Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα εβαλα mobo msi h110m pro-vh cpu g4400 και ram corsair 1x8gb 2400 vengeance lpx επειδη μου καηκαν οι ραμ στο pc της υπογραφης μου.

ολες οι συνδεσεις ειναι σωστα στο pc εκανα φορματ και περασα τα windows 7 εγκατεστησα τα driver και μου βγαζει προβλημα οταν κανω restart  διεγραψα ξανα τα windows τα ξανα περασα και παλι το ιδιο προβλημα μηπως υπαρχει καμια επιλογη στο bios?

ενω κλεινει ο υπολογιστης στο ανοιγμα παγωνει με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω επαννεκινηση και να κανω τερματισμο και μετα ενεργοποιησει οσα προγραμματα μου εκαναν επαννεκινηση απο μονα τους τα περασα σωστα απλα χρειαστικε να κοψω το ρευμα πατωντας πατημενο το κουμπι.

ΥΓ πλεον χρεισημοποιω μονο το ενα καλοδιο που ειναι για την εναρξη του υπολογιστη συνδεδεμενο στο mobo αλλα και παλι τιποτα δεν εχω καταλαβει για πιο λογο μπορει να συμβενει αυτο :(

Δημοσ.

Ψάξε μέσα στο Bios για μια επιλογή που συνήθως είναι "Sata MODE" και αν είναι IDE κάνε τη AHCI ή το αντίστροφο και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

ακομα δεν εχω βρει το προβλημα αλλα μια χαρα ειμαι και χωρις restart

ειναι σε ahci ελεγα να κανω αναβαθμιση bios απο 2.1 σε 2.4 απλα επειδη δεν κανει restart μηπως θα εχω κανενα προβλημα οταν θα παει να γινει και θα αναγκαστω να το κανω χειροκινητα την επανεκκίνηση

εβαλα windows 10 απο 7 και παλι δεν εφτιαξε οποτε πιστευω οτι φταιει το bios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...