Προς το περιεχόμενο

Moto G (3rd gen) €139 @ Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει πλάκα ρε παιδί μου πάντως που όταν μπαίνει κάποιος για να ρωτήσει ένα απλό πράγμα, απαντανε 2-3 που έχουν το κινητό και απαντούν συγκεκριμένα σε αυτό που ρωταει ο άνθρωπος και μετά βγαίνει off topic ή κουβέντα με άλλους 10 που έρχονται για debate. Πρέπει να είναι αρκετά δύσκολο να περιοριστεί κάποιος στο θεμα της συζήτησης τελικά. Πείτε απλά αν αυτό που ειναι,είναι καλο ή δεν είναι για τα λεφτά του. Τώρα το πως θα έπρεπε να είναι ή το ποσό θα έπρεπε να κάνει πως βοηθάει κάποιον; Να πάρει τη Motorola να ζητήσει να βάλουν στο δικό του τηλέφωνο περισσότερη RAM; Να ζητήσει σκοντο από τη vodafone γιατί δεν αξίζει τα λεφτά του; Νομίζω ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε γιατί αν πιάνει ο καθένας από μια θεωρία τότε όλα τα τηλέφωνα μάπα τα βγάζουμε.

Off-topic,αλλα σε τεχνολογικο forum εισαι,ευτηχως η δυστυχως σε τετοια θεματα παντα θα υπαρχει καποιος που θα πει "μα γιατι δε παιρνεις το κινεζικο","δωσε 20ευρω παραπανω και παρε το αλλο","η καμερα ειναι μαπα",¨"κινητο με 1Gb ram ειναι για πεταμα" κτλ.Αρκετες φορες ειναι και για καλο αυτο που γινεται.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ό,τι και να πει ο καθένας εδώ πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα διαφωνεί χωρίς να έχει καν πιάσει τη συσκευή στα χέρια του! Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι μην κρίνετε από τους αριθμούς (1 η 2 γίγα κλπ.) και απλά δοκιμάστε το. Έχει διαφορά από τα άλλα κινητά που φοράνε τροποποιημένο android της κάθε εταιρίας με όλα τα εξτραδάκια που τρώνε ram/rom. Το 5.1 που φοράει είναι και καλύτερη έκδοση σε σχέση με το 5.0.2 του 2nd Gen (που και εκείνο «έτρεχε» μια χαρά) και είτε περάσει κανείς την 6.0 είτε όχι θα έχει μια ολοκληρωμένη και απροβλημάτιστη συσκευή.

Η κάμερα υστερεί στο σκοτεινό περιβάλλον χωρίς φλας αλλά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά ανώτερη από τα προηγούμενα μοντέλα.

• Like 2
Δημοσ.

To κινητό στα 139€ σαν συνολικό πακέτο είναι πολύ καλή τιμή. Ποιοτική κατασκευή, καλή κάμερα, 4G, στοκ android, updates, χαμηλό σαρ για όσους το ψάχνουν, εγγύηση 2 χρόνια για όσους το ψάχνουν και αυτό.

Στο skroutz σε αυτή την τιμή έχει κάτι Doogee και Cubot μόνο. 

Δημοσ.

Εγγύηση 2 χρόνια δίνουν σχεδόν όλες οι εταιρίες... αυτό που δεν δίνουν είναι updates για όλη τη διάρκεια της εγγύησης!

Δημοσ.

Εγγύηση 2 χρόνια δίνουν σχεδόν όλες οι εταιρίες... αυτό που δεν δίνουν είναι updates για όλη τη διάρκεια της εγγύησης!

Μάλλον στα κινέζικα αναφέρεται.

Δημοσ.

Εμένα θα με ενδιέφερε, αλλά μετά το φιάσκο με το e-shop της Vodafone στην περίπτωση του 735, δεν υπάρχει περίπτωση να δοκιμάσω να αγοράσω ξανά από αυτούς.

Με είχαν ακυρώσει κανονικά, και δεν απαντάνε ούτε στα mail

Δημοσ.

Στον σκρουτζ Motorola moto g (3rd Gen) Άμεση παραλαβή / Παράδοση απο 139,90 ευρω

http://www.skroutz.gr/s/7282995/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-8GB.html

Αρα, ουτε προσφορα ειναι, ουτε χρειαζεται βοηθεια το καταπληκτικο εσοπ της βοδαφονε.

Η προσφορα μπηκε στις 27 Γεναρη και το αμεσως φτηνοτερο στο skroutz ηταν στα 150 ευρω συν μεταφορικα πηγαινε στα 155 εως 159 αν ηθελες και αντικαταβολη.

20 ευρω κατω αρα τοτε ηταν προσφορα

Το καταστημα που εβαλες ειναι στη κορινθο και εχει 4 ευρω μεταφορικα http://techhut.gr/shipping-methods

Της vodafone ειναι διπλα σου

Δημοσ.

Όπως είπε και ο φίλος μετά από αυτό το φιάσκο με το 735 που είχα φάει τον κόσμο να βρω εκείνες τις μέρες δεν υπάρχει να ξαναπατησω σε βονταφον κατάστημα. Όσοι έχετε ωφελη λογικό είναι να λέτε το αντίθετο. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Δημοσ.

Η προσφορα μπηκε στις 27 Γεναρη και το αμεσως φτηνοτερο στο skroutz ηταν στα 150 ευρω συν μεταφορικα πηγαινε στα 155 εως 159 αν ηθελες και αντικαταβολη.

20 ευρω κατω αρα τοτε ηταν προσφορα

Το καταστημα που εβαλες ειναι στη κορινθο και εχει 4 ευρω μεταφορικα http://techhut.gr/shipping-methods

Της vodafone ειναι διπλα σου

Ειπα στον σκρουτζ απο 139,90 ευρω δεν δηλωσα κανενα μαγαζι γιατι υπαρχει και σε αλλα λιγο πιο ακριβα, δες λινκ ?

Εσυ της vodafone εισαι και ειναι διπλα σου? Αν ναι, πες τους να φτιαξουν λιγο το μαγαζακι τους,,,

Στον σκρουτζ Motorola moto g (3rd Gen) Άμεση παραλαβή / Παράδοση απο 139,90 ευρω

http://www.skroutz.g...rd-Gen-8GB.html

Δημοσ.

Πάρτε το από Kaizer παίδες. Δώστε 2-3 ευρώ παραπάνω και πηγαίντε να το πάρετε αυθημερόν όποτε θέλετε. Από εκεί το πήρα εγώ πριν 2 εβδομάδες και μάλιστα τότε είχε 20 ευρώ παραπάνω! Δεν ήξερα ούτε για την προσφορά της Vodafone ούτε φανταζόμουν ότι θα πέσει τόσο σύντομα η τιμή.

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει στην βονταφον .το παρηγγειλα ονλαιν τέταρτη βράδυ με επιλογή παραλαβής από κατάστημα της αρεσκείας μου .παρασκευή απόγευμα παρέλαβα .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...