alex_kwn11 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σας παιδια θελω να μου πειτε απο που μπορω να κατεβασω μια ταινια 4Κ στοω υπολογιστη και μετα να την περασω στο κινητο? Ευχαριστω
newsformobiles Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σας παιδια θελω να μου πειτε απο που μπορω να κατεβασω μια ταινια 4Κ στοω υπολογιστη και μετα να την περασω στο κινητο? Ευχαριστω Στον γούγλη έψαξες?
alex_kwn11 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ναι εψαξα δεν βρηκα κατι και δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστα...
ziaba Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 γιατι να μην γινεται απλα να μπορει να το παιξει η συσκευη πχ meizu mx4-mx5 τα υποστηριζουν... τι κινητο εχεις θα σου πω???
alex_kwn11 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ξερω οτι τα υποστηριζει απο που να τα κατεβασω δεν ξερω note 4
newsformobiles Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ναι εψαξα δεν βρηκα κατι και δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστα... το δεύτερο λινκ από τον γούγλη.... Ταινία ολόκληρη να κατεβάσεις δεν νομίζω να υπάρχει και σίγουρα είναι παράνομο. Γενική κατεύθυνση εδώ: Where to find 4k Movies and Content http://www.rtings.com/tv/learn/where-to-find-4k-movies-and-content
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα