Elunitta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Λατρεύω τα θρίλερ και τις καλές αστυνομικές ταινίες (προς θεού, όχι πιστολίδι και ζήτω που καήκαμε) αν και νομίζω ότι δεν υπάρχουν και πολλά καλά ακόμα να δω... Έχετε κανένα να μου προτείνετε βρε παιδιά; Προσωπικά πιστευω ότι τα misery, Συνήθεις ύποπτοι και το Seven είναι κορυφαία.
KaizerSoze Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Προσωπικά πιστευω ότι τα ..., Συνήθεις ύποπτοι ...είναι κορυφαία. Etsiiiiiiiiii pou tha elege kai kapoios edw mesa Pera apo auta: Afou latreueis kai ta dyo na ypothesw oti to Silence of the lambs to exeis dei etsi???An oxi TREXAAAAAA Epipleon milas gia 2 katigories me xaotiki gama,pantws afou sou aresoun ta astynomika,e rixe mia matia sto Training Day kai meta des to Narc(i tainia pou ithele na einai to Training Day)
dim_b Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Ένα μόνο θα πω (αν και πρέπει να το έχω ξαναπεί σε άλλο topic ). Όταν θα έχεις αρκετές ώρες στη διάθεσή σου, νοίκιασε την πρώτη σαιζόν του "24" (6 DVD) και θα με θυμηθείς.
Panathinaikara Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 des kai to "8xiliosta" i allios "8mm".Kalo astinomiko me poli kalo finale ine kai to "The pledge" me to jack nicholson.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.