Προς το περιεχόμενο

O Safari browser της Apple “κρασάρει” σε iPhones και Macs

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α θες να σου στέλνω κάθε μέρα απο μια φωτό με kernel panic απο το MacBook Pro retina force touch ? γιατί όποτε το συνδέω σε 2 εξωτερικές οθόνες παίρνω και απο κρασαρισμα.

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Έχουμε δει και τόσους apple haters να υποδύονται τους ταλαιπωρημένους Apple users για γίνουν πιστικά τα επιχειρήματα τους...

Dual monitor setup στο MacBook Pro μου (Late 2013, retina). Ποτέ κανένα πρόβλημα...

post-231005-0-83800500-1453989165_thumb.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Έχουμε δει και τόσους apple haters να υποδύονται τους ταλαιπωρημένους Apple users για γίνουν πιστικά τα επιχειρήματα τους...

Dual monitor setup στο MacBook Pro μου (Late 2013, retina). Ποτέ κανένα πρόβλημα...

attachicon.gifIMG_3247.JPG

Αδιάφορο μου είναι αν δουλεύει κανονικά σε παλιότερο σύστημα. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν δουλεύει με el capitan, macbook pro retina 13 & 15 2015  (4/4 στο γραφείο μου). Πήγαινε στα forum της apple να δείς πόσοι είμαστε που περιμένουμε fix εδώ και σχεδόν ένα χρόνο για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Στο apple store το μόνο που σου λένε είναι ότι δεν είναι hardware, οπότε δεν μπορούν να κάνουν κάτι (+ τα γελοία περί clean install κλπ που δεν δούλεψαν προφανώς).

Εγώ πάντως έχω MacBook Pro retina late 2013 με 1 οθόνη στην thunderbolt και άλλη μία στην HDMI επίσης πολλές φορές βάζω και τον προβολέα με el capitan και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα ούτε τώρα αλλά ούτε και με τις προηγούμενες εκδόσεις λογισμικού..

Περίεργο αυτό που σου συμβαίνει...

*Εμένα προσωπικά, σε 5 χρόνια καθημερινής, πολύωρης εργασίας, χωρίς να έχω κανει ποτέ format ή clean install οποιαδήποτε έκδοση του osx, έχει κολλήσει ΜΙΑ και μόνο φορά ο υπολογιστής. Τον εκλεισα και το ξανανοιξα και συνέχισα ακριβώς στο σημείο που είχα μείνει. 

*Εμένα προσωπικά, σε 25 χρόνια καθημερινής, πολύωρης εργασίας, χωρίς να έχω κανει ποτέ format ή clean install οποιαδήποτε έκδοση των Windows, έχει κολλήσει ΚΑΜΙΑ  φορά ο υπολογιστής. Τον εκλεισα, τον κλωτσησα, τον πεταξα απο το μπαλκονι, τον ξανανοιξα και συνεχισα ακριβως στο σημειο που ειχα μεινει

Περα απο την ειρωνεια δηλαδη, δεν αμφιβαλω οτι δεν κρασαρε, η εστω οτι κρασαρε μονο μια φορα. Αλλα το λες σαν να ειναι κανα επιτευγμα, λες και τα μηχανηματα με windows κρασαρουν 3 φορες στο μισαωρο. Μια ζωη windows ειχα, απο το 2009 που πηγα στα 7 και μετα δεν θυμαμαι να εχει κρασαρι. Τωρα κατι εφαρμογες απο δω και απο κει ολο και θα χουν κρεμασει, αλλα το λειτουργικο παντα σουζα ειναι.

• Like 2

Μου έχει τύχει να τρέχω x-code και να κάνω compile iOS application και ταυτόχρονα να τρέχω linux σε virtual στο οποίο είχα δώσει την μισή ram και έτρεχε server χωρίς κανένα κόλλημα και μάλιστα σε macbook-pro, αλλά κατα τα άλλα τι θα μπορούσες να κάνεις που να crash-άρει το mac!

Αλήθεια τώρα, πιστεύεις ότι πουσαρες το μηχάνημα στο max?

Το παρουσιάζεις σαν επίτευγμα really?

άκυρο θέμα. κλείστε το σας παρακαλώ.

Γιατί ρε συ μπζηλέ, σε ζορίζει κάπου;

• Like 1

Αλήθεια τώρα, πιστεύεις ότι πουσαρες το μηχάνημα στο max?

Το παρουσιάζεις σαν επίτευγμα really?

Μερικοί εδω μέσα δεν είμαστε παιδάκια. Δεν παίρνουμε μηχανήματα βάσει benchmark ή των πόσων fps βγάζουν στο Far Cry 4. Παίρνουμε / επιλέγουμε μηχανήματα βάσει του πόσο καλά κάνουν την δουλειά μας και ναι, το workload που αναφέρει ο φίλος είναι μεγάλο αν ξέρεις τι τραβάει η xcode για να κάνει compile κώδικα...

Γιατί ρε συ μπζηλέ, σε ζορίζει κάπου;

Κρίνωντας απο την ανωθεν απάντηση σου, δεν περιμένω φυσικά να λάβω σοβαρή απάντηση.

• Like 2

Άρα επειδή δεν έχεις εσύ πρόβλημα δεν έχει κανένας.

Λολ.

Εδώ λέει ότι όσοι γράφουν για προβλήματα σε Apple λένε ψέματα και υποδύονται τους ταλαιπωρημένους Apple users,το γραψαμε 2 άτομα αλλά το έτερο fanboy (billdanos) τα σβήνει

Άρα επειδή δεν έχεις εσύ πρόβλημα δεν έχει κανένας.

Λολ.

Εδώ λέει ότι όσοι γράφουν για προβλήματα σε Apple λένε ψέματα και υποδύονται τους ταλαιπωρημένους Apple users,το γραψαμε 2 άτομα αλλά το έτερο fanboy (billdanos) τα σβήνει

Εγραψα εγω κάτι τέτοιο? Μπείτε στο προφιλ του συγκεκριμένου χρήστη και δείτε τα τελευταια του ποστ. Όλα κράζουν συσκευες της Apple για αυτο και διατηρώ τις αμφιβολίες μου. 

Κάτι μου λεει ότι και στα δικά σας να μπω, μόνο κράξιμο θα δω γι αυτο δεν το συνεχίζω παραπέρα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...