Προς το περιεχόμενο

xiaomi redmi note 2 prime απόψεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αποφάσισα να παρω το redmi note 2 prime γιατι δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά. Ήμουν αναμεσα σε αυτό και το lenovo k3 note αλλα νομίζω αυτο είναι καλύτερο. Θελω να μου πείτε απόψεις γι αυτό το κινητό. Η κάμερα είναι καλή? Πιστεύω να είναι καλύτερη απο το g2.

Δημοσ.

φιλε πιστευω πως αυτην την στιγμη αξιζει περισσοτερο να παρεις το note 3 απο Κινα....Τρομερα χαρακτηριστικα και η τιμη του απαιχτη

Δημοσ.

Κοιτα εδω που λεω για το 16αρι αλλα δεν αλλαζει και τιποτα αν δεν το εχει ηδη δει.

Στην τιμη που παιζει τωρα ειναι Braindead επιλογη το 32αρι.

Ο Αγαθοκλης ανοιξε θεμα στις προσφορες σημερα.

Αν θες να παρεις την 16αρα εκδοση του 3 και αυτο αξιζει.

Δημοσ.

Το εχω δει το βίντεο. Μου αρέσει αρκετά το 3 απλα μου είναι απαραίτητη η sd card

Επειδή δεν θέλω κιόλας να παραγγείλω απο Κίνα. Ουτε πιστωτική εχω. Για τα 220 ευρώ αξίζει η συσκευή?

Δημοσ.

Το εχω δει το βίντεο. Μου αρέσει αρκετά το 3 απλα μου είναι απαραίτητη η sd card

Επειδή δεν θέλω κιόλας να παραγγείλω απο Κίνα. Ουτε πιστωτική εχω. Για τα 220 ευρώ αξίζει η συσκευή?

Με αυτα τα λεφτα περνεις το note 3 pro απο το vickmall.

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Αλλα αφου θες το 2 απο Ελλαδα καλο ειναι.

Εγω παντως που εχω το note 3 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και ας μην περνει Sd.

Δημοσ.

Κοιτα επειδη προβληματιζει πολλους πλεον η απουσια SD Card (και εμενα μαζι),υπαρχει και η λυση του OTG Adaptor ή ακομα και Usb Drives που εχουν ενσωματωμενο Micro Usb για να κουμπωνεις τα αρχεια που θες και να μην προεξεχει ολοκληρο ματσουκι.

Δυστυχως στο εξωτερικο πονταρουν στο Cloud και δεν μας βολευει αυτη η μοδα.

Δημοσ.

Τι να σου πω δεν ξερω!!

Υπαρχει και το "αδελφακι" του note 2 το meizu m2 note που ειναι πιο φτηνω ακομα.

Αν θες δες και αυτο...

Δημοσ.

Το note 3 δεν το παίρνω για το λόγο οτι δεν παίρνει καρτα μνημης και αυτος ειναι κύριος λογος που θέλω να αλλάξω κινητό.

To Note 3 Pro θα δέχεται sd card στην 2η θέση της sim,πολλα καταστηματα δεν το αναφερουν, το ειδα στο phonearenα και επίσης στο επίσημο xiaomi e shop στα σχόλια το έχουν ρωτήσει πρόσφατα και οι υπεύθυνοι της σελίδας απάντησαν οτι θα δέχεται επισης διαθέτει κάμερα της Sony στα 16.0MP, σε αντίθεση με το απλό Νοτε 3 με Samsung στα 13.0MP.

Αφού δέχεται και επέκταση μνήμης και εχει ολα τα γνωστά χαρακτηριστικά που εχουν ανακοινωθεί, μεγάλο συν η Ελληνική xiaomi κοινότητα.

Ε τι αλλο να ζητήσει κανείς, εμένα με κέρδισε και περιμένω να πέσει λίγο η τιμη και μετα πιστεύω οτι απλως δεν εχει ανταγωνισμό. ^_^

Βασικα δες αυτο.

Υ.Γ.

Επισης θεωρω κριμα να αγορασεις λιγο παλιό μοντέλο κινέζικού κινητού ενω καθε 2 (αντε 3) μηνες βγαινει νεο και καλυτερο.

Δημοσ.

Θα πρέπει ομως να το παραγγείλω απο Κίνα. Και οπως ανέφερα ποιο πάνω δεν θέλω να παραγγείλω απο Κίνα. Εκτός αν έρθει και Ελλάδα αλλα πιστεύω θα είναι λιγο ακριβή η τιμή.

Επίσης παντού διαβάζω ότι δεν παίρνει κάρτα μνήμης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...