Προς το περιεχόμενο

O Safari browser της Apple “κρασάρει” σε iPhones και Macs

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψεμα! τα μακ δεν κρασαρουν ποτε!

Τα mac δεν crash-αρουν ποτέ*. Διάβασε καλύτερα την είδηση: ο safari chash-αρε.

*Εμένα προσωπικά, σε 5 χρόνια καθημερινής, πολύωρης εργασίας, χωρίς να έχω κανει ποτέ format ή clean install οποιαδήποτε έκδοση του osx, έχει κολλήσει ΜΙΑ και μόνο φορά ο υπολογιστής. Τον εκλεισα και το ξανανοιξα και συνέχισα ακριβώς στο σημείο που είχα μείνει. 

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το δοκίμασα σε Chrome. Ζοριζόταν τόσο πολύ, άνοιξα Task Manager και χρησιμοποιούσε ήδη 4gb ram και ανέβαινε συνεχώς!

Βαρέθηκα να περιμένω να μου την εξαντλήσει όλη.

*Εμένα προσωπικά, σε 5 χρόνια καθημερινής, πολύωρης εργασίας, χωρίς να έχω κανει ποτέ format ή clean install οποιαδήποτε έκδοση του osx, έχει κολλήσει ΜΙΑ και μόνο φορά ο υπολογιστής. Τον εκλεισα και το ξανανοιξα και συνέχισα ακριβώς στο σημείο που είχα μείνει. 

5 χρονια καθημερινής χρήσης.. Πια χρήση dld μπορείς να κανεις στο Mac για να κρασiαρει? Παιχνίδια παίζεις?

Χρειάζεται να πιέσεις το Mac σου για το maximum το δυνατοτήτων του? Όχι βεβαια.. Ανοίγεις ένα text file, λίγο internet κτλ.

Και το DOS PC που είχα το 90 δεν κρασiαρε ποτε. Διότι tpt δεν έκανε.

• Like 1

Dos pc του 90 δεν κρασαρε ποτέ....Γελάσαμε και πάλι σήμερα.

Όταν λες τίποτα δεν έκανε , εννοείς με τις δικές σου γνώσεις ? Γιατί και παιχνίδια μπορείς να παίξεις σε dos.

Μήπως το είχες σβηστό ,όταν λες δεν έκανε τίποτα αχαχαχα....

• Like 1

5 χρονια καθημερινής χρήσης.. Πια χρήση dld μπορείς να κανεις στο Mac για να κρασiαρει? Παιχνίδια παίζεις?

Χρειάζεται να πιέσεις το Mac σου για το maximum το δυνατοτήτων του? Όχι βεβαια.. Ανοίγεις ένα text file, λίγο internet κτλ.

Από όλα κάνω στο mac:

-Προγραμματισμό σε Xcode 

-Επεξεργασία εικόνας σε photoshop

-Gaming. Θα εκπλαγείς με το πόσους τίτλους για mac έχει στο Steam. Προφανώς δεν είναι πλατφόρμα gaming αλλά όχι ότι δεν υπάρχει και τίποτα.

-Ταινίες όταν είμαι εκτός σπιτιού στο Plex (streaming απο NAS στο σπίτι)

Οι περισσότεροι που δεν έχετε επαφή με Mac, έχετε μια τελείως διαστρεβλωμένη άποψη για αυτά τα μηχανήματα και το λειτουργικό τους. Σχεδόν όλοι όσοι έχουν Mac, είχαν παλαιότερα ή έχουν ακόμα windows pc και μπορούν να συγκρίνουν καλύτερα. 

• Like 6

Από όλα κάνω στο mac:

-Προγραμματισμό σε Xcode 

-Gaming. Θα εκπλαγείς με το πόσους τίτλους για mac έχει στο Steam. Προφανώς δεν είναι πλατφόρμα gaming αλλά όχι ότι δεν υπάρχει και τίποτα.

Οι περισσότεροι που δεν έχετε επαφή με Mac, έχετε μια τελείως διαστρεβλωμένη άποψη για αυτά τα μηχανήματα και το λειτουργικό τους. Σχεδόν όλοι όσοι έχουν Mac, είχαν παλαιότερα ή έχουν ακόμα windows pc και μπορούν να συγκρίνουν καλύτερα. 

Magnett άσε να ξέρει καλύτερα ο ii_die_4 τι κάνεις με το μηχάνημά σου, και γενικότερα τι κάνουμε όλοι οι mac users. Φυσικά δεν μπορεί να κρασάρει το mac μιας και δεν κάνει τίποτα το βαρύ όπως το video rendering στο final cut που τρέχω εγώ στο δικό μου... Μερικοί εδώ μέσα όντως έχουν την εντύπωση ότι τα αγοράζουμε για facebook machines τα μηχανήματά μας! Ξέχνα x-code,photoshop, video rendering και steam, για αυτούς μόνο pages και internet είναι το mac.

• Like 3

Από όλα κάνω στο mac:

-Προγραμματισμό σε Xcode 

Από όλα κάνω στο mac:

-Προγραμματισμό σε Xcode 

Magnett άσε να ξέρει καλύτερα ο ii_die_4 τι κάνεις με το μηχάνημά σου, και γενικότερα τι κάνουμε όλοι οι mac users. Φυσικά δεν μπορεί να κρασάρει το mac μιας και δεν κάνει τίποτα το βαρύ όπως το video rendering στο final cut που τρέχω εγώ στο δικό μου... Μερικοί εδώ μέσα όντως έχουν την εντύπωση ότι τα αγοράζουμε για facebook machines τα μηχανήματά μας! Ξέχνα x-code,photoshop, video rendering και steam, για αυτούς μόνο pages και internet είναι το mac.

The glory of Unix kernel is shining.Και εγώ εδώ με Linux, έχω να κρασαρω 3 χρόνια. Άντε μόνο κάνα 2 φορές, αλλά εσκεμμένα γιατί τα προγράμματα που έτρεξαν εξάντλησαν σκληρό μνήμη και CPU.Και επανεκκίνηση μόνο για κάποιες εγκαταστάσεις ενημερώσεων. Τι να λέμε τώρα.Και steam έχει και όλα τα κάνει.
  • Like 3

The glory of Unix kernel is shining.Και εγώ εδώ με Linux, έχω να κρασαρω 3 χρόνια. Άντε μόνο κάνα 2 φορές, αλλά εσκεμμένα γιατί τα προγράμματα που έτρεξαν εξάντλησαν σκληρό μνήμη και CPU.Και επανεκκίνηση μόνο για κάποιες εγκαταστάσεις ενημερώσεων. Τι να λέμε τώρα.Και steam έχει και όλα τα κάνει.

Μου έχει τύχει να τρέχω x-code και να κάνω compile iOS application και ταυτόχρονα να τρέχω linux σε virtual στο οποίο είχα δώσει την μισή ram και έτρεχε server χωρίς κανένα κόλλημα και μάλιστα σε macbook-pro, αλλά κατα τα άλλα τι θα μπορούσες να κάνεις που να crash-άρει το mac!

• Like 1

Ο χρήστης xrist0s4 είπε:
Ψεμα! τα μακ δεν κρασαρουν ποτε!

Α θες να σου στέλνω κάθε μέρα απο μια φωτό με kernel panic απο το MacBook Pro retina force touch ? γιατί όποτε το συνδέω σε 2 εξωτερικές οθόνες παίρνω και απο κρασαρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...