Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι.

Με βαριά καρδιά και καθώς έχω φάει πάνω από 15 ώρες πάνω στο ps3 μου, θέλω να σας ρωτήσω μετά από τόσες γκάφες, αν ζεί, κι αν μπορώ να το φτιάξω.

Καταρχάς η Ιστορία άρχισε χτες βράδυ που έβαλα το ps3(slim 360gb) να κάνει αναβάθμηση στην 4.78... Όλα προχωρούσαν άνετα μέχρι που έφτασε το 99%. Εκεί τρώει ένα κόλλημα περ.5 ώρες, και φυσικά μή μπορώντας να κάνω κάτι άλλο, παρέβηκα το "dont turn off". Για το επόμενο δύωρο, άνοιγα το ps3 με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και πάντα έκανε εγκατάσταση απ'την αρχή το update, οπότε, λέω (ο πόντιος), τί να κάνω για να μήν το αρχίζει? Βγάζω τον σκληρό, τον βάζω στον σταθερό και τον τραβάω ένα format. Ξαναπερνάω τον σκληρό στο ps3, κι οτιδήπτοε κι αν προσπάθησα, ούτε φλασάκια εντοπίζει, και πάντα μου βγάζει κάποιο απ'τα ακόλουθα: 8001002B ή το storage was not found. Καθώς  αρνήθικα την ήτα, παίρνω έναν καινούριο ssd, και λέω, εδώ είμαστε, σαν να κάνω απλώς ένα "upgrate"... Τον περνάω, τίποτα. Τον βάζω στο pc είναι μια χαρά, στο ps3 βγάζει τα ίδια σφάλματα. Και Ερωτώ... Φτιάχνετε? κι αν ναι, Πως?

Υ.Γ. ότι και να πείτε έχετε δίκιο, σαν άσχετος την πάτησα.

Δημοσ.
Δημοσ.

συνήθως κάνει backup, βασικά στο youtube μόλις βάζουν καινούριο δίσκο, το ps3 τους βγάζει μύνημα να τον φορμάρει. Εμένα βγάζει πάντα μύνημα ότι δεν εντοπίστηκε. Ευχαριστώ για το λινκ, θα το διαβάσω τώρα. Απάντισα κι εκεί, βοηθήστε κάποιος να γλιτώσω τον τεχνικό. Φοβάμαι μή μου κάνουν και καμιά λαμογιά μιας και το μηχάνημα μου το καημένο είναι σαν καινούριο και ποτέ δεν έβγαλε πρόβλημα να κολλήσει ή οτιδήποτε όσο το έχω.

Δημοσ.

Μηπως τον εκανες φορματ με λαθος συστημα αρχειων (ntfs, fat32 etc)?

(Δεν γνωριζω και πολλα για κονσολες, ιδεα ριχνω)

Δημοσ.

δοκιμάζω με τον μανήσιο σκληρό (320gb) ο οποίος γράφει στις ιδιότητες"σύστημα αρχείων fat32", δοκιμάζω με τον ssd που είναι ntfs, τα ίδια σφάλματα... 

Δημοσ.

Κάνεις τα ακόλουθα και στο μενού επιλέγεις την επιλογή 3. Μετά την επανεκκίνηση επιλέγεις το 5.

Accessing the PS3 Recovery Menu (Safe Mode)

1. With the system in standby mode. Press and hold the power button down until the system turns on and then off again. Release the power button. Very important to hold the power button until the console shuts off and to release the power button before continuing to step 2.

2. After about 1 - 2 seconds press and hold the power button again, until you hear 2 consecutive beeps. Release the power button. During this step you will actually here three beeps. There will be one single beep then a short delay followed by the 2 consecutive beeps. Only release the the power button after the 2 consecutive beeps.

3. You will then be instructed to plug in a controller, via the usb cord, and press the PS button.

4. At this point the PS3 Recovery Menu will be shown on the screen.

Μετά θα πρέπει να κατεβάσεις το 4.78 update από το PC σε ένα USB stick φορμαρισμένο σε FAT32 και να πας στην επιλογή 6, έχοντας το στικάκι στο PS3.

Δημοσ.

βαλε τον σκληρο πανω και απο το recovery menu που λεει κ ο φιλος Κωστας(Narayan)

και κανε restore file system.

η κονσολα φτιαχνεται,μην αγχωνεσαι...

αν δεν βγαλεις ακρη,ο ermak διπλα σου ειναι,δωστη να στην σενιαρει...

Δημοσ.

βαλε τον σκληρο πανω και απο το recovery menu που λεει κ ο φιλος Κωστας(Narayan)

και κανε restore file system.

η κονσολα φτιαχνεται,μην αγχωνεσαι...

αν δεν βγαλεις ακρη,ο ermak διπλα σου ειναι,δωστη να στην σενιαρει...

καλησπέρα, εννοείτε πως δοκίμασα το μενού που λέτε, δεν κάνει ούτε restore, ούτε load, ούτε rebuild, ούτε update. δοκίμασα να και με άλλα φλασάκια, ακόμα και σε cd έγραψα την 4.78 και την έβαλα, και πάντα όπως λέει το έβαλα στους σωστούς φακέλους "PS3"->"UPDATE"->(αρχείο) αλλά τίποτα. Στο update λέει ότι δεν βρήσκει media, εννώ σε όλλα τα άλλα λέει ότι δεν έχει acces στον δίσκο, ή ότι ο δίσκος έχει ένα πρόβλημα(conckkkkάτι). Τα έρορ τα έγραψα στο κυρίως θέμα. 

Τί είναι το ermak?

Δημοσ.

καλημέρα σας. Ξημέρωσε και το ps3 έκλεισε 8 ώρες στο 99%(install) το άφησα και πήγα δουλειά, αλλά έτσι όπως φαίνεται, θα κλείσει το ίδιο εύκολα και 16 ώρες και θα'ναι εκεί στο 99%... 

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω PS3, αλλά το προβλημα με το κόλλημα στο 99% βλέπω να αναφέρεται συχνά σε forums. Και για παλιότερα firmware updates και για το τωρινό. 

Δεν νομίζω ότι υπάρχει μια λύση για όλα αυτά... ίσως το 4.78 firmware να έχει κάποια θέματα με κάποια μοντέλα PS3?

https://www.reddit.com/r/PS3/comments/42b14e/since_the_recent_ps3_update_v_476_my_ps3_has_been/

http://community.us.playstation.com/t5/Consoles-Peripherals/PS3-Update-4-78-stuck-at-99-install/td-p/45601940

http://community.eu.playstation.com/t5/PS3-Support/PS3-System-Software-version-4-78-20-01-16/m-p/23979554

Δημοσ.

Ξανακατέβασε το update και δοκίμασε με άλλο στικάκι. Μου έχει συμβεί 2 φορές σε PS3 πελατών μου και τη 1 φορά έφταιγε ο δίσκος και την άλλη έφταιγε το στικάκι. Για να διαπιστώσεις ότι ο δίσκος είναι ΟΚ κατέβασε το Speedfan στο pc, είναι δωρεάν, κι έπειτα στο μενού S.M.A.R.T. επέλεξε το δίσκο σου και αν στο Health ή στο Fitness είναι 0 τότε φταίει ο δίσκος.

Δημοσ.

το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν μπαίνει ούτε σε safe mode!!! εντάξει, νομίζω προτοτύπησα στα προβλήματα... και safe mode που πατάω να μπει, την εγκατάσταση δείχνει πάλι... πφφφφφ

Δημοσ.

μπες στο psjailbreak.gr και στειλε πμ στον ermak που ειναι Σερρες να την δωσεις

να στην φτιαξει,μην ασχολεισαι αλλο μαζι της κ την κανεις χειροτερα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...