Προς το περιεχόμενο

Samsung UE48J5100 - Outputs

γροσερισοπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έπειδή εχω μπερδέψει, και τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια με 2 επανωτές αλλαγές με 2 LG 49 (5100,5400) που στην δεύτερη επειμενανε πως έχει Audio Output (RCA) φεύγει για αλλαγή και επιστροφή χρημάτων.

Κοιτάω την Samsung UE48J5100

επειδή δεν με ενδιαφέρει το digital output της, βλέπω πως έχει για ακουστικά.
μπορώ να συνδέσω εκεί 3.5jack και μετα σε rca κατευθείαν στον ενισχυτή μου;

γινετε αυτό που θέλω να κάνω;

βρήκα αυτή την εικονα σε ενα review στο amazon.co.uk

post-312366-0-28017800-1453906855_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήχο θα πάρεις απ' τα ακουστικά αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις παραμόρφωση. Η έξοδος είναι για ακουστικά και υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που καθορίζουν αν θα παίξει σωστά με ενισχυτή. Αυτό που πρέπει να μάθεις είναι αν το scart έχει audio out οπότε θα χρειαστείς ένα Scart σε 6 RCA ή αντάπτορα Scart to RCA με διακόπτη Input/Output.

και πως θα μαθω αν το scart ειναι in η out?

αυτη η lg λέει πως έχει in out αλλα από το μενου θα μπορώ να ρυθμήσω να παίρνει ήχο απο εκεί;

To Scart θα είναι in ή in/out. Δεν έχω δει TV με Scart μόνο out. Δεν είναι κάτι που ρυθμίζεται απ' το menu. Είναι χωριστές έξοδοι που είτε είναι συνδεδεμένες είτε όχι.

Πού λέει ότι έχει in/out? Επίσης αν κατάλαβα καλά, εσύ θες να δίνει ήχο, όχι να παίρνει.

Edit

Στο site της Samsung, το mini jack το αναφέρει ως Audio Out και όχι Headphones Out. Αυτό σου δίνει κάποιες παραπάνω πιθανότητες να δουλέψει σωστά και να μην μπλέξεις με το Scart. Σε κάθε περίπτωση, μια σωστή έξοδος ήχου για ενισχυτή ΔΕΝ πρέπει να επηρεάζεται απ' το Volume της τηλεόρασης. Αυτό φαντάζομαι είναι εύκολο να το τσεκάρεις σε κάποιο μαγαζί.

Τοσο μπερδεμα ρε παιδια για μια τηλεοραση; Δλδ οσοι δεν εχουμε να συνδεσουμε με digital out τι κανουμε; Καμια δεν βγαζει αναλογικο αουτ

Τοσο μπερδεμα ρε παιδια για μια τηλεοραση; Δλδ οσοι δεν εχουμε να συνδεσουμε με digital out τι κανουμε; Καμια δεν βγαζει αναλογικο αουτ

Το τσέκαρες;

Το τσέκαρες;

πως να το τσεκάρω δικέ μου;

επίσης μπορείς να με δειξεις που στο site της samsung αναγράφει σαν out και οχι headphones?

πω μαγκες μου χεχει μπερδευτει το κεφάλι μ ποτε δεν ξερεις τι θα σου ερθει, και οι πλυροφορίες ειναι ότι νανε με region μοντελα με αλλαγες με χιλια δυο.

Ψυχραιμία.

Εδώ το λέει http://www.samsung.com/in/consumer/tv-av/tv/full-hd/UA48J5100ARLXL

Για το αν λέει αλήθεια θα το τσεκάρεις σε μαγαζί που την έχει ανοιχτή βάζοντας ανουστικά στην είσοδο mini jack και θα δεις αν το Volume της τηλεόρασης επηρεάζει την ένταση των ακουστικών. Αν δεν την επηρεάζει, είναι αυτό που θες. Αν την επηρεάζει, δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Θα πρέπει μάλλον να ψάξεις την λύση Scart (αν δηλαδή έχει και out) ρωτώντας την αντιπροσωπία ή πάλι σε μαγαζί αλλά με ένα Link.png Site: τέτοιο και ένα Link.png Site: τέτοιο και ένα ζευγάρι ακουστικά. Έτσι θα τσεκάρεις και αν το Scart (συμβαίνει καμμιά φορά) έχει κάποιον θόρυβο ή παράσιτο. (Πάρε ψείρες ακουστικά για το τεστ που παίζουν πιο δυνατά.)

post-282951-0-31508000-1453923541_thumb.jpg

λογικά δεν θα το επηρεάζει η δουλεία θα γίνεται απο τον ενισχυτή . (ετσι ητα και στην παλια μου που είχε κανονικό output.)

λογικά δεν θα το επηρεάζει η δουλεία θα γίνεται απο τον ενισχυτή . (ετσι ητα και στην παλια μου που είχε κανονικό output.)

Στο κανονικό output αυτό συμβαίνει, γι' αυτό και το θεωρώ ασφαλές τεστ. Το περίεργο είναι ότι το έχει σε minijack και όχi RCA γι' αυτό και δεν εμπιστεύομαι τυφλά τα specs.

Στο κανονικό output αυτό συμβαίνει, γι' αυτό και το θεωρώ ασφαλές τεστ. Το περίεργο είναι ότι το έχει σε minijack και όχi RCA γι' αυτό και δεν εμπιστεύομαι τυφλά τα specs.

πάντως δεν με ενοχλεί να το ριθμύζω απο τον ενισχυτή, απλώς να παιζει καλά ο ήχος ενδιαφέρομαι απο τα σάπια τα ηχειάκια.

μηπως να το χωνέψω και να κοιτάξω απο τώρα για κανά DAC? δλδ να κάνω convert το digital σε analogue?

εναλλακτική να κοιτάξω για άλλη τηλεόραση μέχρι τα 500€ και τις 49ίντσες. ;(

πάντως δεν με ενοχλεί να το ριθμύζω απο τον ενισχυτή, απλώς να παιζει καλά ο ήχος ενδιαφέρομαι απο τα σάπια τα ηχειάκια.

Το να ρυθμίζεις απ' τον ενισχυτή είναι το ζητούμενο! Δεν θέλεις τον ενισχυτή της τηλεόρασης μεσ' τη μέαη.

μηπως να το χωνέψω και να κοιτάξω απο τώρα για κανά DAC? δλδ να κάνω convert το digital σε analogue?

Φυσικά.

Κρίμα να σε περιορίζει το analog out στις επιλογές σου. Πήγαινε σε dac καλύτερα.

Το να ρυθμίζεις απ' τον ενισχυτή είναι το ζητούμενο! Δεν θέλεις τον ενισχυτή της τηλεόρασης μεσ' τη μέαη.

Φυσικά.

Κρίμα να σε περιορίζει το analog out στις επιλογές σου. Πήγαινε σε dac καλύτερα.

καταλλα καλη επιλογη αυτή; αν ειναι να την παραγκείλω μιας και δεν βλέπω να βρισκω κάτι με analog out.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...