iVentz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 διορθωνεται μονο με restart δοκιμασα να κανω reinstall ta drivers αρκετα παλιο mouse MX™518 Optical Gaming Mouse asus z170 A intel i5 6500 PSU CORSAIR VS SERIES VS550 - 550W 8gb ram ddr4 kingstone 2 fans + stock cooler συσκευες usb mouse, keyboard, wireless tp link adapter, usb hub (turbo-x :@ ), speakers turbo-x(exoun usb για φωτισμο led) και αυτο συνδεμενο σε ενα 4Pin (Κιτρινο/μαυρο) για tainia led rgb https://www.ledokosmos.gr/index.php?route=product/product&product_id=4035 os windows 8.1 fully updated μολις ανακαλυψα οτι εχω ενα σπασμενο πορτ παιζει να επηρεαζει αυτο το mouse ? το οποιο το εχω στην 3.1
kalodrei Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 το καλωδιο του mouse μπορει να εχει ζημια και να νομιζεις οτι διορθώνεται με το restart. δοκιμασε αλλο mouse στο ιδιο usb , η το mouse σε αλλα usb 1
iVentz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 η αυτο που λες η δημιουργει προβλημα το σπασμενο usb στα υπολοιπα.. υπαρχει τροπος να κανω disable 1 συγκεκριμενο πορτ μονο?
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομίζω ότι επηρεάζει το σπασμένο usb γιατί πιθανόν μα επηρεάζει και τις άλλες συσκευές. Το κάνει συνέχεια ή κάποιες φορές? Δοκίμασε το πιο απλό να συνδέσεις το mouse σε άλλο pc μαζί και τους drivers με το software.
iVentz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Το σπασμενο usb to ειδα και δεν βραχυκλωνει κατι.. παρ ολα αυτα το εκανα disable apo τo BIOS. Παραλληλα εκανα uninstall τα drivers 3.1 (το mouse ηταν στην μια 3.1 port που υπαρχει) και εκανα reinstall ta 3.0 drivers. Δεν ξανα παρουσιασε προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα