achilleas_f Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα. Έχω ένα 8άρι στικάκι που δούλευε κανονικά μέχρι πριν λίγες μέρες. Ξαφνικά, ενώ μου εμφανίζει το περιεχόμενο κανονικά, δε μ' αφήνει να γράψω ούτε να σβήσω. Μου λέει ότι διαθέτει προστασία εγγραφής! Φυσικά δεν μπορώ να του κάνω ούτε format. Δεν έχω κάτι σημαντικό, για ταινίες το χρησιμοποιώ κυρίως απλά μου τυχαίνει πρωτη φορά κάτι τέτοιο και είπα να ρωτήσω τι παίζει. Να δοκιμάσω να κάνω απεγκατασταση τον driver του και να τον ξαναπερασω; Να σημειώσω ότι δεν το χρησιμοποιεί άλλος εκτός από μένα και ότι δεν έχω πειράξει τα δικαιώματα χρηστών κτλ.
virus33 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 an to usb σου δεν εχει καποιο ον-οφφ τοτε νωμιζω πως σου χει χαλασει, αν ηδη δοκιμασες το φορματ μεσα απο dos h μεσω καποιου αλλου οπως hiren boot cd η to kill disk
achilleas_f Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Φορματ από Windows δοκίμασα μόνο. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να κατεβάσω το hiren boot για ένα στικάκι. Μου δίνεις την εντολή για format από dos;
La_MoRt Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τι στικακι ειναι εννοω μαρκα. Χρειαζεσαι ενα utility απο την εταιρεια του για να το ξεκλειδωσεις.
achilleas_f Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ. Θα το δω με την πρώτη ευκαιρία.
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Koυφό αλλά μήπως έχει κανα μικρό διακοπτάκι σαν μερικές SD με προστασία εγγραφής?
achilleas_f Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Koυφό αλλά μήπως έχει κανα μικρό διακοπτάκι σαν μερικές SD με προστασία εγγραφής? Όχι. Δεν έχει ούτε on-off ούτε διακόπτη Έκανα αυτά που λέει το παραπάνω βίντεο και το αποτέλεσμα είναι αυτό: Οπότε μάλλον πάει για κάδο...
Hristos.S Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Aχιλλέα μήπως είναι κανά φτηνό sandisk γιατί το συνηθίζουν.
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε το Live cd gparted να κάνεις φορματ από εκεί.
achilleas_f Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Aχιλλέα μήπως είναι κανά φτηνό sandisk γιατί το συνηθίζουν.Βρε ένα διαφημιστικό είναι από c@sm@te. Κάποια στιγμή θα τα έπαιζε. Απλά ήταν γρήγορο σχετικά. Δοκίμασε το Live cd gparted να κάνεις φορματ από εκεί.OK. Θα δοκιμάσω κι αυτό κάποια στιγμή. Ευχαριστώ.
Hristos.S Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 2 διαφημιστικά από cosmote 2 ΓΒ τααρχέι υπήρχαν μέσα αλλά δεν μπορείς να τα ανοίξεις. Μάλλον όλα είναι προβληματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα