Προς το περιεχόμενο

car wrapping

zio10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα με ενδιέφερε κάποια στιγμή στο μέλλον να το κάνω στο αμάξι μου. Έχει κανείς άποψη για κόστος, αντοχή κλπ;

Αν γίνει ζημιά επισκευάζεται τοπικά; Με το πλύσιμο τι γίνεται; Με τις καιρικές συνθήκες;

το θεωρείτε καγκουριά ή πιστεύετε ότι είναι ότι είναι μόνο για ακριβά πολυτελή αυτοκίνητα; Άσπρο ματ είναι το χρώμα που θα με ενδιέφερε, αν έχει σημασία.

Δημοσ.

Έχω ακούσει διάφορες τιμές αλλά υπολόγιζε απο 1500 μεχρι 2500 και ίσως παραπάνω κρίνοντας απ αυτά που έχουν ζητήσει σε γνωστούς μου. Οι τιμές λογικά είναι ανάλογα με το μέγεθος και τη δυσκολία του κάθε αμαξιού. 

Για το θέμα της ζημιάς λογικά ο εφαρμοστής έχει στοκ απ' τον κωδικό και μερικοί μάλιστα σου δίνουν τα ρετάλια που περίσσεψαν για τέτοιες περιπτώσεις και θα πρέπει να σου αντικαταστήσει το συγκεκριμένο πάνελ, Με το πλύσιμο δεν απ όσα ξέρω δεν αλλάζει κάτι αλλά να έχεις πάντα κατά νου ότι πρόκειται για αυτοκόλλητο και ίσως ξεθωριάσει απ τον ήλιο ( Ελλάδα μένουμε) ή το άσπρο ματ να γαριάσει. 

Όσο εσένα σου αρέσει και το πληρώνεις με τα λεφτά σου δεν θα πρέπει να σκέφτεσαι τι λένε οι άλλοι ούτε αν το αμάξι σου δεν είναι πολυτελές και ακριβό. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ακούσει διάφορες τιμές αλλά υπολόγιζε απο 1500 μεχρι 2500 και ίσως παραπάνω κρίνοντας απ αυτά που έχουν ζητήσει σε γνωστούς μου. Οι τιμές λογικά είναι ανάλογα με το μέγεθος και τη δυσκολία του κάθε αμαξιού. 

Για το θέμα της ζημιάς λογικά ο εφαρμοστής έχει στοκ απ' τον κωδικό και μερικοί μάλιστα σου δίνουν τα ρετάλια που περίσσεψαν για τέτοιες περιπτώσεις και θα πρέπει να σου αντικαταστήσει το συγκεκριμένο πάνελ, Με το πλύσιμο δεν απ όσα ξέρω δεν αλλάζει κάτι αλλά να έχεις πάντα κατά νου ότι πρόκειται για αυτοκόλλητο και ίσως ξεθωριάσει απ τον ήλιο ( Ελλάδα μένουμε) ή το άσπρο ματ να γαριάσει. 

Όσο εσένα σου αρέσει και το πληρώνεις με τα λεφτά σου δεν θα πρέπει να σκέφτεσαι τι λένε οι άλλοι ούτε αν το αμάξι σου δεν είναι πολυτελές και ακριβό. 

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Πίστευα ότι θα ήταν κάπως φτηνότερο, γύρω στο χιλιάρικο ας πούμε.

Πριν καταθεσω πινακιδες το σκεφτομουν και γω για το δικο μου.

Απο blue performance να το εκανα μαυρο ματ.

Η αλλαγή χρώματος πρέπει να δηλωθεί όμως κιόλας ε; Εγώ από άσπρο σε άσπρο ματ λογικά δεν πρέπει να δηλώσω κάτι.

Δημοσ.

Οι τιμές είναι τιμές που έχουν πει σε γνωστούς μου και μπορεί να διαφέρουν. Απ όσο γνωρίζω δεν χρειάζεται να δηλωθεί η αλλαγή του χρώματος 

• Like 1
Δημοσ.

εμένα μου έχουν πει το πολύ ως 1000 ευρώ. πάνω κάτω όλοι στα 500 μου είπαν. δήλωση χρώματος θέλει κανονικά. δεν επισκευάζεται τοπικά αλλά θέλει άλλαγμα σε ολόκληρο το φτερό ας πούμε. από προστασία χρώματος (το εργοστασιακό όντως το διατηρεί όπως την πρωτη μέρα.) με το πλύσιμο δεν έχει θέμα αλλά αν το πας συνεχώς σε πλυντήρια που έχουν 800 βαρ πίεση κάποια στιγμή θα ενδώσει. 

• Like 2
Δημοσ.

Υπολογισε τρια χρονια ζωης περιπου.

Και στην μπανανια που ζουμε ολο και καποιος θα σε ακουμπησει, θα θες αλλαγμα, θα μπεις σε ενα τρυπακι.

Καλο, ομορφο, αλλα θελει περιποιηση

• Like 1
Δημοσ.

Thanks σε όλους παιδιά, αν και βλέπω μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές! :)

Υπολογισε τρια χρονια ζωης περιπου.

Και στην μπανανια που ζουμε ολο και καποιος θα σε ακουμπησει, θα θες αλλαγμα, θα μπεις σε ενα τρυπακι.

Καλο, ομορφο, αλλα θελει περιποιηση

Να σου πω την αλήθεια, έχω ένα parking τόσο στενό και άβολο που είναι σχεδόν απίθανό να μην ακουμπήσω κάπου κάποια στιγμή...πιο πολύ με προβληματίζει αυτό παρά το να με ακουμπήσει κάποιος άλλος...:)

Δημοσ.

Μπορεις να το κανεις και μονος (οκ με καποιον παρεα). Θες πιστολι θερμου αερα κατι γαντια και κατι πλαστικες σπατουλες.

Τιμες 500-800 το πολυ αλλιως βαψιμο.

Ειχα ντυσει ενα χρεπι, εντυπωσιακο το αποτελεσμα. 

Πλυσιμο... δεν πιανει μπιχλα, και αν πιασει φευγει ευκολα.

Εχει αρκετες αντοχες, βεβαια αν σου πεσει καμια βενζινα, το εκλαψες.

Δημοσ.

Μπορεις να το κανεις και μονος (οκ με καποιον παρεα). Θες πιστολι θερμου αερα κατι γαντια και κατι πλαστικες σπατουλες.

Τιμες 500-800 το πολυ αλλιως βαψιμο.

Ειχα ντυσει ενα χρεπι, εντυπωσιακο το αποτελεσμα. 

Πλυσιμο... δεν πιανει μπιχλα, και αν πιασει φευγει ευκολα.

Εχει αρκετες αντοχες, βεβαια αν σου πεσει καμια βενζινα, το εκλαψες.

Thanks. Το υλικό είναι ακριβό; Δηλαδή αν δώσεις 1500€ πχ τα πιο πολλά είναι εργασία ή το υλικό;

Βάψιμο δεν ξέρω αν γίνεται γιατί θέλω ματ. Αντοχή σε σκίσιμο έχει καθόλου; Αυτό που λες με τη βενζίνη, αν στάξει λίγο όπως συμβαίνει πολλές φορές στα βενζινάδικα καίγεται δηλαδή;

Δημοσ.

Ακριβο ειναι. Κανα 200ρι θα παει το καλο 3m. 1500ε που λες ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Γινεται γιατι να μην γινεται; Βεβαια δεν θα εχεις το αποτελεσμα του βινυλιου που ειναι μοναδικο.

Αντοχη εχει αρκετη, αν σου πεσει βενζινη και δεν το καθαρισεις, θα μαλακωσει και θα φυγει.

θα αλλαξεις και την αδεια αν αλλαξει χρωμα. (αν ειναι ασπο και απλα το πας για ματ, τοτε δεν θες)

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβο ειναι. Κανα 200ρι θα παει το καλο 3m. 1500ε που λες ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Γινεται γιατι να μην γινεται; Βεβαια δεν θα εχεις το αποτελεσμα του βινυλιου που ειναι μοναδικο.

Αντοχη εχει αρκετη, αν σου πεσει βενζινη και δεν το καθαρισεις, θα μαλακωσει και θα φυγει.

θα αλλαξεις και την αδεια αν αλλαξει χρωμα. (αν ειναι ασπο και απλα το πας για ματ, τοτε δεν θες)

Αν δεις παραπάνω γράφτηκαν τιμές μέχρι και 2500€! Από άσπρο σε άσπρο ματ με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Το κανεις μονος σου αν το χεις για δευτερο αμαξι και δεν το βιαζεσαι.

Κομματι κομματι, αλλα θα σε σπασει οι φουσκαλες τα νευρα.

Στα φαναρια και στις καμπυλες θα δεις το ζορι. Οπως τα τελειωματα.

Αν ειναι κατω απο 10 χρονων το αμαξι ακομα μην το κανεις, πιο μετα.

http://www.powermag.gr/el/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CF%87%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B7-3%CE%BC-car-wrap-scotchprint-1080.html

Διαβασε τι λεει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...