MasterDisaster Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα αλάνια μου, Καλώς σας βρήκα μιας και είμαι νέος στο φόρουμ. Έχω εδώ και 2 σχεδόν χρόνια το Note 3, το οποίο σε γενικές γραμμές με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο, αν σκεφτείτε ότι το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Iphone 4s. Γενικά, με έκανε να συμπαθήσω πάλι τα android. Οπότε τώρα σκέφτομαι να πάρω το note 4 ή το s6 (όχι το edge, καθώς το budget είναι περιορισμένο). Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικέ με αυτά τα 2. Γενικά, το μέγεθος του note δεν αποτελεί πρόβλημα. Έχω ένα θεματάκι με την μπαταρία καθώς μπορεί να φεύγω από το σπίτι 8 το πρωί και να γυρίσω ξημερώματα κάποιες μέρες, άρα και δεν προλαβαίνω να φορτίζω. Τα γενικά τα έχω ψάξει, απλά θα ήθελα και μια δεύτερη, ίσως και τρίτη γνώμη.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 σίγουρα Νοτε4 ιδίως για την αυτονομία αλλά και σαν συσκευή overall την προτιμώ προσωπικά από το S6 (είχα και το S6 και το άλλαξα για να ξαναπάρω το Νοτε4 τελικά) ,
mp44christos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Αναμεσα σε αυτα τα δυο θα προτιμουσα το νοτε 4 αν και δεν θα επερνα ποτε των ποτων samsung.
mahone1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Το s6 ειναι καλυτερο σε ολα εκτος απο την μπαταρια , το note 4 κοντευει 2 χρονια τωρα σε καμια περιπτωση δεν θα επαιρνα παλιο μοντελο... η γνωμη μου ειναι να αφησεις την samsung και να πας σε κατι αλλο.
Ergalis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 οπως καταλαβαινεις φιλε μου θα πρεπει να μας πεις αν θες οπωδηποτε ενα απο αυτα τα 2 συγκεκριμενα για να μην σου λεμε γι αλλες μαρκες φιλικα παντα αν θες μπαταρια που να ξεχνας να φορτιζεις και σε αυτα τα λεφτα θα σου προτεινα το huawei mate 7 (το οποιο εχω και πραγματικα η μπαταρια ειναι τερας) απλα κι αυτο οπως και το note 4 εχουν αρκετο καιρο που κυκλοφορουν. μετα υπαρχει και το meizu mx5 σε αυτα τα λεφτα, το g4, to p8
MasterDisaster Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Από αυτά τα τρία που μου πρότεινες αδερφέ, μόνο το lg g4 μου φαίνεται να κοντράρει τα 2 προαναφερθέντα. Τείνω να καταλήξω στο s6 κυρίως επειδή είναι πιο καινούριο, αν και θεωρώ το note 4 καλύτερο κινητό γενικότερα. Αν έχετε άλλη πρόταση μου λέτε παιδιά!
Ergalis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 μην κοιτας μονο τα specs γιατι το mate 7 που εχω, αν και δεν τρελαινει απο αριθμους στην πραξη ειναι απροβληαμτιστο σε ολα
mp44christos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εναλλακτικές ειναι το moto x style, nexus 5x και το g4. Δύστυχος στην Ελλαντα οι τιμες ειναι λιγακι ανω κατω... Σε αυτες τις τιμες μοτο το g4 αξιζει. Αν πεσουν τα αλλα δυο κανενα 50αρι καλος.
Ergalis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 σκεφτηκα κι εγω το νεξους απλα ο φιλος θελει καλη μπαταρια και δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για το 5χ
mp44christos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 θελει καλη μπαταρια και τι τον κανει να νομιζει οτι το s6 εχει καλυτερη μπαταρια? Αν μη τι αλλο εχει χειρότερη...
Ergalis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Άλλο να ένα αυτό. Εγώ προσωπικά επειδή ανέφερε θέμα μπαταρίας δεν το πρότεινα. Άλλο θέμα ήθελα να πω
mp44christos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Για το moto x play πως του φαίνεται?
heavyrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αν θες μεγαλη οθονη και πενακι πας στο note 4 καθως και αποσπωμενη μπαταρια. Στην αντιθετη περιπτωση στο s6. Δεν νομιζω να αξιζει στα ιδια λεφτα να παρεις το note 4 εκτος ξαναλεω αν θες note ντε και καλα. Ενα powerbank επισης μπορει να σε βοηθησει για τη χρηση που λες, μην ξεχνας ομως οτι το s6 εχεις quick charge. Ως εναλλακτικη αυτων των 2 μπορεις να δεις και το g4 που ειναι και πιο φθηνο και τα "κοντραρει" στα ισα, τα υπολοιπα που αναφερθηκαν ειναι κατωτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα