Προς το περιεχόμενο

APPLE MD827ZM/A EARPODS 12,29 € απο eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι να ελεγξετε όλα αυτά που θέλετε (δε μπορώ να διανοηθώ τι θα κάνετε σε αγορά σπιτιού) θα πάνε πάλι στην εκπληκτική τιμή των 28,90

Επεξ/σία από flyer
Δημοσ.

Μέχρι να ελεγξετε όλα αυτά που θέλετε (δε μπορώ να διανοηθώ τι θα κάνετε σε αγορά σπιτιού) πάλι στην εκπληκτική τιμή των 28,90.

Φίλε μου αν δεν είναι γνήσιο δεν αξίζει σε αυτή την τιμή, αν είναι τότε αξίξει με τα χίλια!!

Μάθαμε τελικά αν τρώει μπανάνες ή όχι ?

Δημοσ.

τα πήρα και εγω. μπορει να  γραφει  στο καλωδιο  αλλά το θέμα ειναι  όπως  δείχνει και στο βίντεο λυγίζουν λες και δεν έχει τίποτα μέσα στο καλώδιο.

Δημοσ.

τα πήρα και εγω. μπορει να  γραφει  στο καλωδιο  αλλά το θέμα ειναι  όπως  δείχνει και στο βίντεο λυγίζουν λες και δεν έχει τίποτα μέσα στο καλώδιο.

Και στα γνήσια που έχω (αυτά που ήρθαν με το τηλέφωνο) λυγίζει το καλώδιο σαν να μην υπάρχει κάτι μέσα οπότε μάλλον αυτό δεν είναι μέτρο για να κρίνεις εάν είναι γνήσια ή μη.

• Like 1
Δημοσ.

Και στα γνήσια που έχω (αυτά που ήρθαν με το τηλέφωνο) λυγίζει το καλώδιο σαν να μην υπάρχει κάτι μέσα οπότε μάλλον αυτό δεν είναι μέτρο για να κρίνεις εάν είναι γνήσια ή μη.

μακάρι να ναι τα γνησια

Δημοσ.

Ρε παιδιά,λίγο το μυαλό το βάζετε να δουλέψει η το έχετε κάψει τελείως ?

Από την στιγμή που γράφει APPLE MD827ZM/A δεν μπορεί να μην είναι γνήσια,θα βρει τον μπελά του το κάθε e-shop.

Επίσης δεν αποτελεί προσφορά,αφού αυτή η συσκευασία υπάρχει στο Skroutz και μάλιστα ο τρίτος Πωλητής το γράφει ότι είναι γνήσια..  http://www.skroutz.gr/s/3027008/Apple-MD827-Bulk.html

Bulk εδώ σημαίνει αυτό ακριβώς,χωρίς το χαρτόνι γύρω από το κουτάκι κλπ.. Αν ψάξετε το σωστό λινκ του προϊόντος το γράφει και το e-shop ..

http://www.e-shop.gr/apple-md827zm-a-earpods-with-remote-and-mic-p-TEL.009942?utm_campaign=newsletter160121&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=10-handsfree&utm_content=10.9-apple+md827zm+a+earpods+with+remote+and+mic

Επίσης το Skroutz εχει 10 κριτικές το προϊόν που μπορεί να διαβάσει κ να αξιολογήσει ο ενδιαφερόμενος.

Δημοσ.

και εγω δεν πιστευω ολοκληρο εσοπ να πουλαει μουφες,ειδικα οταν αρχικη τιμη εχουν 28 ευρω.

Δημοσ.

Παιδια ενα τηλέφωνο στο eshop θα λυσει ολων την απορία!...εγω πηρα και μ ειπαν πως δεν ειναι γνησια οποτε απο κει και περα ο νοών νοείτο!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...