riflebull Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα παιδια!! μολις αγορασα το zte blade a460 και το κουτι επανω γραφει 4g lte!! ξερω οτι αυτο κατι περιεργο ειν που δεν ξερω αν το πιανουμε εδω δεν εχω καταλαβει ακριβως... θελω να μου πειτε ομως αν εγω μπορω να εχω 4g και πως γιατι στις ρυθμισεις δεν βρισκω τιποτα... μενω τριπολη και εχουμε σε λιγα σημεια 4g η και καθολου απο οτι μου εχουν πει αλλοι (τους εμπιστευεσαι δεν τους εμπιστευεσαι δεν εχω ιδεα...) ευχαριστω!!
Thanos233 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Για να ενεργοποιήσεις το 4G πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα στο 1330 ή 1333, δεν θυμάμαι ακριβώς και στο μήνυμα θα γράφεις απλά "4g" τίποτα άλλο (και χωρίς τα αυτάκια εννοείται)
riflebull Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 να ρωτησω... οταν λειτουργω με 4g χαλαω περισσοτερα δεδομενα απο οτι με 3g στην ιδια χρηση εννοειται??
Thanos233 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 όχι, ούτε καν.. είναι σαν να πηγαίνεις από μία αργή σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι σου πχ 2mb/s σε 24mbs. Όταν θα μπεις σε μία σελίδα στο ίντερνετ και στις δύο περιπτώσεις θα καταναλώσεις πχ 100mb για να ανοίξει η σελίδα, μόνο η ταχύτητα ανοίγματος αλλάζει, όχι οι χρεώσεις. Ωστόσο όμως, για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις 4g, θα πρέπει η κάρτα σου να είναι από τις καινούριες (micro ή nano sim card). Οι παλιές κάρτες (μεγάλες - κανονικές, όπως θες πες το) και να τις κόψεις ώστε να μπορούν να μπουν στα καινούρια smartphone, δεν σημαίνει ότι θα έχουν πρόσβαση σε 4g υπηρεσίες, διότι δεν τις υποστηρίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα