aouaas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 γεια σας. χαλασε το ποντικι που ειχα στο desktop μου και προσωρινα χρησιμοποιω το microsoft notebook 3000 το οποιο ειναι μικρο στο χερι και πολυ κουραστικο. χρησιμοποιω τον υπολογιστη πολλες ωρες την ημερα καθημερινα. μπορειτε να μου προτεινετε καποιο ποντικι που να ειναι οσο το δυνατον ξεκουραστο σε πολυωρη χρηση; δεν ψαχνω για εργονομικο ποντικι αξιας 100€+, αλλα για καποιο φθηνο και ανετο.
fsbmaniac Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 SHARKOON FIREGLIDER 25-27 ΕΥΡΩ ... Μοναδικη ποιοτητα ψαξε για reviews μεγαλο ανετο και με βαρακια απο κατω . Πραγματικα καταπληκτικο . Κοντραρει οποιοδηποτε εως 80-90 ευρω.... και πανω απο ολα θα το εχεις ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ . Δες reviews skroutz και amazon.
Dinos_12345 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Logitech G300S Έχω το G300 Άπειρα θετικά, μεγάλο με ωραίο σχήμα, άνετο για πολλές ώρες χρήση και δεν είναι απαραίτητα για gaming. Εγώ που δεν παίζω και πολλά παιχνίδια, έχω στο ένα προφίλ συντομεύσεις για copy/paste switch tabs στο chrome, και Task view στο κουμπάκι που κανονικά αλλάζει τα DPI. Πάω σε άλλους υπολογιστές και ψάχνω να κάνω switch tabs και Copy paste με κουμπιά που δεν υπάρχουν καν στο ποντίκι που κρατάω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα