ViPeRMaN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 pedia exo aytin ti karta GeForce2 MX. pia ekdosi drivers mou protinete na balo? apo pou mporo na tin katevaso? pou mporo na bro tin teleytea ekdosi bios? pos ginete na kano update to bios tis kartas? thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lothar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Egw proteinw tous 30.82. Mporeis na tous vreis sto http://www.guru3d.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panxris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 egw pali exw toys telefteoys k ine ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeankoyg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Oi 52.16 douleupum polu kala xoris problhmata kai exoum polu perissoteres epiloges apo tis palioteres. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ViPeRMaN Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 basika me endiaferoun perisotero oi apodoseis ke oxi toso poli oi epiloges.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ViPeRMaN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 lipon pia ekdosi bazo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Παντα την τελευταια βαζουμε,μερικα games δεν παιζουν με παλαιοτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 me tous teleytaious den paizei to PES3 omos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cronos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Φίλοι μου δεν θα συμφωνήσω ότι οι τελευταίοι είναι πάντα και οι καλύτεροι. Τυχαίνει να έχω την εν λόγω κάρτα και μου δημιούργησε το ακόλουθο πρόβλημα, όταν έκανα εγκατάσταση νεώτερους drivers από αυτούς που είχα στο σύστημά μου. Για να βλέπω καλύτερα ταινίες ενεργοποιούσα στο Power DVD την επιλογή Hardware acceleration. Με την συγκεκριμένη επιλογή ενεργοποιημένη μπορούσα άνετα να πειράζω χρώματα και φωτεινότητα από τις επιλογές που έχει το Power DVD. Εγκαθειστώντας νεώτερους drivers η επιλογή αυτή απενεργοποιήθηκε, με αποτέλεσμα για να πειράξω την φωτεινότητα να πρέπει να απενεργοποιώ την επιλογή Hardware acceleration. Οπότε ή έχω ενεργοποιήμενη την επιλογή Hardware acceleration και βλέπω τις ταινίες θεοσκότεινες ή απεενεργοποιώ το Hardware acceleration και επιβαρύνω τον επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cronos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Φίλοι μου δεν θα συμφωνήσω ότι οι τελευταίοι είναι πάντα και οι καλύτεροι. Τυχαίνει να έχω την εν λόγω κάρτα και μου δημιούργησε το ακόλουθο πρόβλημα, όταν έκανα εγκατάσταση νεώτερους drivers από αυτούς που είχα στο σύστημά μου. Για να βλέπω καλύτερα ταινίες ενεργοποιούσα στο Power DVD την επιλογή Hardware acceleration. Με την συγκεκριμένη επιλογή ενεργοποιημένη μπορούσα άνετα να πειράζω χρώματα και φωτεινότητα από τις επιλογές που έχει το Power DVD. Εγκαθειστώντας νεώτερους drivers η επιλογή αυτή απενεργοποιήθηκε, με αποτέλεσμα για να πειράξω την φωτεινότητα να πρέπει να απενεργοποιώ την επιλογή Hardware acceleration. Οπότε ή έχω ενεργοποιήμενη την επιλογή Hardware acceleration και βλέπω τις ταινίες θεοσκότεινες ή απεενεργοποιώ το Hardware acceleration και επιβαρύνω τον επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiTroGen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ θα σου πρότεινα τους 22.80 ή τους 23.11! Εγώ με GeForce2/MX-200 και τους 22.80 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με τους 23.11 μου έκανε κάποια κολλήματα του συστήματος, αλλά είχα τρομερή απόδοση. Με τους νεότερους - και ειδικά αυτούς που έχουν το nView - δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το TV-out!!! Πάντως εμένα το Hardware Accelerator μου φαίνεται ότι χάνει frames, γι'αυτό και το έχω απενεργοποιημένο, χωρίς κανένα πρόβλημα στην απόδοση (σε CeleronII/900). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 egw file mou se oti karta exw dokimasei me geforce 2 ,ebaza pada tous 23.11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panxris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 egw panda toys telefteous vazw k ine monimws ok (hercules 3d prophet 2 mx) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aquasonic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 einai kai polles etairies pou vgazoun dikous tous drivers p.x msi,asus... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{RooF} Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 egw exw provlima me to need for speed underground.kapoies fores eksafanizonte o xartis kai ta koumpia kai menei mono to aftokinito.exw tin teleftea ekdosi ton drivers.protini tpt kaneis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.