να έχει γίνει κάτι γνωστό και όλα βρίσκονται σε επίπεδοο rumors) λογικά θα έχουμε νέο chipset αφού αν ακολουθηθεί ο σχεδιασμός του τσιπ skylake-e όπως και στην πλατφόρμα 1151 επειδή τα vrms επέστρεψαν στην μητρική θα ήταν αδύνατο να συνεργαστή ο νέος πυρήνας με το σύστημα τροφοδοσίας του χ99 Αυτό είναι λογική υπόθεση δεν σημαίνει οτι θα γίνει έτσι.

Δημοσ.

Θα προτιμουσα την απλη hero νομιζω. Η alpha κατα την αποψη μου δν δικαιολογει τη διαφορα τιμης σε σχεση με αυτο που προσφερει.

Γνωριζει κανεις αν η επομενη γενια intel extreme θα υποστηριζεται απο τις τωρινες x99 μητρικες?

Δεν έχω καταλάβει, έχεις καταλήξει που θα πας γιατί κοιτάς μητρική Ζ170 (Hero Alpha)  για Χ99 σύστημα :unsure: .

Δημοσ.

Απλα ο φιλος μου προτεινει μητρικες z170 γτ ετσι ξεκινησα το θεμα. Στη πορεια μπηκε στη κουβεντα και το χ99 και καπου εκει σας μπερδεψα. Τελικα αποφασισα να παω σε 5820κ

• Like 1
Δημοσ.

Απλα ο φιλος μου προτεινει μητρικες z170 γτ ετσι ξεκινησα το θεμα. Στη πορεια μπηκε στη κουβεντα και το χ99 και καπου εκει σας μπερδεψα. Τελικα αποφασισα να παω σε 5820κ

Ε από την στιγμή που έχεις αποφασίσει για Χ99 είναι άτοπες οι προτάσεις για Ζ170. Για ποια μητρική λες ? Θα σου έλεγα για ASUS αλλά ανεβαίνεις αρκετά.

Δημοσ.

Να σας ευχαριστησω ολους για τη βοηθεια σας και το χρονο σας μιας και θα προχωρήσω σε παραγγελιες.

5820κ

msi sli krait 3.1

trident z 3200mhz

Με χαλαει το κιτρινι της x-power RigasGR

• Like 1
Δημοσ.

Να σας ευχαριστησω ολους για τη βοηθεια σας και το χρονο σας μιας και θα προχωρήσω σε παραγγελιες.

5820κ

msi sli krait 3.1

trident z 3200mhz

Με χαλαει το κιτρινι της x-power RigasGR

Παω πασο, αν και ειναι πολυ δυνατη και εχει πολλα καλουδια, αν εχεις tower με παραθυρο τοτε ναι θα την βλεπεις.

Εμενα ειναι COSMOS 1000 και οτι και να βαλω δεν......   :P

Αν ειναι αυτη..

https://www.msi.com/product/motherboard/X99A-SLI-Krait-Edition.html#hero-overview

Wowwww ειναι πολυ καλη, must και οι μετρησεις με πολυμετρο για να ξερεις τι γινεται με επεξεργαστη στο ρευμα και στις μνημες.

Δημοσ.

Παω πασο, αν και ειναι πολυ δυνατη και εχει πολλα καλουδια, αν εχεις tower με παραθυρο τοτε ναι θα την βλεπεις.

Εμενα ειναι COSMOS 1000 και οτι και να βαλω δεν......   :P

Αν ειναι αυτη..

https://www.msi.com/product/motherboard/X99A-SLI-Krait-Edition.html#hero-overview

Wowwww ειναι πολυ καλη, must και οι μετρησεις με πολυμετρο για να ξερεις τι γινεται με επεξεργαστη στο ρευμα και στις μνημες.

Αυτή είναι   φιλε μ ου και ναι εχω παραθυρο(corsair 450d) οποτε με ενδιαφερει και λιγο το κομματι εμφανιση. Θα μπουν και μαυροι-ασπροι ανεμιστήρες..

Απο ζ170 μαυρη κοκκινη-μαυρη συνθεση κατεληξα σε x99 ασπρο-μαυρο. ότι να ναι :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...