Προς το περιεχόμενο

RFID Door Access Control

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Γνωρίζει κάποιος αν πάρω κάποιο φθηνό τέτοιο πραγματάκι, αν μπορώ να το συνδέσω δίπλα στο κλασικό αρχαίο θυροτηλέφωνο της εξώπορτας εισόδου και να επιτρέπεται το άνοιγμα με χρήση κάρτας/μπρελόκ (χωρίς κλειδί δλδ)? Λογικά ρεύμα θα μπορεί να πάρει από το τροφοδοτικό που υπάρχει ήδη εκεί. Δε ξέρω όμως αν συνεργάζεται με την κλειδαριά κτλ... 

Γενικά γνωρίζει κάποιος τέτοιες λύσεις για πρόσβαση χωρίς κλειδί ή έχει να προτείνει κάτι αξιόλογο χωρίς να ξεφεύγει το budget σε 3ψήφια νούμερα;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ναι δουλεύει κανονικά αλλά πρέπει να χώσεις τα χέρια μέσα στο θυροτηλέφωνο να βρεις την καλωδίωση.Δε είναι πολύ εύκολο αν δεν έχεις ασχοληθεί ξανά.

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί όχι, αλλά πιστεύω να το παλέψω... Ειδικά αν δεν έχει φόβο να καεί από λάθος συνδεσμολογία...

Υπάρχει μήπως κάτι ανάλογο που να καλύπτει και το θέμα της φωνής, ώστε να ξηλώσω τελείως το παλιό αν είναι;

Δημοσ.

Παιδιά επειδή εχω παρει και εγω εδω και χρόνια κατι παρόμοιο και δεν κατάφερα να το συνδέσω μπορει κάποιος σχετικός να βοηθήσει..; Επι του τι υλικά χρειάζεται συνδεσμολογία κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...