Προς το περιεχόμενο

APPLE MD827ZM/A EARPODS 12,29 € απο eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια bulk που γραφει τι σημαινει? και κατι αλλο σε αλλα smartphone κανουν η μονο iphone? θενκς

1) Bulk σημαίνει ότι δε θα είναι έτσι αλλά σε σακουλάκι μεσα ίσως με λαστιχάκι δεμένα γύρω-γύρω. Γενικότερα όπως θα ήταν αν έπαιρνες το iphone και τα είχε μέσα. Καταλαβαίνεις φυσικά ότι μέσα δε θα μπορούσε να τα έχει σε ξεχωριστό κουτί σαν αυτό..

2) Θα κάνει αλλά θα έχεις ασυμβατότητες. Ενδεικτικά δοκιμασμένο σε lumia φίλου δε δούλευαν τα κουμπιά της έντασης.

Δημοσ.

Πηρα δυο και είναι σε κουτακι  όπως η φωτο που παραθετεις

Οκ, τότε προφανώς δεν είναι bulk κι έχουν κάνει λάθος ή εγώ είμαι λάθος και τα bulk της apple είναι έτσι.Όσα έχω αγοράσει πάντως σε bulk μορφή από εταιρίες όπως samsung κλπ. είναι χωρίς συσκευασία.

Όπως και να 'χει αν ισχύει αυτό που λες αξίζει και για δώρο σε κάποιον που έχει αϊφόνι.

Δημοσ.

TEL.009942.jpg

APPLE MD827ZM/A EARPODS WITH REMOTE AND MIC TEL.009942   blank.gif   blank.gif pinit.jpg blank.gif email_friend.gif blank.gif     blank.gif Κατηγορία HANDSFREE |
APPLE στην κατηγορία HANDSFREE     Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο για online παραγγελία / Διαθεσιμότητα καταστημάτων Αθήνας - Θεσσαλονίκης
32.90 12.29
περιλαμβάνει ΦΠΑ
product_basket.jpg product_wishlist.jpg   Περιγραφή Apple Stereo Headset EarPods και cable manager box για αποθήκευση των ακουστικών. Περιλαμβάνουν χειριστήριο remote και μικρόφωνο. Κατάλληλο για τα Apple iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3, iPhone, iPod touch (5th, 4th, 3rd, 2nd, 1st generation), iPod classic (120GB, 160GB, 80GB), iPod nano (7th, 6th, 5th, 4th, 3rd, 2nd, 1st generation), iPod shuffle (4th, 2nd, 1st generation), iPod (5th gen. [Video] 60GB, 80GB, 30GB), iPod (4th gen. [colour display] 40GB, 60GB, 20GB, 30GB), iPod (3rd gen.), iPad (1st, 2nd, 3rd, 4th generation), iPad Mini.
  • Συσκευασία: Bulk.

Δημοσ.

ΠΑιδια αν δειτε εδω

http://www.amazon.co.uk/Apple-MD827ZMA-Earpods-Microphone-Crystal/dp/B00CP70EHK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1453927101&sr=8-2&keywords=APPLE+MD827ZM

και διαβασετε τις κριτικες θα δειτε οτι παιζουν και μαιμουδες (τα συγκεκριμενα του ΑΜΑΖΟΝ παντως εχουν και κακες κριτικες.

Τα δικα σας απο ηχο τι λενε?

Δημοσ.

Τα αυθεντικα ερχονται σ αυτη τη συσκευασια.post-256759-0-25199100-1453927708_thumb.

Αλλα οπως λεει και ο louben παιζουν πολλες μαιμουδες.Στο ebay οι τιμες παιζουν απο 3-4 €.Οποτε και τα 12 πολλα ειναι.

post-256759-0-25199100-1453927708_thumb.jpg

Δημοσ.

Τα ειχα παραγγειλει την Κυριακη και τα παρελαβα την Δευτερα. Δεν θυμαμαι να εγραφε Bulk  χωρις να είμαι σιγουρος

Δευτερα που πηγα να ξαναπαραγγειλω δεν υπηρχε η προσφορα

Σημερα την ξαναεβγαλαν και ξαναπαραγγηλα για ένα φιλο

Δημοσ.

Bulk εγραφε απο την 1η στιγμη που ειδα την προσφορα,κυριακη απογευμα που μου στειλανε το newsletter.Γι αυτο και δεν παρηγγειλα,αφου στο σκρουτζ ολο το χρονο τοσο εχουν τα ασυσκευαστα(bulk).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...