ceid5516 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 παιδια εχω λαπτοπ hp 3,5 χρονια περιπου και δεν μου αναγνωριζει dvd-rom.Έτρεξα τον troubleshooter δεν εντοπισε κατι,διεγραψα τα upperfilter και αυτα,δημιουργησα key controller0 με αρχειο ΕnumDevice1 και απεγκατεστησα τους drivers αλλα τιποτα (ολα αυτα τα εκανα με επαννεκινησεις εννοειται ενδιαμεσα).Επισης να σας πω οτι δημιουργησα πρωτη φορα το αρχειο EnumDevice1 αλλα στο υπαρχον key και ο υπολογιστης διαβασε κανονικα το dvd-rom τον ανοιξα την επομενη ημερα και δεν διαβαζε τιποτα.Διεγραψα λοιπον το αρχειο EnumDevice1 που ειχα κατασκευασει και εφτιαξα καινουργιο σε καινουργιο key αλλα τιποτα απολυτως.Εχετε να προτεινετε τιποτα?
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Περίμενε ενοείς δεν σου αναγνωρίζει / διαβάζει κανενα δισκάκι ή δεν βρίσκει το drive στα windows ?
ceid5516 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 δεν μου αναγνωριζει/διαβαζει κανενα δισκακι βασικα μια τα διαβαζει και μια οχι οτι του καπνισει
meletis_m Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, βρείτε μια μονάδα Dvd απο το Ebay. Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ σε φορητό 4 χρονών. Λογικά θα έχει χαλάσει το Laser της μονάδας. Εγω την μονάδα την πήρα 15 ευρω.
SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει τοτε λογικά έχει πρόβλημα το drive οποτε πας για αλλαγή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα