Προς το περιεχόμενο

ip camera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και γω οτι εχω δει σε γνωστο μου, foscam εσωτερικη καμερα να παιζει χωρις να εχει σεταρει τις πορτες στο ρουτερ πανω. Σκαναρε με το app του κινητου του απλα και εβλεπε μεσω 3G.

Το πως γινοταν/επαιζε το εχω ακομη απορια... Δε μπορω να καταλαβω...

(εγω του εβαλα τις πορτες στο router για να ειναι οπως πρεπει)

Δημοσ.

To free dns δεν σημαινει οτι δεν χρειαζεται να ανοιξει πορτα. Σημαινει οτι δεν χρειαζεται να φτιαξει account σε site οπως το noip πχ η δεν χρειαζεται static ip. Φυσικα και χρειαζεται πορτα για προσβαση εκτος του δικτυου του.

ακουσε λιγο  γιατι μαλον δεν το εχεις, υπαρχουν  ip  καμερες που δεν χρειαζονται να ανοιξεις καμια πορτα στο ρουτερ και δουλευουν μεσω  acount  οπως  eyecloud  ενα  username  και  password  φτιαχνεις και τα βαζεις στο προγραμματακι που σου δινει ο κατασκευαστης και η καμερα παιζει σε οποιοδηποτε δικτυο αυτο ειναι free dyndns πιστευω οτι κατι τετοιο εχει τελικα ο φιλος μας οσο για τις ip camera που χρειαζονται πορτα ειτε μεσω  dyndns η  no-ip  εχει να κανει με το ρουτερ και τι υποστηριζει

Δημοσ.

ακουσε λιγο  γιατι μαλον δεν το εχεις, υπαρχουν  ip  καμερες που δεν χρειαζονται να ανοιξεις καμια πορτα στο ρουτερ και δουλευουν μεσω  acount  οπως  eyecloud  ενα  username  και  password  φτιαχνεις και τα βαζεις στο προγραμματακι που σου δινει ο κατασκευαστης και η καμερα παιζει σε οποιοδηποτε δικτυο αυτο ειναι free dyndns πιστευω οτι κατι τετοιο εχει τελικα ο φιλος μας οσο για τις ip camera που χρειαζονται πορτα ειτε μεσω  dyndns η  no-ip  εχει να κανει με το ρουτερ και τι υποστηριζει

Φιλε virus33 το συγκεκριμενο κομματι ειναι μερος της δουλειας μου και σε πληροφορω οτι το εχω παρα μα παρα πολυ καλα. Αν δεν θελεις να διαβασεις ολοκληρωτικα αυτα που εγραψα αυτο ειναι αλλο θεμα αν παλι τα διαβαζεις και δεν καταλαβαινεις τι να πω...

Παμε παλι λιγο πιο ξεκαθαρα.... Υπαρχουν τρεις κατηγοριες ip καμερων.

1) Cloud καμερες, οπως πολυ σωστα ειπες δεν χρειαζονται ουτε πορτες, ουτε dyndns. Απλα φτιαχνεις account στην εταιρεια, περνας την εφαρμογη στον κινητο σου και τελειωσες. Ενα παραδειγμα τετοιων καμερων ειναι τις dlink.

2) Καμερες που εχουν ddns απο την εταιρεια κατασκευης τους(συνηθως αναγραφεται απο κατω η διεθυνση). Οι καμερες αυτης της κατηγοριας χρειαζονται πορτες στο router για προσβαση απο αλλο δικτυο, αλλα μπορεις να της δεις απο το δικτυο που βρισκοντε χωρις πορτες. Ενα παραδειγμα τετοιων καμερων ειναι οι τελευταιες foscam(πλαισιο). Πολυ πιθανον και απο το public του Ts να ειναι σε αυτην την κατηγορια.

3) Καμερες που δεν εχουν ddns απο την εταιρεια κατασκευης τους και χρειαζεται να ανοιξουμε λογαριασμο σε καποιο site οπως το noip.com , η να εχουμε static ip απο τον παροχο μας(εξτρα κοστος στον λογαριασμο τηλεφωνιας). Οι καμερες αυτης της κατηγοριας χρειαζονται πορτες στο router για προσβαση απο αλλο δικτυο, αλλα μπορεις να της δεις απο το δικτυο που βρισκοντε χωρις πορτες. Ενα παραδειγμα τετοιων καμερων ειναι οι παλιες foscam

Φιλε virus33 θα σε παρακαλεσω την επομενη φορα να εισαι πιο προσεκτικος σε ανθρωπους που δεν ξερεις.

Φιλε ts δοκιμασε με την εφαρμογη pnpcam να δεις μπας και δουλεψει και απο 3g/4g

Δημοσ.

μαλον εσυ δεν ξερεις τι διαβαζεις μια  και απευθηνεσαι ξανα σε μενα ο φιλος απο την αρχη ειπε οτι εναι  free ddns  και οχι dns  αν εσυ εσυ πιστευεις οτι σημαινει τα παραπανω που λες καλα κανεις και το πιστευεις πολυ θα ηθελα να μου διξεις ομως καποιο ρουτερ που δεν υποστηριζει ddns kai  υποστηριζει  no-ip  η tzo  τελος παντως δεν ξεκινησα κατι ομως για να αμφισβητησω τις γνωσεις καποιου αλλωστε και μενα αυτη ειναι η δουλεια μου και οχι μερος απο εκει και περα καλα  ειναι να παραμεινουμε στην βοηθεια  των μελων του φορουμ

Δημοσ.

μαλον εσυ δεν ξερεις τι διαβαζεις μια  και απευθηνεσαι ξανα σε μενα ο φιλος απο την αρχη ειπε οτι εναι  free ddns  και οχι dns  αν εσυ εσυ πιστευεις οτι σημαινει τα παραπανω που λες καλα κανεις και το πιστευεις πολυ θα ηθελα να μου διξεις ομως καποιο ρουτερ που δεν υποστηριζει ddns kai  υποστηριζει  no-ip  η tzo  τελος παντως δεν ξεκινησα κατι ομως για να αμφισβητησω τις γνωσεις καποιου αλλωστε και μενα αυτη ειναι η δουλεια μου και οχι μερος απο εκει και περα καλα  ειναι να παραμεινουμε στην βοηθεια  των μελων του φορουμ

Ξαναλεω το free dns δεν σημαινει οτι ειναι και free port forward. Εχεις μπερδεψει το free dns με τις cloud καμερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...