georgepppo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 η αλλιως, το ριχνουν τελειως στην open τεχνολογια, μπας και γλυτωσουν την αναποφευκτη χρεωκοπια. facepalm of the year..... κατασκευάζει όλα τα συστήματα των ps4-xbox one όπου οι intel και amd έχουν πάρει πόδι,έχει και μερίδιο περίπου 20% σε κάρτες γραφικών και έχει και ένα αντίστοιχο ποσοστό σε επεξεργαστές.... θα πτωχεύσει ε?
dali13gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Το πόσα κομμάτια gpu/cpu πουλάει, λίγο έχει να κάνει με το πως πάνε τα οικονομικά της. Τρανό παράδειγμα όλοι οι κατασκευαστές smartphone πλην Samsung/Apple που, παρόλο που πουλάνε αρκετά εκατομμύρια συσκευές με μεγαλύτερο profit margin από ό,τι η AMD στις CPU/GPU, μετά βίας κρατιούνται. Δεν είναι όλα 1+1=2
oraiustepe Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Έχεις δοκιμάσει τους open source drivers; Εγώ, προσωπικά, έχω να πω ότι από τότε που έβγαλα του proprietary και γύρισα σε open source δεν έχω κανένα πρόβλημα, ενώ πριν υπήρχαν αρκετά θέματα. σε νετβοοκ με τον C-60 που πήγα σε 15.10 απλά έχω ανάλυση 1024χ600, 5-10 βαθμούς πάνω και youtube κολλάει το σύμπαν. στο pc έμεινα σε 14.04 και κλειστούς μετά το κάζο που παθα. σε pc που χα ανοιχτούς πριν, είχα χάλια χρώματα. έχω φάει πολύ ταλαιπωρία με την amd στα linux.
KilliK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 facepalm of the year..... κατασκευάζει όλα τα συστήματα των ps4-xbox one όπου οι intel και amd έχουν πάρει πόδι,έχει και μερίδιο περίπου 20% σε κάρτες γραφικών και έχει και ένα αντίστοιχο ποσοστό σε επεξεργαστές.... θα πτωχεύσει ε? διαβασε το λινκ που ποσταρα. τα οικονομικα της ειναι χαλια. δεν θα την σωσουν μερικα εκατομμυρια κονσολες που εχει πουλησει μεσα σε δυο χρονια.
adtakhs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 διαβασε το λινκ που ποσταρα. τα οικονομικα της ειναι χαλια. δεν θα την σωσουν μερικα εκατομμυρια κονσολες που εχει πουλησει μεσα σε δυο χρονια. To θέμα δεν είναι αν μπαίνει μέσα σήμερα, αλλά αν έχει πελατειακή βάση. Αν κοιτάξεις την πελατειακή βάση της εταιρίας και την δεδομένη διείσδσή της στην αγορά, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει για φούντο. Πάντα μα πάντα θα υπάρχει ο επενδυτής , τράπεζα που θα παρέχει την ρευστότητα στα δύσκολα ..... Τέτοιες εταιρίες δεν κλείνουν .... Πολύ πολύ απλά. Πάνω στο θέμα τώρα, αυτά είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά νέα. Η AMD την τελευταία 2ετία έχει βαλθεί να αλλάξει όλο το status quo στην αγορά του gaming. Εχει καταφέρει : 1) PS, XBOX, N/DO να τρέχουν στα γραφικά της με τα δυο πρώτα να τρέχουν και σε X86 APU της. Αυτό εξασφαλίζει καλύτερο port απ`ότι παλαιότερα. 2) Εχει καταφέρει να αλλάξει την κατάσταση σε ότι αφορά την αξιοποίηση των επεξεργαστών στο gaming με MANTLE και τους κλώνους του ==> VULCAN, DX12 , με το vulcan να υποστηρίζεται και από android κ.λ.π. 3) Εχει φέρει το AMD free sync το οποίο δεν χρειάζεται εξτρά παπάντζες της Nvidia και παίζει σαν μέρος των στάνταρ προτύπων . 4) Προωθεί ενεργά τα ανοικτά πρότυπα, openCl κ.λ.π. 5) Τώρα κάνει το παραπάνω..... Ας έκαναν και οι υπόλοιποι ότι κάνει η AMD. Θα είχαμε μια πιο καλή και σωστή ανάπτυξη του pc gaming 10
bohemis09 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μια φορα ρε την τρέλα μου να μπω σε ένα "νέο" και να μην υπάρχουν κομπλεξικοί ελληναράδες να πουν την μαγκιά τους, δεν γίνεται!! Στα φρύδια μας ρε φίλε τα οικονομικά της AMD και της κάθε AMD. Πες λιγο τι σημαίνει αυτή η καινοτομία που προσπαθεί να υλοποιήσει η ΑΜD ωστε να γινει πολιτισμένος διάλογος!! 7
Dr.Richard Axel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Θα ήθελες πολύ να χρεωκοπήσει η AMD ε;; Εγώ ναι φυσικά και θέλω, μπας και δούμε κάτι σοβαρό και όχι φίδια και υποσχέσεις τύπου Athlon. Θα τα ξεπουλήσει σε καμιά Qualcomm τα licenses και πατέντες και τότε να δεις ανάπτυξη και χαμό
tsagk21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγώ ναι φυσικά και θέλω, μπας και δούμε κάτι σοβαρό και όχι φίδια και υποσχέσεις τύπου Athlon. Θα τα ξεπουλήσει σε καμιά Qualcomm τα licenses και πατέντες και τότε να δεις ανάπτυξη και χαμό Δε θα γίνει όμως γιατί βγάζει καλύτερες κάρτες γραφικών από την Nvidia.(αν εξαιρέσουμε τις κάρτες που θέλουν δυο νεφρά για να τις αγοράσεις,βλ.titan z) 1
21century Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τελικά δείχνει ότι ακολουθεί μοντέλο με ανοιχτό πρότυπο...
johnny21a Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μια φορα ρε την τρέλα μου να μπω σε ένα "νέο" και να μην υπάρχουν κομπλεξικοί ελληναράδες να πουν την μαγκιά τους, δεν γίνεται!! Πες τα χρυσόστομε... Μπαίνεις να διαβάσεις ένα τεχνολογικό νέο και έναν πολιτισμένο διάλογο επί του θέματος, αντ'αυτού χάνεσαι στα σχόλια κάθε άσχετου ξερόλα. Κρίμα που πήρε τόσο πολύ την κατηφόρα αυτό το site... 2
rotten crusader Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ένα μεγάλο μπράβο στους εμπνευστές της ιδέας.Μακάρι να ευδοκιμήσει και να αγκαλιαστεί απο την κοινότητα. Υγ:Ένα μεγάλο "Ήμαρτον",σε όσους βρήκαν κάτι κακό να σχολιάσουν,ακόμα και σε αυτή τη κίνηση.Και οι παρωπίδες,έχουν όριο.... 2
liberostelios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Για games είναι προβληματικοί, καθώς δεν φτάνουν σε καμία περίπτωση τις επιδόσεις του κλειστού driver και οι διακυμάνσεις στην απόδοση είναι τεράστιες από gpu σε gpu. Εγώ, πάντως, επ' αφορμή ενός game (Football Manager 2016 - μου κράσαρε με τους proprietary) πήγα στους open source και είμαι πολύ καλύτερα. Από ότι έχω διαβάσει στο phoronix, υπάρχουν κάρτες που η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και άλλες που είναι μικρή. Για υποστήριξη τελευταίας έκδοσης OpenGL, δεν έχω ιδέα πόσο ρόλο παίζει γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι κανένας hardcore PC gamer (γι αυτό το σκοπό έχω το PS4). σε νετβοοκ με τον C-60 που πήγα σε 15.10 απλά έχω ανάλυση 1024χ600, 5-10 βαθμούς πάνω και youtube κολλάει το σύμπαν. στο pc έμεινα σε 14.04 και κλειστούς μετά το κάζο που παθα. σε pc που χα ανοιχτούς πριν, είχα χάλια χρώματα. έχω φάει πολύ ταλαιπωρία με την amd στα linux. Από τη στιγμή που πήγες σε AMD+Linux θα ταλαιπωρηθείς. Δυστυχώς, το ξέρουμε και την πατήσαμε όλοι. Το θέμα είναι που θα ταλαιπωρηθείς περισσότερο. Εγώ είμαι σε Manjaro και είχα ένα θέμα (λόγω ρύθμισης του x server) όταν έκανα αλλαγή, αλλά αφού το διόρθωσα είμαι μια χαρά. Αυτό που λες περί χαμηλής ανάλυσης, μου κάνει για τέτοια περίπτωση. Αλλά παίζει ρόλο και ποιά κάρτα έχεις. Όπως προείπα, έχω διαβάσει ότι από κάρτα σε κάρτα υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην απόδοση και τη λειτουργία.
Acrobatis7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τα περι πτωχευσης... Ειναι σαν να λετε πως το ψιλικατζιδικο θα κλεισει γιατι δεν πουλαει τσιχλες... Σοβαρευτειτε οεο... Μια χαρα ειναι και σε CPU kai se GPU. Και φτιαχνεις και ενα ΠΣ με 250Ε που καθεται διπλα σε ιντελ των 500σιων. Η ΑΜΔ συμπεριφερεται σαν εταιρια που δεν εχει ονομα, οταν εχει! Και αυτο την τιμα ιδιαιτερα. Ας εκανε την ιδια κινηση η Ιντελ να τα ανοιγαν τα τσιπακια οι "χειρουργοι" κουμπιουτεραδες να δουμε τι βουρκο θα εβγαζαν... Μονο καθαρη εταιρια κανει τετοια κινηση.(καθαρη στο coding). Αντε μη βγει και κανα καινουριο σκανδαλο σαν αυτο που βγhκε πριν μερικες μερες για τα πειραγμενα benchmarks. Ο πιο καθαρος τροπος για να καθαρισει η ΑΜΔ ειναι αυτος. Ας το κανει και η ιντελ και βλεπουμε. Αντε με τα VW σας... (προς admin: ολα οσα υπονονται ειναι αναρτησμενα σαν ειδησεις απο το ινσομνια) 1. http://www.insomnia.gr/_/articles/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/cars/%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-volkswagen-%CF%80%CE%BF%CF%85-%E2%80%9C%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%B5%E2%80%9D-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5-r10123 2. http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/amd/%CE%B7-amd-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B9%CF%82-intel-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-bapco-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%E2%80%9C%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CE%B2%CE%BF%CF%85-r10952
Acrobatis7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγώ ναι φυσικά και θέλω, μπας και δούμε κάτι σοβαρό και όχι φίδια και υποσχέσεις τύπου Athlon. Θα τα ξεπουλήσει σε καμιά Qualcomm τα licenses και πατέντες και τότε να δεις ανάπτυξη και χαμό Και εκει ειναι που ολοι θα λενε: -Φοραει και το καινουριο τσιπακι QC XXX -Σοβαρα? -Τα σπαει... Και θα ειναι γεματο ΑΜΔ μεσα... Οσο και να φωναζεις το ψυγειο Θαναση, παντα ψυγειο θα ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα