Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του εξής Samsung Laptop NP-RC510-S01GR και θα ήθελα από 4GB ram που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο να τα κάνω 8GB. Γνωρίζω ότι επειδή έχει μόνο 2 υποδοχές για μνήμη θα πρέπει να αγοράσω 2 των 4αρων GB όπως και έκανα. 

Αγόρασα λοιπόν, το συγκεκριμένο πακέτο και ενώ μέσα στο bios τις έβλεπε, όταν έφτανε η ώρα να φορτώσουν τα windows έμενε σε μαύρη οθόνη. 

Ευτυχώς στο μαγαζί δέχτηκαν την επιστροφή αφού πρώτα δοκιμάσαμε και ένα ακόμα σετ στα 1600 mhz. Επειδή δεν θέλω να αγοράσω πάλι κάποιο σετ που να μου δημιουργήσει πρόβληματα παρακαλώ αν έχετε να προτείνετε κάποιες άλλες ή να μου υποδείξετε κάτι που μπορεί να αγνοώ στην επιλογή μνήμης.

ΥΓ: οι τωρινές ram (προ-εγκατεστημένες κατά την αγορά την αγορά είναι αυτές της φωτογραφίας

post-368527-0-13340900-1453914279_thumb.png

Δημοσ.

δες τι μητρικη φοραει και μετα βαση τις μητρικης μπορεις να δεις ποιες ακριβως μνημες δεχεται

Δημοσ.

δες τι μητρικη φοραει και μετα βαση τις μητρικης μπορεις να δεις ποιες ακριβως μνημες δεχεται

βοηθάνε καθόλου αυτά τα screens? Δεν ξέρω που αλλού να βρω το ακριβές μοντέλο...

post-368527-0-93015400-1453915154_thumb.pngpost-368527-0-86466600-1453915155_thumb.png

Δημοσ.

πήρες ένα dimm τον 8gb γιαυτό δεν έπαιζε θα πάρεις 2χ4gb αυτό είναι για το laptop σου 

OK σε ευχαριστώ πολύ μόλις την πάρω θα επανέλθω! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...