leros2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 1gb έν έτη 2016 είναι οριακό (προσωπικά το θεωρώ λίγο..), καλό το γυμνό android αλλά την ζημία την κάνουν οι λοιπές εφαρμογές (facebook, viber κτλ κτλ) ΄που καταπίνουν ρη ραμ σαν σούπα
mad-proffessor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μιλώντας προσωπικά, σίγουρα είναι οριακό -δε σου κρύβω οτι και εγώ είχα πολλούς ενδοιασμούς- αλλά: βάζωντας fb lite και αν κλείνεις τις εφαρμογες που δε χρησιμοποιείς δεν έχεις πρόβλημα. Η διαχείριση που κάνει το λειτουργικό είναι άψογη, πάντα έχει πάνω απο 300 mb free ram. Έτσι κι αλλιώς είμαι απλός χρήστης, δεν είναι desktop replacement το κινητό.
Stam80s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχει σημασία η free ram στο android. free ram = useless ram. Σημασία έχει η σωστή διαχείριση μνήμης.που λόγω stock android γίνεται. Δεν έχει σημασία η free ram στο android.????? Android tries to keep apps loaded into RAM for better performance. RAM is fast and on mobile devices, every bit of speed is critical for a good user experience, so keeping apps in RAM is actually a good thing. If you use a lot of different apps, you want to consider a model with more RAM! Στην ουσία σου λέει ότι η ram που χρησιμοποιείται είναι σημαντική (και όχι η free) ανάλογα με τον τρόπο που την χρησιμοποιούν οι εφαρμογές οι οποίες τρέχουν. Αν τρέχεις πολλές βαριές εφαρμογές πιθανότατα δεν θα σου φτάσει το 1 GB. Εμένα μου αρκεί για τη χρήση που κάνω.
Q-Taxys Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά είναι το κινητό σε αυτά τα χρήματα. Όποιος θέλει υπερτούμπανα με 18 πυρήνες και να βάζει ρομς για να έχει ελληνικά δικαίωμά του. Εδώ μιλάμε για κινητό απροβλημάτισμο με near-stock Android και εξαιρετική μπαταρία. Μοναδικό μειονέκτημα η κάμερα, που όμως στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι σαφώς βελτιωμένη από τα προηγούμενα Moto G.
jonkyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αν μου επιτρεπετε, ως κατοχος ολης της σειρας Μοτο (1-2-3) εχω να αναφερω οτι τα 2 γκιγκα κανουν διαφορα. Και ΔΕΝ ειμαι απαιτητικος χρηστης, απλα ολα δουλευουν πιο ομαλα και γρηγορα. Οσον αφορα στο συγκεκριμενο κινητο, ειναι αγορα που γινεται με κλειστα ματια "ακομα" και στα 140 ευρω. Το λεω διοτι βλεπω κοσμο να συγκρινει την τιμη του Μοτο 1 με αυτη του Μοτο 3, δυο χρονια μετα. Προσωπικα με 190 ευρω αγορασα το 16/2 και δεν το αλλαζω. Δεν εχω ασχοληθει με κινεζικα, αλλα ειναι επιλογη μου να το κανω. Ειτε επειδη θελω να εχω κινητο κι οχι να σκαλιζω πραγματα, ειτε επειδη δε θελω να μπλεκω με τη μια στις χιλιες που κατι θα παει στραβα και θα πρεπει να το επιστρεφω, αποφευγω την Κινα. Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα μηχανηματα εκει, αλλα με 40-50 ευρω διαφορας εχω το κεφαλι μου ησυχο (και το εκαστοτε καταστημα/αντιπροσωπεια κοντα μου, αν τυχον κατι συμβει). Δεν μπορω να προτεινω το συγκεκριμενο, με 1 γκιγκα, διοτι δεν το εχω δουλεψει. Αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχετε κανενα προβλημα. Εκει που ισως εχετε θεμα ειναι στον αποθηκευτικο χωρο των 8 γκιγκα. Αυτο που μπορω να σας πω ομως ειναι οτι θα λατρεψετε την pure android εμπειρια, χωρις κολληματα και χωρις προβληματα, ακομα και με το "λιγο" 1 γκιγκα. Α, ναι... Και η καμερα ειναι πραγματικα πολυ βελτιωμενη! 3
mtriandros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 το ιντερνετ βοα απο τα φοβερα κολληματα που τρωει με μαρσ, μοτολενοβο υποστηριξη πλεον... οσο για ραμ ειναι σημαντικη, αλλα μονο η μη φρεε? ραμ = φρεε + μη, δηλαδη αν πχ εχει 0 φρεε η 1γιγα φρεε ειναι το ιδιο ε? πλεον αν θες ενα σμαρτ κινητο εν ετη 2016, its the RAM cupid. τωρα αν δεν τρέχεις πολλές βαριές εφαρμογές ΔΕΝ εισαι απαιτητικος χρηστης , δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα!
visualizer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 το ιντερνετ βοα απο τα φοβερα κολληματα που τρωει με μαρσ, μοτολενοβο υποστηριξη πλεον... οσο για ραμ ειναι σημαντικη, αλλα μονο η μη φρεε? ραμ = φρεε + μη, δηλαδη αν πχ εχει 0 φρεε η 1γιγα φρεε ειναι το ιδιο ε? πλεον αν θες ενα σμαρτ κινητο εν ετη 2016, its the RAM cupid. τωρα αν δεν τρέχεις πολλές βαριές εφαρμογές ΔΕΝ εισαι απαιτητικος χρηστης , δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα! Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε τι είπε το παλικάρι ; Η ram που δεν χρησιμοποιείται είναι άχρηστη γιατί πολύ απλά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει την απόδοση του συστήματος ..αν γίνεται σωστή διαχείριση της μνήμης και γεμάτη να είναι η ram όταν κάποιο πρόγραμμα που δεν είναι ήδη φορτωμένο την χρειαστεί θα ελευθερωθεί ο απαιτούμενος χώρος . Μου Αρέσει που αντέγραψες το άρθρο αλλά παρόλα αυτά αδυνατείς να καταλάβεις πως λειτουργεί η ram . "Android tries to keep apps loaded into RAM for better performance. RAM is fast and on mobile devices, every bit of speed is critical for a good user experience, so keeping apps in RAM is actually a good thing. If you use a lot of different apps, you want to consider a model with more RAM!" Προφανώς και είναι σοβαρότατο επιχείρημα η χρήση που κάνεις ..κάποιος που μπαίνει λίγο facebook και παίζει κανένα παιχνιδάκι δεν χρειάζεται να πάρει ένα smartphone τούμπανο .Εσύ όταν θες να αγοράσεις ένα προϊόν που βασίζεσαι για να επιλέξεις ; δεν βασίζεσαι στη χρήση που το θες ; εκτός αν είσαι από αυτούς που παίρνουν 4x4 για την πόλη . Ιts the common sense cupid. 1
harriswho Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Έχει πλάκα ρε παιδί μου πάντως που όταν μπαίνει κάποιος για να ρωτήσει ένα απλό πράγμα, απαντανε 2-3 που έχουν το κινητό και απαντούν συγκεκριμένα σε αυτό που ρωταει ο άνθρωπος και μετά βγαίνει off topic ή κουβέντα με άλλους 10 που έρχονται για debate. Πρέπει να είναι αρκετά δύσκολο να περιοριστεί κάποιος στο θεμα της συζήτησης τελικά. Πείτε απλά αν αυτό που ειναι,είναι καλο ή δεν είναι για τα λεφτά του. Τώρα το πως θα έπρεπε να είναι ή το ποσό θα έπρεπε να κάνει πως βοηθάει κάποιον; Να πάρει τη Motorola να ζητήσει να βάλουν στο δικό του τηλέφωνο περισσότερη RAM; Να ζητήσει σκοντο από τη vodafone γιατί δεν αξίζει τα λεφτά του; Νομίζω ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε γιατί αν πιάνει ο καθένας από μια θεωρία τότε όλα τα τηλέφωνα μάπα τα βγάζουμε. 2
ziaba Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικά θεωρώ πως το moto g δεν χρειάζεται παραπάνω ραμ για οικονομία μπαταρίας μην τρέχει πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο έτσι και αλλιώς ο επεξεργαστής που φοράει δεν είναι για multi task και πολλά πολλά Είχα συσκευή με σναπ 410 και 2giga ram με ίδια ανάλυση και δεν παρατήρησα κάποια διάφορα με το g3
visualizer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Έχει πλάκα ρε παιδί μου πάντως που όταν μπαίνει κάποιος για να ρωτήσει ένα απλό πράγμα, απαντανε 2-3 που έχουν το κινητό και απαντούν συγκεκριμένα σε αυτό που ρωταει ο άνθρωπος και μετά βγαίνει off topic ή κουβέντα με άλλους 10 που έρχονται για debate. Πρέπει να είναι αρκετά δύσκολο να περιοριστεί κάποιος στο θεμα της συζήτησης τελικά. Πείτε απλά αν αυτό που ειναι,είναι καλο ή δεν είναι για τα λεφτά του. Τώρα το πως θα έπρεπε να είναι ή το ποσό θα έπρεπε να κάνει πως βοηθάει κάποιον; Να πάρει τη Motorola να ζητήσει να βάλουν στο δικό του τηλέφωνο περισσότερη RAM; Να ζητήσει σκοντο από τη vodafone γιατί δεν αξίζει τα λεφτά του; Νομίζω ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε γιατί αν πιάνει ο καθένας από μια θεωρία τότε όλα τα τηλέφωνα μάπα τα βγάζουμε. Όταν φτιάξεις το δικό σου forum να επιβάλεις τον τρόπο που θα απαντάνε οι χρήστες( και αν πατήσει κανείς σφύρα μου ) .Προφανώς σε κάθε θέμα η συζήτηση θα αναπτυχθεί και λίγο παραπάνω ..λογικό είναι. Υ.Γ και συ μόλις βγήκες εκτός θέματος παριστάνοντας τον τσιφλικά
runner69 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικά θεωρώ πως το moto g δεν χρειάζεται παραπάνω ραμ για οικονομία μπαταρίας μην τρέχει πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο έτσι και αλλιώς ο επεξεργαστής που φοράει δεν είναι για multi task και πολλά πολλά Είχα συσκευή με σναπ 410 και 2giga ram με ίδια ανάλυση και δεν παρατήρησα κάποια διάφορα με το g3 Δεν εχει σχεση η ποσοτητα της ram με την οικονομια της μπαταριας. Αν ειναι να τρεχει απο πισω θα τρεξει (σε νορμαλ πλαισια). Δεν σημαινει ομως οτι καταναλωνει cpu και κατ' επεκταση μπαταρια επειδη δεν εχει κλεισει λογω μη επαρκους μνημης.
mtriandros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αν είναι γεμάτη η ram, οσο σωστή διαχείριση της μνήμης και να γίνεται, εχουμε κολληματα, απο μικρα εως μεγαλα στην πραξη ε ? οχι θεωριες. Επισης το moto-g-3rd-gen βγαινει και με μνήμη16gb και ram 2gb, γιατι αραγε ? Προφανώς και δεν είναι σοβαρό επιχείρημα "η χρήση που ΔΕΝ κάνεις" ... τοτε να πάρε ένα αλλο smartphone μη-τούμπανο να γλυτωσεις και κανα ευρω! Οσο για common sense η την εχεις και μπορεις να τη διαχειριστεις η αστα να πανε!
visualizer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αν είναι γεμάτη η ram, οσο σωστή διαχείριση της μνήμης και να γίνεται, εχουμε κολληματα, απο μικρα εως μεγαλα στην πραξη ε ? οχι θεωριες. Επισης το moto-g-3rd-gen βγαινει και με μνήμη16gb και ram 2gb, γιατι αραγε ? Προφανώς και δεν είναι σοβαρό επιχείρημα "η χρήση που ΔΕΝ κάνεις" ... τοτε να πάρε ένα αλλο smartphone μη-τούμπανο να γλυτωσεις και κανα ευρω! Οσο για common sense η την εχεις και μπορεις να τη διαχειριστεις η αστα να πανε! Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις .. σηκώνω τα χέρια ψηλά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις