Προς το περιεχόμενο

APPLE MD827ZM/A EARPODS 12,29 € απο eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σοβαρα σου ειπαν οι ιδιοι οτι δεν ειναι γνησια???? καταλαβαινεις οτι αν αληθευει αυτο τραβαει μήνυση για παραπλανηση καταναλωτη!

Δημοσ.

Παιδια ενα τηλέφωνο στο eshop θα λυσει ολων την απορία!...εγω πηρα και μ ειπαν πως δεν ειναι γνησια οποτε απο κει και περα ο νοών νοείτο!!!

Πήρες και σου είπαν ότι δεν είναι γνήσια αλλά τα πουλάνε για γνήσια;! Σόρυ αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω...

• Like 2
Δημοσ.

2115000500 οριστε το τηλέφωνο καλεστε αυριο και πειτε ακριβως τα ιδια π ρωτησα εγω "εχω δει στο site τα earpods της apple γυρο στα 12-13€ αυτα ειναι τα γνησια?" να δουμε τι θα πουνε σε σας γτ εγω πηρα και μου ειπανε 2 φορες, "οχι,οχι δεν είναι τα γνησια"...αυτο ακριβώς!..

εξάλλου οταν καλεις λεει για λόγους ασφαλείας η κλήση καταγράφεται οποτε δεν νομιζω να πουνε σε σας οτι ειναι γνησια κ σε μενα να πουνε οχι γτ εχει καταγραφή η κλήση!...

(Για καλη μ τυχη π δεν τα παραγγειλα γτ 1ο δεν ειναι τα γνησια και 2ον βρηκα φιλο π εχει iphone και δεν χρησιμοποιουσε τα ακουστικά και τα πηρα απο αυτον

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα, λοιπόν τα πήρα και εγώ , εκανα δοκιμές με ακουστικά από iphone 6, ο ήχος, ή ένταση, το μπάσο, ή οξύτητα του ήχου είναι ακριβώς ίδια οπότε keep calm and listen to the music !

Δημοσ.

Γιατι έχω την εντύπωση οτι κάποιος τα αγόρασε και τα πουλάει τωρα εδω μέσα στα 25? Θα μου πεις θεμιτό ειναι, αλλα ρε παιδια μην γινόμαστε και γυφτοι....

Δημοσ.

2115000500 οριστε το τηλέφωνο καλεστε αυριο και πειτε ακριβως τα ιδια π ρωτησα εγω "εχω δει στο site τα earpods της apple γυρο στα 12-13€ αυτα ειναι τα γνησια?" να δουμε τι θα πουνε σε σας γτ εγω πηρα και μου ειπανε 2 φορες, "οχι,οχι δεν είναι τα γνησια"...αυτο ακριβώς!..εξάλλου οταν καλεις λεει για λόγους ασφαλείας η κλήση καταγράφεται οποτε δεν νομιζω να πουνε σε σας οτι ειναι γνησια κ σε μενα να πουνε οχι γτ εχει καταγραφή η κλήση!...

(Για καλη μ τυχη π δεν τα παραγγειλα γτ 1ο δεν ειναι τα γνησια και 2ον βρηκα φιλο π εχει iphone και δεν χρησιμοποιουσε τα ακουστικά και τα πηρα απο αυτον

Γιατί γράφουν apple τότε;! Απίστευτο μου φαίνεται για τέτοιο μαγαζί. Αν είναι έτσι πρέπει να ρωτάμε για τα πάντα και όπως σωστά έγραψε ένας φίλος πιο πάνω μπορείς και να το κυνηγήσεις!

Δημοσ.

Γιατί γράφουν apple τότε;! Απίστευτο μου φαίνεται για τέτοιο μαγαζί. Αν είναι έτσι πρέπει να ρωτάμε για τα πάντα και όπως σωστά έγραψε ένας φίλος πιο πάνω μπορείς και να το κυνηγήσεις!

Πολλά έχουν ακουστεί και για το e-shop. Οπότε μην πέφτεις από τα σύννεφα στο άκουσμα μιας τέτοιας είδησης.

Τώρα όσον αφορά την παραγγελία.. Εμένα εδώ 5 μέρες μου γράφει "Σε εξέλιξη" και μου έχει σπάσει τα νεύρα που δεν έχει έρθει ακόμα. Αν είναι να περιμένω τόσες μέρες για κάτι το οποίο θα μπορούσα μέσω ebay να το πάρω και πιο φθηνά και χωρίς φόβο απάτης (μερικοί seller στο ebay είναι φουλ αξιόπιστοι που έχω κάνει συναλλαγές παλιότερα) τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Ας μας πουν ότι δεν είναι για πολλά πολλά πλέον να ξέρουμε και μεις να μην ψωνίζουμε πλέον από εδώ.

Από τη μία λένε στηρίξτε την Ελληνική αγορά και οικονομία και από την άλλη οι άνθρωποι που και καλά είναι η Ελληνική αγορά, μας κατακλέβει.. Ας μην το πάω αλλού.. Συγγνώμη για το off-topic.

Καλημέρα σε όλους!

Δημοσ.

Οχι οτι με ενδιαφέρουν , αλλα πήρα ενα τηλ γιατι μου φανηκε περιεργο να δινουν μουφες και μου ειπαν οτι ειναι 100% γνησια και έρχονται σε κανονικη συσκευασία.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα και αν κάποιος δεν βιάζεται καλύτερα ας πάρει κάποιο από τα Xiaomi Pistons (v2,v3 κτλ) από κάποιο "καλό" κινεζομάγαζο μόλις ξαναβγούν σε τιμή γύρω στα 14 ευρώ (έχουν παίξει εκεί τα τελευταία 2 χρόνια και έχω πάρει 1 v2 και 1 v3 και είμαι υπερευχαριστημένος και από τα δύο).

Η σύγκριση μεταξύ Pistons (v1 & v2) και ορίτζιναλ iphone ακουστικών είναι η μέρα με τη νύχτα υπερ των πρώτων τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά. Χωρίς να είμαι ειδικός της μουσικής φυσικά και χωρίς να έχω κάνει εξειδικευμένες τεχνικές μετρήσεις. Ειμαι απλά λάτρης της μουσικής και ακούω πολλές ώρες την ημέρα, ειδικα τα ΣΚ και διάφορα είδη μουσικής (από ροκ μέχρι κλασσική και παλιό λαϊκό). Στα δικά μου αυτιά τα Pistons είναι πολύ μπροστά και έχουν πιο μεστό και γεμάτο ήχο ενώ κάθονται και καλύτερα στο αυτί κόβοντας εξωτερικούς θορύβους και χωρίς να νιώθω ότι υπάρχει απώλεια μουσικής στο περιβάλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα και αν κάποιος δεν βιάζεται καλύτερα ας πάρει κάποιο από τα Xiaomi Pistons (v2,v3 κτλ) από κάποιο "καλό" κινεζομάγαζο μόλις ξαναβγούν σε τιμή γύρω στα 14 ευρώ (έχουν παίξει εκεί τα τελευταία 2 χρόνια και έχω πάρει 1 v2 και 1 v3 και είμαι υπερευχαριστημένος και από τα δύο).

Η σύγκριση μεταξύ Pistons (v1 & v2) και ορίτζιναλ iphone ακουστικών είναι η μέρα με τη νύχτα υπερ των πρώτων τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά. Χωρίς να είμαι ειδικός της μουσικής φυσικά και χωρίς να έχω κάνει εξειδικευμένες τεχνικές μετρήσεις. Ειμαι απλά λάτρης της μουσικής και ακούω πολλές ώρες την ημέρα, ειδικα τα ΣΚ και διάφορα είδη μουσικής (από ροκ μέχρι κλασσική και παλιό λαϊκό). Στα δικά μου αυτιά τα Pistons είναι πολύ μπροστά και έχουν πιο μεστό και γεμάτο ήχο ενώ κάθονται και καλύτερα στο αυτί κόβοντας εξωτερικούς θορύβους και χωρίς να νιώθω ότι υπάρχει απώλεια μουσικής στο περιβάλλον.

δεν θα συμφωνησω εχοντας και τα 2.

Δημοσ.

Εσυ απολαμβάνεις καλύτερο ήχο με τα οριτζιναλ iphone? Γιατί εγώ με όσα iphone ακουστικά έχω δοκιμάσει (iphone 4s, 5s, 6) τόσο στα iphone όσο και σε διαφορα mp3 players, τα Pistons ακουγονται πολυ καλυτερα στα δικα μου αυτιά τουλαχιστον. Και καθονται και πολυ καλυτερα απο τα iphone.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...