Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραιες και οι Asrock Physiciant. Ειδικα η extreme 6. Εχω την εντυπωση ότι η asrock ενσωματωνει περισσοτερα χαρακτηριστικα συγκριτικα με αλλα boards της ιδιας τιμης.Ισως να κανω και λαθος. Αν και δν την εχω δοκιμασει ποτε σαν εταιρεια νομιζω ότι πλεον εχει ωριμασει και θα την εμπιστευομουν.Δν σου κρυβω ότι κοιταζω και την εμφανιση γτ εχω πλαινο παραθυρο.Χαζο θα μου πεις αλλα προσπαθω να τα συνδυασω όλα.

Για μένα, η Asus έχει τις καλύτερες μητρικές. Έχω μια Asus Z170-A και είναι φοβερή, όμορφη και με εκπληχτικό/εύχρηστο bios.

Άλλος ενας ευχαριστημένος κατοχος της Ζ170-Α.Πολύ σημαντικο αυτό που αναφέρεις για το bios .Μεχρι στιγμης ειχα δει αυτό της msi gaming και με ειχε κερδισει.

Δημοσ.

Προτιμώ Z170-A επειδή έχει περισσότερα slots για δίσκους, Realtek κάρτα ήχου και κάπως περισσότερα features. Στα μείον της ότι έχει λιγότερες usb θύρες.

Δημοσ.

Προτιμώ Z170-A επειδή έχει περισσότερα slots για δίσκους, Realtek κάρτα ήχου και κάπως περισσότερα features. Στα μείον της ότι έχει λιγότερες usb θύρες.

Και η pro gaming realtek κάρτα ήχου φοράει, απλά η asus έχει κάνει κάποιες τροποποιήσεις για καλύτερο ήχο και την έχει ονομάσει supreme fx. Αν πας στους drivers της μητρικής αυτής για τον ήχο στην ιστοσελίδα της asus θα δεις πως λένε realtek.

• Like 1
Δημοσ.

Realtek είναι, το επιβεβαιώνω από τους drivers της Mobo που έχει το συνοδευτικό cd

Έξι sata ports έχει, πόσους δίσκους θα κουμπώσει πάνω? :P

• Like 1
Δημοσ.

Όποια και να πάρεις από τις δύο αυτές asus κερδισμένος θα βγεις. Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα την pro gaming, καθαρά για το design, για την λίγο καλύτερη κάρτα ήχου αλλά και για το oc potential που προσφέρει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...